• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olupta önce kanda negatif gören sonra pozitif gören varmı???

Demeh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
161
84
48
34
Merhaba kızlar öncelikle adetim iki gün geçtiğinde test yaptm evde nagatifti sonra iki gün daha bekledim tekrar yaptım hayali bir çizgi vardı heyecanlanıp o gün kan verdim vesonuc negatif kan verdiğimde adetim 5 gün gecikmisti çok üzüldüm ve ben hala adet olmadim... Adet olacakmisim gibi de durmuyo normalde adetim düzenlidir çok şaşırdım ve mutlaka her ay adet belirtilerim olurdu göğüs agirisi gibi merak ettiğim negatif görüp tekrar pozite dönen oldumu ne yapmalıyım🙄

Yumurtlama gününü bilmiyorsan gecikme olabilir ama kan kesin sonuçtur yoksa yoktur demek lazım. Hayırlısı hakkında

Yumurtlama gününü bilmiyorsan gecikme olabilir ama kan kesin sonuçtur yoksa yoktur demek lazım. Hayırlısı hakkında
Canim yumurtlama günümu biliyorum ve degerlendrdimde anlamadım ilk kez gecikiyor böyle ama şunu söylim yumurtlama tarihim degiskendr genelde ama biliyorum tarihi🥺

Canim yumurtlama günümu biliyorum ve degerlendrdimde anlamadım ilk kez gecikiyor böyle ama şunu söylim yumurtlama tarihim degiskendr genelde ama biliyorum tarihi🥺
test kullanmıyorsan yumurtlama tarihin sadece tahminden ibarettir

sabırla beklemekten başka çaren yok

hastaneye gidebiliyorsan kadın dogumcuya git muayne ol en azından için rahatlar

sabırla beklemekten başka çaren yok

hastaneye gidebiliyorsan kadın dogumcuya git muayne ol en azından için rahatlar
Vaktim yok şuan uzağım doktorumada ama bilemedim ya hamilelik çıkmadı kanda ama neden hala adet olmadım ve hiç adet olacakmisim gibi belirtim yok başım ağrıyor sürekli ilaç da kullanamıyorum

Vaktim yok şuan uzağım doktorumada ama bilemedim ya hamilelik çıkmadı kanda ama neden hala adet olmadım ve hiç adet olacakmisim gibi belirtim yok başım ağrıyor sürekli ilaç da kullanamıyorum

çatlamayan bir yumurtan olabilir ondanda adet olamazsın ,
bir kez bende yaşamıştım onu , 10 gün falan sonra adet oldum ,
dr söktürücü verdi ama belki gebelık vardır diye içmemiştim ama sonunda adet olmuştum

senınki sağlıklı bir gebelıkle sonuçlanır inşallah

çatlamayan bir yumurtan olabilir ondanda adet olamazsın ,
bir kez bende yaşamıştım onu , 10 gün falan sonra adet oldum ,
dr söktürücü verdi ama belki gebelık vardır diye içmemiştim ama sonunda adet olmuştum

senınki sağlıklı bir gebelıkle sonuçlanır inşallah
İnan gebeliği geçtim artık olacaksam olayım üstümde ağırlık yaptı adet olmamak işime odaklanamiyorum

Takvime göre baktıysan bilmiyosun

Back