Hamile olupta boşananlar var mı ?

Allah'a havale ediyorum böylelerini. Ona öyle bir ah edin ki iflah olmasın. Siz ahınızı onun üstünden çekmeden işi gücü rast gitmesin. Doğru diyorlar, kızınızı da döverler bunlar ileride. Torun, evlat sevgisi değil bu maksat sizin canınız yansın. Rabbim böylelerini öyle bi yerden vuruyor ki neye uğradıklarını şaşırıyorlar. Her tehditi kaydedin, delil olarak sunun. O mahlukatın ve ailesinin zarar verebilecek durumları var mı? Yani elleri kolları uzanıyor mu devlet dairelerine veya para verip başkasına şiddet/manevi zarar verme konusunda? Çocuğunuzu vermeyin, avukatınıza her şeyi anlatın o bebeğin velayetini savunsun. Keşke korunsaymışsınız en çok bebeğe üzüldüm. Kim bilir okul hayatında psikolojisi nasıl olacak.. Çocuğunuzu alıp götürmesine izin vermeyin, görecekse sizin gözetiminizde evinize yakın bir yerde görsün veya yanınızda insanlar varken evinizde. Kendi çocuğunu bile kaçırabilecek insanlar bunlar. Sizi korkutmak için tehdit de ediyor olabilirler. Kabadayılık yapan böyle insanların arkası boş çıkar genelde. Boyun eğmeyince kendilerini bir yerden sonra geri çekerler.

Mart ayında severek evlendik fakat bana asla kıyamayacagını soyleyen adam gitmis yerine bir baskası gelmisti sanki. Evliligimizin ilk haftasında siddet basladı. 1 ay icinde hamile oldugumu ogrendim. Sanırım ilk gece oldu cunku ondan sonra birlikteligimiz olmadı. Hamile oldugumu bildigi halde siddet goruyordum. Surekli hastaydım serumlar vs. Hergun annemi arayıp kızını bosayacam diye eften puften sebebler uretiyordu. Ailesi beni istemedigini acikca yuzume vuruyordu. En son bayramdan once beni evden attı annemlerde kalıyorum suan. Araya kimler girdi asla istemem dedi. Davayı actı simdi ustelik hamileyim. Aralık ayında dogum yapacam.Dogurdugum gibi cocugumu alacaklar.Nasıl toparlayacam kendimi bilmiyorum...
zor zamanlar.yasamiaan cnm ilk.once guclu ol bebegi kmse alamaz korkma.yasal.olaeak ztn annenindr cocuk smdiden ALLAH hayrlsyla.elinw almak.nasip etsin

Allah'a havale ediyorum böylelerini. Ona öyle bir ah edin ki iflah olmasın. Siz ahınızı onun üstünden çekmeden işi gücü rast gitmesin. Doğru diyorlar, kızınızı da döverler bunlar ileride. Torun, evlat sevgisi değil bu maksat sizin canınız yansın. Rabbim böylelerini öyle bi yerden vuruyor ki neye uğradıklarını şaşırıyorlar. Her tehditi kaydedin, delil olarak sunun. O mahlukatın ve ailesinin zarar verebilecek durumları var mı? Yani elleri kolları uzanıyor mu devlet dairelerine veya para verip başkasına şiddet/manevi zarar verme konusunda? Çocuğunuzu vermeyin, avukatınıza her şeyi anlatın o bebeğin velayetini savunsun. Keşke korunsaymışsınız en çok bebeğe üzüldüm. Kim bilir okul hayatında psikolojisi nasıl olacak.. Çocuğunuzu alıp götürmesine izin vermeyin, görecekse sizin gözetiminizde evinize yakın bir yerde görsün veya yanınızda insanlar varken evinizde. Kendi çocuğunu bile kaçırabilecek insanlar bunlar. Sizi korkutmak için tehdit de ediyor olabilirler. Kabadayılık yapan böyle insanların arkası boş çıkar genelde. Boyun eğmeyince kendilerini bir yerden sonra geri çekerler.
Zaten sırf uzuleyim diye boyle yapiyorlar. Ellerinin uzanacagi hicbir sey yok arkaları yok zaten sulalelerinde onlari seven kimse yok ben evlendikten sonra fark ettim. Ama evlendigim kisinin boylesine bir psikopat oldugunu bilemedim bana hic o yuzunu gostermedi ya o kadar farkliydi ki icine seytan girdigini bile dusunuyordum. 3 aylık evlilik surecinde sanki 30 yıldır iskence cekiyormusum gibi geldi. Dusunuyorum ben bu insanlara ne yaptım diye. Yemegi cope doktugum icin tekmelerle ustume girip dayak yedigim oldu. Ustelik hamile oldugumuda biliyorlardı. Ama Allahım onların yanına bırakmayacak ben ölene kadar ahım hep ustlerinde olacak.

