aynen yaa . benmde öyle 30 lu haftalardan sonra başladı ondan önce yoktu. .Kız bendede oluyorr ama benimki cız değil kıtırt diye sanki hani boynunu çıtlatırsın ya öyle tekme atarken oluyor özellikle böyle sanki ayağını çıtlatıyorHatta bende korkmuştum kemiklerine birşey oluyor diye ama sonra alıştım bayadır oluyor 30 haftadan beri
Demekki kemikleri güçlendi kıtlatıyorlar yerleri dar yaaynen yaa . benmde öyle 30 lu haftalardan sonra başladı ondan önce yoktu. .
2 saatim var . . . bende çok heyecanlıyım . . elim ayağım titriyoDemekki kemikleri güçlendi kıtlatıyorlar yerleri dar yaSen doktora gittin mi çok heyecanlıyım??????
Ay hadi az kaldı2 saatim var . . . bende çok heyecanlıyım . . elim ayağım titriyo
1 saat sonra öğrenicem . . sonuç istediğimiz gibi değilse nete giremeyebilirim.Ay hadi az kaldı
inş. 3800 dür . . dua et lütfen. . ben şimdi hazırlanıyım anca yetişirim. .Yaaaa meraktan çatlarım
Ayy çok sevindim Allah gönlüne göre verdi tamda 3800 istemiştin .. ÇAtı muayenesi yaptı mı? Neden sezeryan mış ?3800 gr boyu 55 cm .. . kilosuna çok sevindm ben daha yüksek bekliyordum normal doğum ihtimalim arttı kafamda . . ama doktorum sezeryan gibi gözüküyor dedi. sanırım kemikleri iri olduğu için. . ee sezeryan kesinmi dedim .. haftaya gel konuşalım dedi. .
çatı muayenesi yapmadı hiçte bahsetmedi bende unuttum sormayı. . kilosuyla alaklı değilmiş. . doktorum bana sen uzunsun eşin uzun. . bbekte haliyle uzun dedi. omuz yapısı genişmiş. yani kilosu 2500 olsa bile iri yapılıymış normal doğumu zorlaştırırmış. . .Ayy çok sevindim Allah gönlüne göre verdi tamda 3800 istemiştin .. ÇAtı muayenesi yaptı mı? Neden sezeryan mış ?
Ay ne saçmalamış o doktorun ya ne kadar saçma benim kv min boyu maşallah yani 4 buçuk kilo doğurmuş bide. Çatı muayenesi yapmadan sezeryan demesi kendi işine geliyor. bence normal diye diret önce.. çünkü yaptığı kafadan açıklama çok saçma geldi banaçatı muayenesi yapmadı hiçte bahsetmedi bende unuttum sormayı. . kilosuyla alaklı değilmiş. . doktorum bana sen uzunsun eşin uzun. . bbekte haliyle uzun dedi. omuz yapısı genişmiş. yani kilosu 2500 olsa bile iri yapılıymış normal doğumu zorlaştırırmış. . .
bu doktorların sezeryana bu kadar aşık olması benide üzdü. . 3800 diyince havalara uçucaktım resmen . . 4 kilo bekliyordum ben. . 18 güne 4 kilonun üzerinde olur . ve biz 4 kilonun üzerindeyse sezeryanı öneriyoruz dedi. kesinmi dedim. haftaya konuşuruz dedi. . :/Ay ne saçmalamış o doktorun ya ne kadar saçma benim kv min boyu maşallah yani 4 buçuk kilo doğurmuş bide. Çatı muayenesi yapmadan sezeryan demesi kendi işine geliyor. bence normal diye diret önce.. çünkü yaptığı kafadan açıklama çok saçma geldi bana
Ne kadar olumsuz bir doktor ya en azından bi bakalım belki kiloda kalır falan dese direk sezeryan diyor. Ben o doktorun gıcıklığına denemek istiyorum derdim yani . Benim doktorunda tek artısı normale diretmek. sezeryanı aklının ucundan bile geçirmedi hiçbu doktorların sezeryana bu kadar aşık olması benide üzdü. . 3800 diyince havalara uçucaktım resmen . . 4 kilo bekliyordum ben. . 18 güne 4 kilonun üzerinde olur . ve biz 4 kilonun üzerindeyse sezeryanı öneriyoruz dedi. kesinmi dedim. haftaya konuşuruz dedi. . :/
ben kabul etmedim sezeryanı zaten. . bu arada 100 kilo olmuşum yine sevinecektim ( daha yüksek bekliyordum ) . . onada naptın sen dedi. . toplamda 22 kilo almışmNe kadar olumsuz bir doktor ya en azından bi bakalım belki kiloda kalır falan dese direk sezeryan diyor. Ben o doktorun gıcıklığına denemek istiyorum derdim yani . Benim doktorunda tek artısı normale diretmek. sezeryanı aklının ucundan bile geçirmedi hiç
Yani gerim gerim germiş seni resmen çok olumsuz bi doktor ya .ben kabul etmedim sezeryanı zaten. . bu arada 100 kilo olmuşum yine sevinecektim ( daha yüksek bekliyordum ) . . onada naptın sen dedi. . toplamda 22 kilo almışm
ama ben hala 3800 olmasına sevindim kahkaha atmak istiyorumYani gerim gerim germiş seni resmen çok olumsuz bi doktor ya .