hamileler bi bakar mısınız?

bozo85

Banane, sanane:)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
17.940
28
ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 2 ay önce düşük yapmıştım
dr 3 tane ilaç verdi
folbiol
progeston du sanırım ilacın adı
bide aspirin verdi aspirinin bir sakıncası olur mu?size de verdi mi dr aspirin?

canım bana da vermişti bir doktor. birçok yere, eczacılara sordum, genelde veriliyormuş gebelere. ama ben birkaç kez kullandım. sonra başka bir doktora gittim, o ise aspirin vermedi.

aspirinin düşük tedavisinde kullanıldığını okumuştum bir kaç yerde ama kesin tedavi yöntemi değil diyorlardı

Doktor bana ileride yani doğuma doğru kanının sulandırılması gerekir, ihtiyacın olacak gibi bir şeyler söylemişti.

Ben diil ama düşük riski olan bi arkadaşım kullanmıştı aspirini..

progestonu bende kullanıyorum 11 haftalık bebegım dusuk tehlıkesı oldu ıcın 2 hafta daha kullanmamı soyledı doktorum

ben aspirin içmeyi bırakıcam ozaman kanı sulandırıyor iyice korktum

canım bozocuğum aspirini ihmal etme. çünkü plesantaya kan pompalayan damarların içinde minik pıhtılaşmalar olabilir. bu da bebeğin gelişimini engelleyebilir -allah korusunnnn- aspirin bu pıhtılaşmayı engelliyor. lekelenmen falan yoksa al. hatta doktor ben de lekelenme olduğunda dahi doktor kullan demişti. canım progestronu da ilkinde düşük olduğu için vermiştir moralini bozma değerin çok güzel -maşallah-. içini rahat tut canım. ama bu bir kaç hafta dinlen iş yapma. kolay gelsin sana canımm...

ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 2 ay önce düşük yapmıştım
dr 3 tane ilaç verdi
folbiol
progeston du sanırım ilacın adı
bide aspirin verdi aspirinin bir sakıncası olur mu?size de verdi mi dr aspirin?

cnm banada folbiol ve ecopirin verdi doktorum kullanmam gerekıyomuşş senin aspirinin adı ne

ben aspirin içmeyi bırakıcam ozaman kanı sulandırıyor iyice korktum

canım ben daha önce 2 düşük yaptım bu 3. hamılelıgım ve allahın izniyle 20. haftaya geldik
bende senin gibi endişeler yaşamıstım ılaclarla ılgili ama dr. sözünden cıkmadım sana ttavsıyem sende dr. önerılerını gözardı etme bence..
ben hala kullanmaya devam edıyorum allaha şükür bi problemım yok insallah allah senınde gönlüne göre versin canım

canımm merak etme benim dr umda bana bebe aspirini verdi..hergün bir tane içiorum..şu an 4 aylık hamileyim..daha önce br düşüğüm oldu bnimde..dr hiç bir zararı yok dedi..doğuma kadar iç dedi

bozocum sakın bırakma kanın sulanması için vermiştir genelde düşük yapanlara veriliyor
ben düşük yaptım düşükten sonra dr verdi şimdi hamile değilim ama kullanıyorum hamile kalınca devam edeceğim

teşekkür ederim loveli
bırakmıycam içicem dr gidene kadar

X