• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileken ben aldirmak

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Hanımlar yüzümde ufak bir et benim var. iki ay içinde aldırmayı düşünüyordum. eğer hamile olursam sorun olur mu? Hamileyken.aldiran var.mi?

Lokal anestezi olacak, arkasından iz kalmaması için çeşitli merhemler yazacaklar, zannetmiyorum hamileyken olabileceğinizi, yine de doktor ne derse o, kendisi söyler zaten yaparız, yapamayız diye.

Bence doğumu bekleyin. Alım sırasında lokal anestezi yapıyorlar sonrasında da 2-3 gün bayağı güçlü bir ağrı kesici ve mikrop kapmaması için antibiyotik veriyorlar normalde. Hamilelikte bunlar sıkıntı olabilir belki. Bir de bazı hamilelerde ekstra benlenme oluyor sanırım hormonlarla alakalı. Sizde de çıkarsa doğum sonrası hepsini birden aldırırsınız. Devlet hastanelerinde aynı anda 3 taneye kadar alıyorlar çünkü.

Son olarak bi de hamileyken şişlik olursa aldırdığınız yerdeki deri daha geç birleşir, daha ince olur bu da daha çok iz kalma ihtimali demek.

Hanımlar yüzümde ufak bir et benim var. iki ay içinde aldırmayı düşünüyordum. eğer hamile olursam sorun olur mu? Hamileyken.aldiran var.mi?

yaz aylarında neden ben aldırmak istiyorsunuz genelde kış öneriliyor

anladığım henüz hamile de değilsiniz

ben aldırmak da acil değil

hamile kalırsanız aldırmazsınız ama önce ben diyorsanız evet riske gerek yok, korunun, beni aldırın sonra hamile kalırsınız

hamileliğinizin nasıl geçeceğini bilmiyoruz ama basit bir ağrı kesici alamayan, grip olunca ilaç içemeyen hamileden kimse lokal anestezi de olsa ben almaz bence

Sagolun hanimlar. Pandemi yüzünden ne zamandır bekliyorum. Nasıp olmayacak galiba bu gidişle.

Back
X