Hamileler icin spor videolari...

derya1970

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
4.588
3.315
Merhaba arkadaslar. Son zamanlarda forumumuzdan hem sevindirici hamilelik haberleri, hem de cok soru geliyor neler yapabilirz diye. 3 cocuk annesi ve hamileliginde seker, tiroid problemleri yasamis ve hep hareketle saglik sorunlarini yenmis biri olarak herkesin faydalanacagi bir baslik olsun dedim bu konuda da... Herseyden önce sunu söyleyeyim, hamilelikten önce hic spor yapmadiysaniz hemen maratoncu gibi spora baslamanin bir anlami yok. Gelmis gecmis en iyi ve herkesin yapabilecegi hamilelik sporu yürüyüs... Hafif yürüyüslerle baslayabilirsiniz. Yoga sizi hamilelikte hem rahatlatacak hem de dogum sirasinda yardimci olacaktir. Sonra yavas yavas pilates ve diger calismalara da gecebilirsiniz. Tabii ki hep doktorunuzun onayi ile ve kendinizi zorlamadan.
Disarda yürüme firsatiniz yoksa evde de yapilabilecek bir sürü yürüyüs programi var. Mesela leslie sansone, hamileyken de yapilabiliyor. Tabii ben yine de hoplamali ziplamali videolarini o dönem icin tavsiye etmiyorum. Size hamilelik döneminde yapabileceginiz yürüyüs videolarina bir örnek ekliyorum:

Bunlar da hamilelik öncesi spora aliskin olanlar ve hamilelikte biraz fitlesmis olanlar icin:

sewgili Derya sanırım forumun can simitlerindensin.duyarlılığına teşekkürler.benim gibi taze gebeler için müthiş bir konu açmışsın!
tabi 3 çocuktan sonraki wücudun we azminde umut kaynağı hele benim gibi kilo takıntılı şapşikler için:anneadayı:

çok güzel bir başlık olmuş, teşekkür ederim paylaşım için:)))
hamile değilim ama doğum yapalı 4 sene oldu ve hala kilolarımdan kurtulamamış biri olarak keşkelerim var hamileliğime dair... doğumdan sonra veririm diyerek yemeseydim homini gırtlaaa:)))
bir de hareket etseydim, spor veya yürüyüş yapsaydım...
vs vs...
neyse artık kararlıyım eski vücudumu geri istiyorum:)))
hamileler lütfen siz de önemseyin sonradan üzülmemek için ve sporunuzu aksatmayın:KK66:

çok güzel bir başlık olmuş, teşekkür ederim paylaşım için:)))
hamile değilim ama doğum yapalı 4 sene oldu ve hala kilolarımdan kurtulamamış biri olarak keşkelerim var hamileliğime dair... doğumdan sonra veririm diyerek yemeseydim homini gırtlaaa:)))
bir de hareket etseydim, spor veya yürüyüş yapsaydım...
vs vs...
neyse artık kararlıyım eski vücudumu geri istiyorum:)))
hamileler lütfen siz de önemseyin sonradan üzülmemek için ve sporunuzu aksatmayın:KK66:
Hic üzülme canim dogum sonrasi icin de basliklarim var mutlaka incele. Özellikle karin kaslari ile ilgili olanlari. Bizler de coktan dogurmus da olsak zamaninda yapmadik diye simdi yapiyoruz o videolari. Inan jillian da bile karnimin ici bu kadar agrimamisti o pelvis videolarini yaparken.

teşekkür ederim canım:)
umarım hepimiz hayalimiz olan vücutlara kavuşuruz ve motivasyonumuzu asla kaybetmeyiz:)

Iste size hamileler icin callanetics... Tekrarlari arttirabilirsiniz kendinize göre.

X