Zaten sırf uzuleyim diye boyle yapiyorlar. Ellerinin uzanacagi hicbir sey yok arkaları yok zaten sulalelerinde onlari seven kimse yok ben evlendikten sonra fark ettim. Ama evlendigim kisinin boylesine bir psikopat oldugunu bilemedim bana hic o yuzunu gostermedi ya o kadar farkliydi ki icine seytan girdigini bile dusunuyordum. 3 aylık evlilik surecinde sanki 30 yıldır iskence cekiyormusum gibi geldi. Dusunuyorum ben bu insanlara ne yaptım diye. Yemegi cope doktugum icin tekmelerle ustume girip dayak yedigim oldu. Ustelik hamile oldugumuda biliyorlardı. Ama Allahım onların yanına bırakmayacak ben ölene kadar ahım hep ustlerinde olacak.
Eğer öyleyse korkmana gerek yok canım çocuğunu alamazlar. Bir iş bulup çalışabilir misin doğum yaptıktan sonra? Gelecekte masrafları olacak çocuğun üniversite vb. üç beş kuruş eline geçtikçe at kenara. Keşke morluklarının fotoğraflarını çekip saklasaydın.. Elleri kırılsın inşallah, iki yakası bir araya gelmesin.

Eğer öyleyse korkmana gerek yok canım çocuğunu alamazlar. Bir iş bulup çalışabilir misin doğum yaptıktan sonra? Gelecekte masrafları olacak çocuğun üniversite vb. üç beş kuruş eline geçtikçe at kenara. Keşke morluklarının fotoğraflarını çekip saklasaydın.. Elleri kırılsın inşallah, iki yakası bir araya gelmesin.
Meslegim var zaten dogumdan sonra calısacam mecburum. Fotografını degilde ses kayıtları falan var. Acikca itiraf edio dovdugunu ve olsa yine dovecemde ekliyor. Ben zaten terbiyemi asla bozmadan ona hep soyledim ben seni bıraktım ama Allah bırakmaz yakanı diye. Hayırlısı boyleymis. Allah duysun sesini. Benim yerimede bu kelimeleri kullandın. Allah razı olsun

Allahın ısımlerınden ya vedud şifası ise
Ya Vedud esması Yüce Allah’ın 99 isimlerinin biridir. Bir çok kardeşimizinde bildiği gibi bu esma sevgi ve aşk zikirlerinde de kullanılmaktadır. Bu yazımızda bunun ne derece doğru olduğunu, ya vedud isminin sırlarını, faziletlerini, anlamını, nerelerde ve hangi zühre saatlerinde okunacağını sizlerle paylaşacağız.

Ya vedud esmasının anlamı ‘’Sevilmeye çok layık olan’’ anlamındadır. Allah kullarına çok merhametli ve bağışlayıcıdır. Esmaül hüsnaları okumanın faydaları elbette oldukça yüksektir. Nitekim kuran-ı kerim’de En güzel isimler Allah’ındır. O halde ona en güzel isimlerle duan edin buyrulmaktadır.

Büyük ihtimalle hastadır o adam. Tedavi gerek. Sen kendi canını kurtarmaya bak
Çocuğu alamaz böyleleri korkak olur. Allah yardımcn olsun.

Zaten dunya umrunda degilmis kendi dugununde oynamak istemeyen biri baskasinin dugununde halay cekiomus tatile bile gitmis inanamiyorum ya duyunca deli oldum ne bicim biri bu insan mi bile bilmiyorum anlamlandiramiyorun

Kizlar yardim 1.5 ay sonra dogum yapicam bebegim 40 gunluken ilk durusmam gorulucek ve babaya bebegi gormesi icin gun verilicek

Sizce hakim kis ortasinda 40 gunluk bebegi babanin kendi evinde gormesine m i yoksa benim gozetimim altindami gormesine musade eder

Kizlar yardim 1.5 ay sonra dogum yapicam bebegim 40 gunluken ilk durusmam gorulucek ve babaya bebegi gormesi icin gun verilicek

Sizce hakim kis ortasinda 40 gunluk bebegi babanin kendi evinde gormesine m i yoksa benim gozetimim altindami gormesine musade eder
Yani bildigim kadariyla sut icin zaten annede kalio ve bu zorunlu ama sanmam baba kendi evine gotursun cunku o bebek her dk annesine muhtac bence oyle bisey olmaz senin yaninda gorebilir bence ama sen bunu durusmada talep et ama sanmam baba goturse

Yani bildigim kadariyla sut icin zaten annede kalio ve bu zorunlu ama sanmam baba kendi evine gotursun cunku o bebek her dk annesine muhtac bence oyle bisey olmaz senin yaninda gorebilir bence ama sen bunu durusmada talep et ama sanmam baba goturse
Avukat bir ihtimal alip goturebilir yasa boyle ama bu cocuk yarim saate bir emicek hakim bunuda goz onunde bulundurur senin yaninda gormesi.icin elimizden geleni yapicaz diyor

nelly72 arkadaşım eşin ne oldu da bu hale geldi? Severek evlendik diyorsun
Allah görüyor onun yaptıklarını canım inşallah layığını bulur

Bende hamileyim esim beni sevdigini söylüyor fakat ailesi ķürt kökenli oldugum icin beni istemedi evlendik degisen bisey olmadi esimde göz yummaya basladi degisti yani bende böle devam ederse boşanmak istedigimi soylicem suan korktum mümkün deil bebegimi vermem ben onu ben tasiyorum encok benim dua et canim benegine sahip cik ne cok ayni durumda olan insan var..

çocuğun anne karnında olduğu süreçte biten evliliklerde çocuk kanunen annenindir (velayet). şahsi münasebet düzenlenmesinde ise ilk birkaç yıl (hakim taktiri) anne eşliğinde yada annenin yetki verdiği bir refakatçi eşliğinde iki hafta bir yada ayda bir baba çocuk görüşmesi düzenlenir.

çok çok zor süreçler, güç versin Allahım..

X