• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile yada doğum yapmış arkadaşlar bir bakar mı?

LenaBoz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
884
432
103
merhaba kızlar ben 30 haftalık hamileyim şimdiye kadar sorunsuz bir hamileliğim oldu ama 4 gün karnımın alt tarafı ağrıyor Hamileliğin ilk günleri gibi halsizleştim normal mi sizce plesantam öne tutulduğu için saçma sapan doktordan doktora farklı yorumlar duydum. Sizlerin fikrini merak ediyorum.

Bnm olmadi ama belki bebgin bas asagi olup baski yapiodur. Ondan olabilir

Doktor randevum pazartesi hareketlerde bir sorun yok ama sanırım çok ayaktayım ondan cevabın için teşekkür ederim

Bende 30 haftalığım bebem yan duruyo normal mi baş aşağı mı olması lazm 😍😂

Ufak Kızımda çok zor hamilelik geçirdim çok ağrım oldu hep bacak arasi yastıklarla yattım bir yandan dışarıya diger tarafa bile dönerken çok zordu benim için kanama falan yoksa sorun yoktur diye dusunuyorum.

Benim ki baş aşağı ama daha doğuma kadar yolu var baş aşağı gelir sıkıntı olmaz 😂🥰
Oyş inşaALLAH.. sizde de bir sorun yoktur diye.düşünüyorum üzmeyin kendinizi bebişin hareketleri çok önemli 🤗

merhaba kızlar ben 30 haftalık hamileyim şimdiye kadar sorunsuz bir hamileliğim oldu ama 4 gün karnımın alt tarafı ağrıyor Hamileliğin ilk günleri gibi halsizleştim normal mi sizce plesantam öne tutulduğu için saçma sapan doktordan doktora farklı yorumlar duydum. Sizlerin fikrini merak ediyorum.
Cnm normal onlar artık bebek yavaş yavaş doğum kanalına inicek.oyuzden ters döndü baskı yapıyordur rahmine ama çok yorma kendini dinlenmeye çalış doğumdan sonra daha çok yorulucan zaten şimdiden dinlen.

Oyş inşaALLAH.. sizde de bir sorun yoktur diye.düşünüyorum üzmeyin kendinizi bebişin hareketleri çok önemli 🤗
Ne bilim ya bu aralar yatılı misafir var evde baya yoğunum sanırım ondan bu ağrılar yoksa çok şükür bebe kıpır kıpır😍

Ne bilim ya bu aralar yatılı misafir var evde baya yoğunum sanırım ondan bu ağrılar yoksa çok şükür bebe kıpır kıpır😍
Ayy tabi annesi.. Bende yorulunca veya stres yapınca öyle ağrı girerdi kasıklarıma falan.. Bana sen yorulduğun için oğlunda yoruluyor kasılıyor o yüzden ağrı oluyor demiştiler.. 🙄

Doktor randevum pazartesi hareketlerde bir sorun yok ama sanırım çok ayaktayım ondan cevabın için teşekkür ederim
Sık kasilma ve adet agrisi gibi agrilarin yoksa normldr cnm. Ayakta durunca agrir surekli asagi baski yaptgi icin

Ufak Kızımda çok zor hamilelik geçirdim çok ağrım oldu hep bacak arasi yastıklarla yattım bir yandan dışarıya diger tarafa bile dönerken çok zordu benim için kanama falan yoksa sorun yoktur diye dusunuyorum.
Yani nasıl anlatsam direk t bölgesinin çizgi kısmında ağrı oldu ama onun dışında birşey yok gibi insan az kalınca daha çok korkuyor sanırım

Back