Bebek İkinci El hamileler bakarmısınız :)

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
arkadaşlar, kot pantalonları 90 ar liraya aldım.. fiyat 20 şer lira, eşofman altı son 1 ay da alındı we giyildi LCW 10 lira.. lansinoh krem 32 liraya aldım hiç kullanılmadı ama kutusunu atmış bulundum, 15 lira..
pike takımı lohusa yada mevlüt için düşünerek örmüştüm 2 takım birini kullandım, bu hiç kullanılmadı.. zaten izlerinden belli.. 350 liraya mal oldu bana, 100 liraya werebilirim.. emek war üzerinde kıyamıyorum ama hiç yerim yok bunun gibi kullanılmamışlarla dolu heryer.. resimde net değil ama süper bir kumaş pikesi war, dantelini ben ördüm:) yastıklar,çarşaf, we pike kenarları satendir.. açarak çekmedim bozulmasın diye.. alan eğer beğenmezse geri alırım o derecede iddaalıyım.. yaz aylarında doğum yapacaklar mevlüt için kaçırmayın derim..

Eklentiler

• $DSCF4034.JPG
    $DSCF4034.JPG
    109,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $DSCF4035.jpg
    $DSCF4035.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $DSCF4038.JPG
    $DSCF4038.JPG
    79,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $DSCF4039.jpg
    $DSCF4039.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 91
  • $DSCF4047.JPG
    $DSCF4047.JPG
    88 KB · Görüntüleme: 90
  • $DSCF4024.JPG
    $DSCF4024.JPG
    73 KB · Görüntüleme: 83
  • $DSCF4025.JPG
    $DSCF4025.JPG
    76,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSCF4027.JPG
    $DSCF4027.JPG
    77,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
canım pike için soracağım var. çift kişilikmi acaba. çarşafları yatak eteklerinden sarkıyor mu. yani çarşafın eteklerinde o dantel işlemelerden varmı. süs yastğı varmı. seninde ekstra ekliyeceklerin varsa görmek isterim. benim için çarşafı yatak dışından sarkacak ve çarşaf uçlarında o satenden ilnenen kısım görünecek. dönersen memnun olurum canım görüşürüz

canım pike için soracağım var. çift kişilikmi acaba. çarşafları yatak eteklerinden sarkıyor mu. yani çarşafın eteklerinde o dantel işlemelerden varmı. süs yastğı varmı. seninde ekstra ekliyeceklerin varsa görmek isterim. benim için çarşafı yatak dışından sarkacak ve çarşaf uçlarında o satenden ilnenen kısım görünecek. dönersen memnun olurum canım görüşürüz

ewet çift kişilik, yataktan sarkıyor we dantel işlemeleri oralarda da war.. resimde görünen ortadaki çarşaftır, orada da görünüyor zaten.. çarşaf büyük sarkacak kadar ve herşey orantılı özenli yapılmıştır..yastık başlarında da mevcut.. süs yastığı yok belirteyim, sadece 2 yastık.. şu an başka eklemeyi düşündüğüm yok..

banada pike takımı lazım. pek yaz sayılmaz doğumum ama istiyorum bir takım. sonrada kullanırım. fiyatın sonmu canım.

sondur canım fiyat.. inan ki o dantel için gecelerce uğraştım.. 350 lık pike oldu 100 daha ne olsun :)
içim gidiyor ama kullanamam dolu ew..
bir de pikesi öyle ince dandik pikelerden değildir söyleyeyim..

Son düzenleme:
canım bir şey daha sorucam. hani çarşafı seriyoruz ya yatağa köşelerde yırtmaç varmı. benim kullandıklarım öyle ve tam oturuyor yatağa.anlatabildimmi ne demek istediğimi. tam köşe kısımları yırtmaçlı olan tipmi. bissürü sorup duruyorum kusura bakma ama insan resimden bişiy anlamıyor. oda yırtmaçlıysa eşimle görüşüp ve onu ikna edip alacağım bu pikeyi:)

canım bir şey daha sorucam. hani çarşafı seriyoruz ya yatağa köşelerde yırtmaç varmı. benim kullandıklarım öyle ve tam oturuyor yatağa.anlatabildimmi ne demek istediğimi. tam köşe kısımları yırtmaçlı olan tipmi. bissürü sorup duruyorum kusura bakma ama insan resimden bişiy anlamıyor. oda yırtmaçlıysa eşimle görüşüp ve onu ikna edip alacağım bu pikeyi:)

yırtmaçlı değil ama yatağa tam oluyor hiçbir şekilde tuhaf görünmüyor.. açılmış olanı yani 1 kez kullanmış olduğumu açayım çekeyim istersen ama 2 çocukla zor şimdi eş yardımı lazım:) onun gelmesini bekliycem çekerim koyarım resmi

Son düzenleme:
tamam canım. bekliyorum o resmi. açılmış haliyle daha iyi kavrıycam. akşam kısa aralıklarla yoklarım koydunmu resmi diye. bekliyorum.

X