Hamile olupta idrarda cikmayanlar -_-

senuber

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
581
371
Merhabalar arkadawlar..burada bununla ilgili bir suru konu var biliyorum ve tek tek hepsini inceledim ve yinede tam aradigim weyi bulamadim...Biliyorsunuz ucuz idrar testleri ve wu hassas onceden gosteren testler var..ve okadarda hassas olmadiklari malum. Batim 15 şubatti geceli bir hafta oluyor ..2 ci gunu ve bugun test yaptim..ikinciyi goremedik malesef..bende koyuldum arawtirmaya neden hic wawmayan adetim wawti ve hep negatifi goruyorum bi arkadawimla konuwtum bir cok kiwiden duwukten sonraki hamilelikte gec ciktigini oyrendim idrarda hatta bi arkadaw 18 gun sonra ciktigini soyledi kendisinde . .wimdi sizden ricam ben ve benim gibi olan hanimlari aydinlatmaniz hamiwler ve anneler ..ne zaman oyrendiniz hamiw oldugunuzu ? Ve idrarda negatifken hamiw olanlar varmi?
Cevaplarsaniz cooook sevinirim..Her kese hayirli hafta sonlari :)

mrb canım sanki beni anlamışsın benimde şubat 15 de adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende 2. gün test yaptım ama negatif ve hala gelen giden yok ve hiç bir belirtide yok bende bekliyorum dr genelde 10 gün beklememiz gerektiğini söylüyor eğer olmazsam hafta içi dr gitmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım

Evet canim beklemekden bawka cere yok napicaksin..sende agri falan oluyormu ben bugun cok kasik agrisi cektim

Evet canim beklemekden bawka cere yok napicaksin..sende agri falan oluyormu ben bugun cok kasik agrisi cektim
Canım bende ara ara kasıklarda batma var dünden beride göğüslerim dokununca aciyo ama hala test falan yapmadım bekliyorum eğer olmazsam çarşamba günü Dr gitmeyi planlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ama benim pek umudum yok sanki adet olycakmisim gibi

Oyle deme olmazsin inwAllah canim haber yaz mutlaka merak ederim

benmde öyle gecikmenin 6. günü ve 10. günü test negatif bgn 11. günü adet oldm ama normal adetten farklı cok az oldm bi ped bile olmadı

aynen bu ay oldu gecen ayın 12snde olmstm bgn oldm blmyrm valla ne oldugunuda doktora kontrole gtcm 11 gün geckmesi normal degil

Evet bencede normal deyil bi arkadaw bawka topikte ay arkadawlar ben hasta oldum dedi sonra tik yok bi baktik kan testi yaptirmiw hamile cikti megerse hamileymiw..ustune gormuw

ben bugün test yaptım negatif yarın gidicem dr bakalım ne çıkacak hayırlısı

Hamile kaldığım ay ben de adet olmamama rağmen adet olacakmış gibi ağrılar yaşamıştım.İdrarımda böyle yağlı parlaksı bi durum gözlüyordum( hcg hormonu artınca olurmuş ) ,onun dışında göğüs şişmesi vs hiçbirşey yaşamadım.Yerleşme kanamam bile olmadı.3 haftalıkken öğrenmiştim,baya erkendi, adetim 24 günde bir olurdu, adetime 2 gün kala çok çok silik çizgi gördüm.

Ayiptir soramsi idrarin ustunde yag gibi hani yagi suya atinca olur ya oyle biweymi?

Böyle parlak ve içinde sıvı yağ varmış gibi bi görüntü,her geçen gün arttı bu oran,ta ki 13-14.haftalarda beta hcg miktrı düşüş yapana dek.

Gitdinmi haberlirini bekloyorum bak
gittim canım dr beta hcg 2 çıktı yani negatif ama dr adet söktürücü vermedi bekleyelim kendiliğinden gelsin dedi birde folikasit verdi yalnız şaşırdığım dr önerisi oldu adet olduktan sonra haftada iki defa civanperçemini sıcak suya at ve suya otur dedi bu tüpleri ve spermin yollarını açar iltihabı temizler dedi ilk defa duyduğum bişey şaşırdım ama deniycem hakkımzıda hayırlısı sen ne yaptın gittinmi doktora test falan yaptınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…