Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lokal anestezi olacak, arkasından iz kalmaması için çeşitli merhemler yazacaklar, zannetmiyorum hamileyken olabileceğinizi, yine de doktor ne derse o, kendisi söyler zaten yaparız, yapamayız diye.
Bence doğumu bekleyin. Alım sırasında lokal anestezi yapıyorlar sonrasında da 2-3 gün bayağı güçlü bir ağrı kesici ve mikrop kapmaması için antibiyotik veriyorlar normalde. Hamilelikte bunlar sıkıntı olabilir belki. Bir de bazı hamilelerde ekstra benlenme oluyor sanırım hormonlarla alakalı. Sizde de çıkarsa doğum sonrası hepsini birden aldırırsınız. Devlet hastanelerinde aynı anda 3 taneye kadar alıyorlar çünkü.
Son olarak bi de hamileyken şişlik olursa aldırdığınız yerdeki deri daha geç birleşir, daha ince olur bu da daha çok iz kalma ihtimali demek.
yaz aylarında neden ben aldırmak istiyorsunuz genelde kış öneriliyor
anladığım henüz hamile de değilsiniz
ben aldırmak da acil değil
hamile kalırsanız aldırmazsınız ama önce ben diyorsanız evet riske gerek yok, korunun, beni aldırın sonra hamile kalırsınız
hamileliğinizin nasıl geçeceğini bilmiyoruz ama basit bir ağrı kesici alamayan, grip olunca ilaç içemeyen hamileden kimse lokal anestezi de olsa ben almaz bence