• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler cilt kuruluğu ve çatlak oluşumunu önlemek için kullandığınız ürün varmı??

esmankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
427
36
73
Merhaba arkadaşlar.
Allah nasip ederse Ağustos annesi olacağım.
Benim vücudum normalde de kurudur yüzüme göre ama hamilelikte daha da kurumaya başladı.
Eczane babe'nin ürünlerini tavsiye etti.
Kont.de bu ayın sonunda doktorunu krem için aramak istemedim.
Babe ürünlerinin fiyatları çok yüksek.
Minicik bir kutu krem 120 tl imiş.
Sizin kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz ürünler varmı?
Vücut ve yüz kremi olarak kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler varsa buradan paylaşmanın birbirimize faydalı olacağını düşündüm.
Şimdiden teşekkürler ..

Çatlaj önleyici olarak bella b kullanıyorum almadan önce baya bir araştırma yapmıştım. Eczanelerde daha pahalı olmasına rağmen nettte yarı fiyatlara bulabilirsiniz. Aslında siz çatlak önleyici değil krem arıyorsunuz sanırım ama yine de yazmak istedim çatlak kremi olarak lierac kullanıyordum ve karnımı gerip kuruttuğunu farkettim ilerleyen aylarda daha çok sorun olacaktı bu nedenle bella b aldım bu ürünü sürdüğümde ertesi gun bile karnım nemli oluyor ve kurumuyor.
Arıca kakao ya ad badem yağı da deneyebilirsiniz

ben lierac kullanıyorum 2.aydan başladım şimdi yok ama doğumdan sonraki 3 ay boyuncada kullanmak zorundaymışız tuba ünsaldan duymuştum :)

Biricik & Selim
06.07.2013

canım ben de bella tummy honey butter kullanıyorum çatlak önleyici şimdilik sorun yok memnunum normalde 120 falan ama ben 80 e aldım biraz pazarlıkla eczaneden nette de o fiyata buluyorsun ayrıca kakao ile acıbadem yağı kullanıyorum bakalım doğumdan sonra görcez faydası olmuş mu :1::1:

Çatlaj önleyici olarak bella b kullanıyorum almadan önce baya bir araştırma yapmıştım. Eczanelerde daha pahalı olmasına rağmen nettte yarı fiyatlara bulabilirsiniz. Aslında siz çatlak önleyici değil krem arıyorsunuz sanırım ama yine de yazmak istedim çatlak kremi olarak lierac kullanıyordum ve karnımı gerip kuruttuğunu farkettim ilerleyen aylarda daha çok sorun olacaktı bu nedenle bella b aldım bu ürünü sürdüğümde ertesi gun bile karnım nemli oluyor ve kurumuyor.
Arıca kakao ya ad badem yağı da deneyebilirsiniz

Aslında çatlak önleyici de arıyorum tabi ama şimdi ilk önceliğim iyi bir nemlendirici yüz için.

Çatlak önleyici kremide kont doktoruma soracağım buradaki cevaplarla da karşılaştırıp ona göre almayı düşünüyorum
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

ben lierac kullanıyorum 2.aydan başladım şimdi yok ama doğumdan sonraki 3 ay boyuncada kullanmak zorundaymışız tuba ünsaldan duymuştum :)

Biricik & Selim
06.07.2013

Baya erken başlamışsın umarım faydası olur.
Benim ilk hamileliğimde ne kullandığımı hatırlamıyorum ama çok şükür çatlağım çok az .

canım ben de bella tummy honey butter kullanıyorum çatlak önleyici şimdilik sorun yok memnunum normalde 120 falan ama ben 80 e aldım biraz pazarlıkla eczaneden nette de o fiyata buluyorsun ayrıca kakao ile acıbadem yağı kullanıyorum bakalım doğumdan sonra görcez faydası olmuş mu :1::1:

Cen_net nickli arkadaşla aynı kremden bahsediyorsunuz sanırım .
Memnun olmanız güzel.bende sorayım doktoruma ve eczacıma .
Badem yağını ilk gebeliğimde kullanmıştım hem uygun hem doğal ama bende tüylenme yapmıştı:((
Kakao yağını denemedim onuda denerim teşekkür ederim .

