• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileee olabilirmiyimmm

userrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2025
76
10
3
19
Merhabalar 2 ocakta regl oldum ve 6 ocakta bitti 7 ocakta bir birlikteliğim oldu korunmasız ve ilişkinin sabahına açık kırmızı renkte bi kanamam oldu sadece bir defa oldu bir daha olmadı uygulamada ovulasyon 16 Ocak gorunuyordu geçen cumartesi test yaptım iki çizgi çıktı birisi silikti ve bi kaç gundur belimin alt tarafında aşırı ağrı var aşırı gaz var ve karnıma agrilar giriyor ara sıra vücudum sanki üstümden tır geçmiş gibi ağrıyor ne demek oluyor bu

Verdiğiniz tarihler pek uyuşmuyor gibi. Erken yumurtlamış olma ihtimaliniz elbette var ancak ilişkiden 10 gün sonra yapılmış bir testin doğru sonuç verme olasılığı çok çok düşük. Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor. Bir hafta daha bekleyip kan vermenizi tavsiye ederim

Verdiğiniz tarihler pek uyuşmuyor gibi. Erken yumurtlamış olma ihtimaliniz elbette var ancak ilişkiden 10 gün sonra yapılmış bir testin doğru sonuç verme olasılığı çok çok düşük. Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor. Bir hafta daha bekleyip kan vermenizi tavsiye ederim
Yumurtlamayi uygulamaya göre söyledim ben kesin değil yani daha önce veya daha sonrada olmuş olabilir

Yumurtlamayi uygulamaya göre söyledim ben kesin değil yani daha önce veya daha sonrada olmuş olabilir
ben de erken yumurtlamış olmamihtimalinize rağmen yapmış olduğunuz testin tarihinin uygun olmadığını ifade etmeye çalıştım. 7 sinde olan bir ilişkiden hamile kaldıysanız dahi gebeliğin oluşup beta hcgnin salgılanması ve bunun önce kana sonra da idrara geçmesi için 10 gün kısa bir süre. En sağlıklı sonuç adet tarihiniz geldiğinde yaptıracağınız kan tahlili ile olur

ben de erken yumurtlamış olmamihtimalinize rağmen yapmış olduğunuz testin tarihinin uygun olmadığını ifade etmeye çalıştım. 7 sinde olan bir ilişkiden hamile kaldıysanız dahi gebeliğin oluşup beta hcgnin salgılanması ve bunun önce kana sonra da idrara geçmesi için 10 gün kısa bir süre. En sağlıklı sonuç adet tarihiniz geldiğinde yaptıracağınız kan tahlili ile olur
Haklısıniz bende onun için bekliyorum zaten testler yanıltıcı oluyor adetime bi kaç gün kala veya adetim gecikirse bı kac gün sonra önce test yapar yinede her ihtimale karşı kan veririm

Back