• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hamile pantolonu a-rı-yo-rum !!!!

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
şuan 61 kiloyum. kot-şık kumaş tarzı hamile pantolonuna ihtiyacım var. boyum 165.kilom 61. ama pantolunu ilerleyen dönemdede giyebileyim. bedenim 38-40 gibi. elinde hamile pantolonu bu ölçülere uyan varsa alacağım. haydi anneler vardır elinizde çıkarın piyasaya:) yıpranmamış şık pantolonlar bekliyorum. birde konuda açtım ama burdanda yazayım. abiye hamile kıyafetide lazım. görüşürüz..

gel sen bendeki iki kotu al bence kaçırma ikisi 30 tl biri hiç giyilmedi gibi bedenine şuan için biri tam uygun diğeri de biraz ilerleyen zamanda açık mavi rengi çok tatlı 1 kere giyilenin diğeride kot

gel sen bendeki iki kotu al bence kaçırma ikisi 30 tl biri hiç giyilmedi gibi bedenine şuan için biri tam uygun diğeri de biraz ilerleyen zamanda açık mavi rengi çok tatlı 1 kere giyilenin diğeride kot

senin ürünlerinin hepsini beğendim ben. ama bedenleri olmaz canım. haftasonu çarşıda denedim.ilerleyen zamanlarda belki olur ama şimdiden alacağıma o vakit alırım diye düşünüyorum. mesela senin kahverengi kalın askılı elbisene filan bayıldım. ama büyük. bir anlamı kalmaz kullanamyınca. baktım istikrarlı kilo alışım devam ediyor alıcam inş:)

bedenleri ve boyları sana uyar benimde boyum 165 senin kilolarında iken aldım. Doğurana kadar da giydim.Resimleri mail adresini verirsen gönderebilirim. Üstümde çekili fotolar olduğu için reklam olmasın :)
kapri pantalon ve üstünü ünlü bir hamile mağzasından bayağı pahalıya almıştım.kıyafetlerin hepsi markalıdır.

bedenleri ve boyları sana uyar benimde boyum 165 senin kilolarında iken aldım. Doğurana kadar da giydim.Resimleri mail adresini verirsen gönderebilirim. Üstümde çekili fotolar olduğu için reklam olmasın :)
kapri pantalon ve üstünü ünlü bir hamile mağzasından bayağı pahalıya almıştım.kıyafetlerin hepsi markalıdır.

muzeyyenkucukpolat@hotmail.com

hemen bekliyorum resimleri:) üzerinde görünen şekliyle mümkünse. yada hepsini teker teker görmek isterim

şuan 61 kiloyum. kot-şık kumaş tarzı hamile pantolonuna ihtiyacım var. boyum 165.kilom 61. ama pantolunu ilerleyen dönemdede giyebileyim. bedenim 38-40 gibi. elinde hamile pantolonu bu ölçülere uyan varsa alacağım. haydi anneler vardır elinizde çıkarın piyasaya:) yıpranmamış şık pantolonlar bekliyorum. birde konuda açtım ama burdanda yazayım. abiye hamile kıyafetide lazım. görüşürüz..

hamile kot pantalonlarım war tamamen yeni we temiz..klasik değil dar paça. boyum uzun sana göre ama kısaltılabilir.abiye siyah elbisem de war.. çok temiz we özenli kullandım hepsini .. ilgilenirsen mailine resim atabilirim

Back