Cevapladigin icin cok tewekkurler...gercekten icim icimi yiyoo imwAllah bende hamileyimdirBenim 4 gun gecmisti saglik ocaginda idrar testi yaptirdim. Negatifti. Sonuc kizim 5 yasinda :)
Evet canim beklemekden bawka cere yok napicaksin..sende agri falan oluyormu ben bugun cok kasik agrisi cektimmrb canım sanki beni anlamışsın benimde şubat 15 de adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende 2. gün test yaptım ama negatif ve hala gelen giden yok ve hiç bir belirtide yok bende bekliyorum dr genelde 10 gün beklememiz gerektiğini söylüyor eğer olmazsam hafta içi dr gitmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım
Canım bende ara ara kasıklarda batma var dünden beride göğüslerim dokununca aciyo ama hala test falan yapmadım bekliyorum eğer olmazsam çarşamba günü Dr gitmeyi planlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ama benim pek umudum yok sanki adet olycakmisim gibiEvet canim beklemekden bawka cere yok napicaksin..sende agri falan oluyormu ben bugun cok kasik agrisi cektim
Oyle deme olmazsin inwAllah canim haber yaz mutlaka merak ederimCanım bende ara ara kasıklarda batma var dünden beride göğüslerim dokununca aciyo ama hala test falan yapmadım bekliyorum eğer olmazsam çarşamba günü Dr gitmeyi planlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ama benim pek umudum yok sanki adet olycakmisim gibi
benmde öyle gecikmenin 6. günü ve 10. günü test negatif bgn 11. günü adet oldm ama normal adetten farklı cok az oldm bi ped bile olmadı
İdrar testi canım bugün gidicem dr bakalım ne çıkacakKan testimi idrar testimi?
Ayiptir soramsi idrarin ustunde yag gibi hani yagi suya atinca olur ya oyle biweymi?Hamile kaldığım ay ben de adet olmamama rağmen adet olacakmış gibi ağrılar yaşamıştım.İdrarımda böyle yağlı parlaksı bi durum gözlüyordum( hcg hormonu artınca olurmuş ) ,onun dışında göğüs şişmesi vs hiçbirşey yaşamadım.Yerleşme kanamam bile olmadı.3 haftalıkken öğrenmiştim,baya erkendi, adetim 24 günde bir olurdu, adetime 2 gün kala çok çok silik çizgi gördüm.
gittim canım dr beta hcg 2 çıktı yani negatif ama dr adet söktürücü vermedi bekleyelim kendiliğinden gelsin dedi birde folikasit verdi yalnız şaşırdığım dr önerisi oldu adet olduktan sonra haftada iki defa civanperçemini sıcak suya at ve suya otur dedi bu tüpleri ve spermin yollarını açar iltihabı temizler dedi ilk defa duyduğum bişey şaşırdım ama deniycem hakkımzıda hayırlısı sen ne yaptın gittinmi doktora test falan yaptınmıGitdinmi haberlirini bekloyorum bak