Bebek İkinci El hamileleeer buraya! aradıgınız hersey uygun fiyata

1. mustela pişik kremi (küçük tüp,sıfır), mustela bebek bakım kremi (küçük tüp, sıfır), lansinoh ve mustela meme ucu catlak kremi (ikisininde yaklasık 1/3ü duruyor. dogumdan sonra baska birsey kullanmaya gerek kalmayacak kadar içinde krem mevcut), yüzde yetmislik etil alkol ve steril gazlı bez (göbek temizliginde kullanılıyor, doktorunuz hastaneden cıkarken recete edecek size), serum fizyolojik burun damlası (sıfır, burun tıkanıklıklarında kullanılıyor, bu elimde fazladandı), hametan pişik kremi (sıfır), sudokrem bebek bakım kremi (cok az kullanıldı).

hepsi 15 tl

2. lierac catlak olusumunu önleyici jel. yaklasık olarak 1/3ü kullanıldı. 10 tl

3.sebamed sampuan ve bebe yagı. ikisi de 1 kez kullanıldı. neredeyse tamdır şişeler. ikisi 15 tl

4. ebru maternityden hamile pantalonu. cok kaliteliydi. 100 tlye almıstım. 50 tlye vericem

5.lohusa geceliği ve sabahlıgı. 25 tl

6.milkway manuel süt pompası. sıfırdır. faturası ve orjinal torbasında göndericem. 20 tl

7.10 adet wee mrka gögüs pedi. orjinal ambalajında. 2 tl

8.4 parca hastane cıkısı. 2,5 tl

9. 8 parca hastane cıkısı 5 tl

10. 8 parca hastane cıkısı.organiktir. 10 tl

11.3 adet tulum 0-3 ay. 5 tl

12. mothercare tulum 0-3 ay. 5 tl

13. 9 adet corap. 3 tl

14. ev patigi 2 tl

15.lullaby bebe bakım cantası 50 tl

16. chicco you and me kanguru 100 tl

pazarlıga acıgım

hamilelere keyifli hazırlıklar diliyorum

anatomik küvet. 10 tl

bebegi biri tutmadan yıkamak için düşünülmüş. biz kullanımından cok memnun kaldık. bebegi yanlız yıkayabiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…