Çatlaj önleyici olarak bella b kullanıyorum almadan önce baya bir araştırma yapmıştım. Eczanelerde daha pahalı olmasına rağmen nettte yarı fiyatlara bulabilirsiniz. Aslında siz çatlak önleyici değil krem arıyorsunuz sanırım ama yine de yazmak istedim çatlak kremi olarak lierac kullanıyordum ve karnımı gerip kuruttuğunu farkettim ilerleyen aylarda daha çok sorun olacaktı bu nedenle bella b aldım bu ürünü sürdüğümde ertesi gun bile karnım nemli oluyor ve kurumuyor.
Arıca kakao ya ad badem yağı da deneyebilirsiniz
ben lierac kullanıyorum 2.aydan başladım şimdi yok ama doğumdan sonraki 3 ay boyuncada kullanmak zorundaymışız tuba ünsaldan duymuştum :)
Biricik & Selim
06.07.2013
canım ben de bella tummy honey butter kullanıyorum çatlak önleyici şimdilik sorun yok memnunum normalde 120 falan ama ben 80 e aldım biraz pazarlıkla eczaneden nette de o fiyata buluyorsun ayrıca kakao ile acıbadem yağı kullanıyorum bakalım doğumdan sonra görcez faydası olmuş mu
Cen_net nickli arkadaşla aynı kremden bahsediyorsunuz sanırım .
Memnun olmanız güzel.bende sorayım doktoruma ve eczacıma .
Badem yağını ilk gebeliğimde kullanmıştım hem uygun hem doğal ama bende tüylenme yapmıştı(
Kakao yağını denemedim onuda denerim teşekkür ederim .
Canım acı badem yağı kullanıyorum ben normal badem yağı sanırım tüylenme yapıyormuş. kremi de en çok tamamen doğal diye seviyorum :)
Evet canım ben ilk hamileliğimde badem yapı kullanmıştım.
Tüylenme oldu.
Sen hangi kremi kullanıyorsun ??
Bn ilk hamileligimde kakao yagiyla bebe yagini karistirip surmustum tek cizik olmadi simdi yine aynisini kullaniyorum her banyodan sonra tum vucuduma suruyorum ozellikle gogus karin bel bolgesine masajla
Canım kakao yağı katı kakao yağı mi yoksa sıvı mi...bebe yağının şişesine mi karıştiriyorsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?