Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de başlarda daha sıktı şimdi de oluyo ama baştaki gibi sık değil korkma vücudumuzda bir canlı var dayanacaz artık değil mi tatlım onlar için
evet canım bende dün öğrendim hamile olduğumu ve benimde karnıma kramplar giriyo ama normaldir heralde yerleşecek bebişlerimiz sonra akıllı duracaklar değilmi:ecrin_bebek:
merhaba adaşız bu arada tuğba mı ismin kaç aylık şuan benim belli değil yarın belli olucak evet dediklerin doğru canım:1hug:
tatlım benim bebişim 6 hafta 5 günlük sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,
inşallah alırız Allahın izniyle yeni seninde benim tahminlerime göre bir aylık kesen kaç aylıkken gözükmüştü canım
ben ilk doktora adetim 6 gün geçince gitmiştim doktor ultraonla baktı görünmedi kan tahlili verdi kanda pozitif çıktı sonra iki gün sonra başka bir ultrasonda baktı kese göründü o zaman 4 hafta 5günlüktü bebişimhemen göründü yani fazla beklemedim senin ne kadarlık bebişin haftaya salı da klp atışlarını dinlemeye gidecem bugün rüyamda bile gördüm kalp atışlarını sağlıcakla kucağımıza alırız inşllah
bende kadir gecesinde kan degerini ölçtürdüm 23.77 idi reglim 1 gün geçmişti...doktoru aradım bana ancak keseyi 3 ekimde görebilcemizi söyledi 17 ekim gibide kalp atışlarını duyacakmışız işallah kesemide kalp atışlarımıda görürsem içim çok rahatlıycak
bende kadir gecesinde kan degerini ölçtürdüm 23.77 idi reglim 1 gün geçmişti...doktoru aradım bana ancak keseyi 3 ekimde görebilcemizi söyledi 17 ekim gibide kalp atışlarını duyacakmışız işallah kesemide kalp atışlarımıda görürsem içim çok rahatlıycak
hayırlı olsun canım evet oyle diyolar yeleşene kadar kaç haftlık sizin :ecrin_bebek: