Merhaba kızlar öncelikle adetim iki gün geçtiğinde test yaptm evde nagatifti sonra iki gün daha bekledim tekrar yaptım hayali bir çizgi vardı heyecanlanıp o gün kan verdim vesonuc negatif kan verdiğimde adetim 5 gün gecikmisti çok üzüldüm ve ben hala adet olmadim... Adet olacakmisim gibi de durmuyo normalde adetim düzenlidir çok şaşırdım ve mutlaka her ay adet belirtilerim olurdu göğüs agirisi gibi merak ettiğim negatif görüp tekrar pozite dönen oldumu ne yapmalıyım
Canim yumurtlama günümu biliyorum ve degerlendrdimde anlamadım ilk kez gecikiyor böyle ama şunu söylim yumurtlama tarihim degiskendr genelde ama biliyorum tarihi
Canim yumurtlama günümu biliyorum ve degerlendrdimde anlamadım ilk kez gecikiyor böyle ama şunu söylim yumurtlama tarihim degiskendr genelde ama biliyorum tarihi
Vaktim yok şuan uzağım doktorumada ama bilemedim ya hamilelik çıkmadı kanda ama neden hala adet olmadım ve hiç adet olacakmisim gibi belirtim yok başım ağrıyor sürekli ilaç da kullanamıyorum
Vaktim yok şuan uzağım doktorumada ama bilemedim ya hamilelik çıkmadı kanda ama neden hala adet olmadım ve hiç adet olacakmisim gibi belirtim yok başım ağrıyor sürekli ilaç da kullanamıyorum
çatlamayan bir yumurtan olabilir ondanda adet olamazsın ,
bir kez bende yaşamıştım onu , 10 gün falan sonra adet oldum ,
dr söktürücü verdi ama belki gebelık vardır diye içmemiştim ama sonunda adet olmuştum
senınki sağlıklı bir gebelıkle sonuçlanır inşallah
çatlamayan bir yumurtan olabilir ondanda adet olamazsın ,
bir kez bende yaşamıştım onu , 10 gün falan sonra adet oldum ,
dr söktürücü verdi ama belki gebelık vardır diye içmemiştim ama sonunda adet olmuştum
senınki sağlıklı bir gebelıkle sonuçlanır inşallah