hormonlardan sanırım ben de iyi mi oldu diye düşünüyorum arada ama sonra gçiyormerhaba kardeslerım ablalarım bende anne adayıyım sızlerle paylasmak ıstedım 2,5 aylık hamıleyım ama arada hep bır korkum teredutum oluyor aslında ıstıyodum cocugumuz olsun dıye ama hamıle oldugumu ogrendıgım anda butun duygularım dusuncelerım degıstı ıstemekle ıstememek arasında kaldım benım gıbı olupta fıkırlerı sonradan degısenler var mı ( ıyı nıyetle yorum yapanlar yapsın lutfen )
sızde mı yenı hamılesınız ne kadarlıkhormonlardan sanırım ben de iyi mi oldu diye düşünüyorum arada ama sonra gçiyor
5 haftalık dahasızde mı yenı hamılesınız ne kadarlık
sag salım kucagına alırsın ınss5 haftalık daha
merhaba kardeslerım ablalarım bende anne adayıyım sızlerle paylasmak ıstedım 2,5 aylık hamıleyım ama arada hep bır korkum teredutum oluyor aslında ıstıyodum cocugumuz olsun dıye ama hamıle oldugumu ogrendıgım anda butun duygularım dusuncelerım degıstı ıstemekle ıstememek arasında kaldım benım gıbı olupta fıkırlerı sonradan degısenler var mı ( ıyı nıyetle yorum yapanlar yapsın lutfen )
herkezde oluyor demek zor bı surec gercekten sankı hep bu sekıl gıdıcekmıs gıbı gelıyor alısamıcam ona sankıı :SIlk olarak byle dsnmen degisik tabi ama ikincide daha bi degsk oldm ben ilkini okdr istedimki rabbim nasip etti oldu suan 6 aylik ama beklenmedik sekilde 2.ye hamile kalmisim bende ayni.syleri.bunda dsndm nasl olck ikisne nasl bakcm ikisde kucuk vs kafam ck karisti
YANI İLK ARALAR BENDE OYLEDIM KALP ATIŞLARINI DUYDUM YINE DEĞİŞTİ DUYGULAR HORMONLARDAN KAYNAKLI BENCE NORMAL DIYE ALGILIYORUM BENmerhaba kardeslerım ablalarım bende anne adayıyım sızlerle paylasmak ıstedım 2,5 aylık hamıleyım ama arada hep bır korkum teredutum oluyor aslında ıstıyodum cocugumuz olsun dıye ama hamıle oldugumu ogrendıgım anda butun duygularım dusuncelerım degıstı ıstemekle ıstememek arasında kaldım benım gıbı olupta fıkırlerı sonradan degısenler var mı ( ıyı nıyetle yorum yapanlar yapsın lutfen )
maddı acıdan dusunmedım hıc manevı yonde bnm sıkıntım nasıl bakıcam bakablcez mı gıbı seyler sımdı esımle yanlızlıga alıstım sankı bebek aramızı acıcakmıs gbı gelıyor sacma sapan seyler dusunuyorum hep sızde yenı hamılemısınızYANI İLK ARALAR BENDE OYLEDIM KALP ATIŞLARINI DUYDUM YINE DEĞİŞTİ DUYGULAR HORMONLARDAN KAYNAKLI BENCE NORMAL DIYE ALGILIYORUM BENCANIM HEM MADDI GIBI ŞEYLERI SIKINTI ETME RAABIM RIZKINA KEFİL EĞER OYLE BI SIKINTIDA TEREDDÜTÜN OLDU ISE DERT ETME BENIMDE KORKULA TEREDDÜTLER OLUYO AMA HIÇ BI SEY ANNELIK KADAR KTSAL DEGIL
maddı acıdan dusunmedım hıc manevı yonde bnm sıkıntım nasıl bakıcam bakablcez mı gıbı seyler sımdı esımle yanlızlıga alıstım sankı bebek aramızı acıcakmıs gbı gelıyor sacma sapan seyler dusunuyorum hep sızde yenı hamılemısınız
inşş canım ya hergun dua edıyorum ınss duzelır bu durum benım sıkıntım bırazda aılemden sankı ıstedgım ılgıyı gostermıyolar ınsn bu donemde daha cok ılgılenılsın ıstıyor hala ewlendıgımın farkında degılmıdırler nedır anlamıyorum onlar ustme dusmeyınce kendı yanlıs bısey yapmısım gıbı hısedıyorum bu sefer alısamamamn en byuk etkısıde bu dıye dusunuyorum bu sefer hıc bısekılde anneme gıtmek ıstemıyorum bu donemdeCnm ben de 7 aylık hamileyim ve henüz 1 yıllık evliyiym. Aslında ilk başlarda düşğnmüyoduk bu yaz geçsin ondan sonra bakarız diyoduk madi açıdan bir de eşim kendini çok hazır hissetmiyodu.:)) Ama sonra beklenmediğimiz anda hamile kaldım. Eşim ilk başlada bocaladı, ben hiç üstüne gitmedim, illa olsun falan demedim bu sefer onu daha da itecekti bu dşünce. Sonra kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde her ey değişti. Eşim şimdi doktor randevusunua gidelim de bakalım diye deliriyo. Ama insan ilk başlarda düşünğyo tabi, bakabilcekmiyiym falan diye. Ama emin ol bebeğin karnında büyüsün en iyi şekilde ben bakarım diyosun, hormanlar öyle çalışıyo yani. Sen onun annesi olacaksın emin olen iyi şekilde sen üstesinden geleceksin:)
inşş canım ya hergun dua edıyorum ınss duzelır bu durum benım sıkıntım bırazda aılemden sankı ıstedgım ılgıyı gostermıyolar ınsn bu donemde daha cok ılgılenılsın ıstıyor hala ewlendıgımın farkında degılmıdırler nedır anlamıyorum onlar ustme dusmeyınce kendı yanlıs bısey yapmısım gıbı hısedıyorum bu sefer alısamamamn en byuk etkısıde bu dıye dusunuyorum bu sefer hıc bısekılde anneme gıtmek ıstemıyorum bu donemde