Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmedim ama konuwtum telde yani 10 gun tamamlansin sonra gel dedi..kan testi yaptirayim dedim gerek yok dedi bekle biraz bakalimgittim canım dr beta hcg 2 çıktı yani negatif ama dr adet söktürücü vermedi bekleyelim kendiliğinden gelsin dedi birde folikasit verdi yalnız şaşırdığım dr önerisi oldu adet olduktan sonra haftada iki defa civanperçemini sıcak suya at ve suya otur dedi bu tüpleri ve spermin yollarını açar iltihabı temizler dedi ilk defa duyduğum bişey şaşırdım ama deniycem hakkımzıda hayırlısı sen ne yaptın gittinmi doktora test falan yaptınmı
bende şaşırdım ilk defa bi doktor bu tarz bi öneride bulundu :)Doktorunuza helal olsun,alternatif tıbba değer veriyor demek ki ne güzel.
bekliycem canım en azından hamileik varmı endişesinden kurtuldumGitmedim ama konuwtum telde yani 10 gun tamamlansin sonra gel dedi..kan testi yaptirayim dedim gerek yok dedi bekle biraz bakalim
Gecikmeler oluyordu ama bu kadar uzun sure hic gecikmemiştir bugün 11.gün bakalım hala bekliyorum bugün civan percemi alacam bakalım hayırlısıSende daha olmiwmuydu boyle biwey bide nekadar gecoktin?
canım ne yaptın ben hala adet olmadım göğüslerim acıyor sadece birazdan idrar testi alıp yapıcam ama hiç ümidim yok hayırlısıAmin hayirlisi bendede 10 gun