Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına hamilelikle ilgili hurafelerden kurtulun önce bunu söyleyerek başliyim.
Gebelikte sol tarafa uyumak daha sağlıklıdır çünkü bacaklardan, kollardan , baştan gelen yani tüm vücudun sistemini etkileyen ana damarlar sağ tarafta birleşir . Sağ tarafa doğru uyumaniz gebeliğin ilk haftalarında sorun oluşturmasa bile ikinci trimestırda bebeğe giden kan akışını azaltır . 3. Trimestırda ise zaten sizi de rahatsız eder uyuşma ve şişme yapar kollarda bacaklarda.
Tesekkur ederim canimHep sol tarafa uyudum ben ve halk arasındaki diger tüm hurafelere bakarsak bebeğim erkek olacaktı ama benim prensesim var.
Öyle ki nerdeyse doğuma girerken bile millet doktorlar yanlış bakmışlardır bak sen erkek doğuracaksın dediler.Inanılmaz böyle şeylere.Ben hiç inanmadim.
Aynen canim bende doktorumla konustum cunku kizimda sag tarafa daha cok yatardimBunu da 4 5 doktorla.konustum herhalde saga da yatabilirsin solada bebek rahatsiz olunca dondurur seni hic kasma dediler. Ben baya uzun yatiyorum saga
Aynen canim bende doktorumla konustum cunku kizimda sag tarafa daha cok yatardim
Cevabin icin tezekkurler
Evet rahat ediyorsanız yatabilirsiniz. Şuan kaç haftalık bilmiyorum ama hafta ilerledikçe ne demek istediğimi anlarsınız.Bunu da 4 5 doktorla.konustum herhalde saga da yatabilirsin solada bebek rahatsiz olunca dondurur seni hic kasma dediler. Ben baya uzun yatiyorum saga
Ya benim eşimde nerde okumuşsa sol tarafa yatirmiyo beni ama bende sol da daha rahat ediyorumAllah aşkına hamilelikle ilgili hurafelerden kurtulun önce bunu söyleyerek başliyim.
Gebelikte sol tarafa uyumak daha sağlıklıdır çünkü bacaklardan, kollardan , baştan gelen yani tüm vücudun sistemini etkileyen ana damarlar sağ tarafta birleşir . Sağ tarafa doğru uyumaniz gebeliğin ilk haftalarında sorun oluşturmasa bile ikinci trimestırda bebeğe giden kan akışını azaltır . 3. Trimestırda ise zaten sizi de rahatsız eder uyuşma ve şişme yapar kollarda bacaklarda.
benim oglum var, gayet gebelikte sag tarafa yatiim, bunun cinsiyetle degil de cocugun konumuyla ve midenin durumuyla ilgisi var diye biliyorum.mide sola yakin ya,Saga yatmamin kizla alakasi yok tabi ..kan dolasimi icin dedim![]()
Ben zaten yuz ustu yatamam ama yuz ustu uyuyan arkadaslarim var benim karni buyuyene kadar. 28. Haftadayim yuz ustu haric her yone yatiyorum ama dedigim gibi yuz ustu zaten yatmazdim.benim oglum var, gayet gebelikte sag tarafa yatiim, bunun cinsiyetle degil de cocugun konumuyla ve midenin durumuyla ilgisi var diye biliyorum.mide sola yakin ya,
bir da yani ilk 20 haftaya kadar karin üstü disinda heryere yatabiliyoruz diye biliyorum, findik kadan zaten bebek:)
Evet rahat ediyorsanız yatabilirsiniz. Şuan kaç haftalık bilmiyorum ama hafta ilerledikçe ne demek istediğimi anlarsınız.
Her iki tarafa yatanların ne oluyor. Allah askina buna mi inanıyorsunuz. Ne fark ederki. Sukredin rabbim size bir evlat vermis. Onu isteyip ne sıkıntılar yasayip olmayanlar var.Sol tarafa daha cok uyuyanlarin cinsiyeti erkek,sag tarafa uyuyanlarin cinsiyeti kiz
ay ben emzirirken de yatamamistim, sütler hep kol altina kaciyordu, 20 emzirmenin ardindan tekrar yüzüstüne dönmüstüm, ben de bayilirim yüzüstüne:)Ben zaten yuz ustu yatamam ama yuz ustu uyuyan arkadaslarim var benim karni buyuyene kadar. 28. Haftadayim yuz ustu haric her yone yatiyorum ama dedigim gibi yuz ustu zaten yatmazdim.
Gebelik dışında en sağlıklı uyku sırt üstü ya da sağ tarafa uyumaktir ama gebelikte sol taraf en sağlıklısı.Ya benim eşimde nerde okumuşsa sol tarafa yatirmiyo beni ama bende sol da daha rahat ediyorum
Ben o haftalarda sağa donuyodum uzun duramiyodum , öyle uyumussam uyusuklukla kalkiyodum sağa yattığımda. Tabi başım karnım , bacak arama yastık her tarafım yastık destekli olmasına rağmen28. Haftadayim suan
Evet gördüm bizim burda da gebelik okulu kontrole giderken bi bakarız sağolunGebelik dışında en sağlıklı uyku sırt üstü ya da sağ tarafa uyumaktir ama gebelikte sol taraf en sağlıklısı.
Gebelik eğitimine katılmanızı öneririm . Devlet hastanelerinde de var böylece aklınızda gebeliğe dair hiç bir soru isareti ve tedirginlik kalmaz