Bn ilk hamileligimde kakao yagiyla bebe yagini karistirip surmustum tek cizik olmadi simdi yine aynisini kullaniyorum her banyodan sonra tum vucuduma suruyorum ozellikle gogus karin bel bolgesine masajla

Çoğu kişi aynı uygulamayı yapıyor sanırım bende deneyeyim sağol canım .

Cen_net nickli arkadaşla aynı kremden bahsediyorsunuz sanırım .
Memnun olmanız güzel.bende sorayım doktoruma ve eczacıma .
Badem yağını ilk gebeliğimde kullanmıştım hem uygun hem doğal ama bende tüylenme yapmıştı:((
Kakao yağını denemedim onuda denerim teşekkür ederim .

Canım acı badem yağı kullanıyorum ben normal badem yağı sanırım tüylenme yapıyormuş. kremi de en çok tamamen doğal diye seviyorum :)

selam kızlar ben de hevesle Mustela'nın göğüs kremini aldim bi kaç ay önce (göguslerim büyüktü zaten, iyice büyümeye başladilar.) ama düzenli süremiyorum, üşengeçlikten... sabah akşam uygulayabilen var mı??? Sabahları iş için çok erken kalktiğimdan üşüyorum krem sürmek zulum geliyo...:50: dün de Palmer'sin kakao özlü doğal çatlak kremini aldim. düzenli sürmeye çalişacağım... aslında ne krem olursa olsun düzenli sürmek mühim olan... bitkisel kremler daha faydali olabilir...

Canım acı badem yağı kullanıyorum ben normal badem yağı sanırım tüylenme yapıyormuş. kremi de en çok tamamen doğal diye seviyorum :)

Evet canım ben ilk hamileliğimde badem yapı kullanmıştım.
Tüylenme oldu.
Sen hangi kremi kullanıyorsun ??

lierac kullanıyorum, ilk hamileliğimde de bunu kullanmıştım, fazla çatlak olmadı ama yine de çatladım özellikle göğüs kısmı. şimdi 6. ayımdayım çatlak fln görünmüyor hiç, aksam lierac sabah da bebe yağı günde iki kez sürünüyorum.

Son kont de doktoruma sordum lierac önerdi ama nemlendirmiyor 2 gündür kullanıyorum inşallah işe yarar
En iyi nemlendiricinin ise vazelin olduğunu söyledi:)

Bn ilk hamileligimde kakao yagiyla bebe yagini karistirip surmustum tek cizik olmadi simdi yine aynisini kullaniyorum her banyodan sonra tum vucuduma suruyorum ozellikle gogus karin bel bolgesine masajla

Canım kakao yağı katı kakao yağı mi yoksa sıvı mi...bebe yağının şişesine mi karıştiriyorsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kakao yağı katı kakao yağı mi yoksa sıvı mi...bebe yağının şişesine mi karıştiriyorsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sivisini cnm evet bebe yaginin sisesine karstiriyorum her dustan sonra tum vuciduma suruyorum

bitkisel yağlar kıl köklerini beslediği için tüylrnme yapıyormuş. ben eczaneden 500gr beyaz vazelin aldım. her banyodan sonra ve aklıma geldikçe sürüyorum. 27. haftamda olmama rağmen şimdilik vucudumda bir şey yok hmde vazelin çok ekonomikk:30:

Cnm ben asiri kuru ciltliyim yillardir yuzume diadermine krem kullaniyorum kuru ciltler icin olanini .fiyatida uygun.
Karnimada cnm banyodan cikar cikmaz islakken bebe yagi suruyorum sonra kurulanip giyindikten sonra kakao yagi , kayisi yagi , kayisi cekirdegi yagi , badem yagi bunlardan birini suruyorum ya da bazen ikisini karistoriyorum.simdilik bi catlak yok.

Back