hamıle olupta bebegınde kalp sorunu olan var mı??????

nazan82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
12
0
42
gebelık sırasında bebegınde kalple ılgılı bı sorun yasayan anneler varsa yazar mısınız???

canım ben hamile degilim ama bi akrabamın vardı 6 aylıktı kalp damarlarında büzüşme var yaşamaz dediler dogar ama ölür dediler profler tolandı alınmasınak arar verdiler onlarda kanbul eti bebgi suni sancıyla dogurdu allah kimseye götermesin ama şimdi pişman çünki öyle denildigi halde saglıklı dogan çok bebek var rabbim yar ve yardımcın olsun ALLAH büyüktür ümidini yitirme ben 5 haftalık düşük yaptım oo bile çok zordu inaşalhh bebegini sagsaglim kucaguna alırsın

canım inşallah senin bebeğinin tam olarak nesi var bilmiyorum ama bebeğine dua ediceğim inan beni 6 aylık hamileyim her an dualarımda bebeğim çok dua ediyorum sağlıklı olsun diye çok zor sende dua et eminim çok tatlı olucak ve sağlıklı Alllahtan iste herşey çok güzel olucak kendine iyi bak bu arada kaç aylık bebeğin

bende 2. hamıleyım ılk oglumda karnımdayken bellı olmayan kalp hastalıgı varmıs dogdugunda 2.gunluk anjıo 8 gunlukkende 8 saatlık bı amelıyat gecırdı ve suan korkmuyo deılım..(

Çok zor bir durum.Allahım tüm bebekleri korusun.Benimde ayrıntılı ultrasonum var ve bişey cıkacak diye çok korkuyorum.bu tür kalp sorunları acaba ne kadar anlaşılıyor kızlar.yani bebeğinde problem olduğunu öğrenenler detaylı ultrasondamı öğreniyor sadece yoksa baska belirtileride oluyormu??

ben kalp dr sordum bu konuda bıse dıyemem dedı Allahtan yanı ama gercekten cok kotu bı durum ve ınsan o cocugu buyutene kadar cok ugrasıyo Allah kımsenın basına vermesın sımdı eko cekılecek karnımda yanı dooplerde pek bı ıse yaranıyor bu gıbı durumlarda ben gırdım ilk oglumda ve bıse göremedıler..duygucum ınss bıse cıkmaz senın bebısındede

çok saol canım,sanada cok geçmiş olsun.Allah bundan sonra hep sağlık versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…