canım dert etme onları inş.bebeğin kısmetiyle gelir işlerinis açılır.hem ha deyince olmuyoki bebiş nezman hayırlıysa o zman olsun..
cnm çok teşekkür ederim ... evet dediğin gibi ha deyince olmuyo ama işte niyeyse korkuyorum :çok üzgünüm:
bende de bazen benzer şeyler oluyor. mesela korunmasız bir ilişkiden sonra o kadar istememe rağmen hamile kalmaktan korkuyorum bende. yani hamile olma fikri karnımın büyümesi sağlığımın bozulma ihtimali korkutuyor beni
zaten çok güçlü bir bünyeye sahip değilim sağlıklı olmama rağmen çabuk yorulurum ço sıcaklarda tansiyonum düşer fln... hamile kalınca zorlanmaktan korkuyorum bende ama geçici bir duygu. çekiceklerimiz kazanıcaklarımızın yanında solda sıfır bence :ecrin_bebek:
valla bende çok istiyorum yeni bıraktık korunmayı bakalım nasip aynen dediğiniz gibi benimde korkularım var geçim derdi bi yana gelen bereketiyle gelir diyoruz ama doğum esnasında yaşanan sancılar doğum vs.bunlar beni çok korkutuyor düşünürken bile fenalık geliyor Allah'ım hepimize yardım etsin :1hug:
herkese selam.yenı uye oldum ama nereye yazılyor anlayamadım bılgılendırırsenız sevınırım.6aylık evlıyım bebek ıstıyoruz tabıkı benımde sızlerle paylaşacak çok şeyım var.allah herkesın gonlune gore versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?