hamile olup kpssye hazırlananlar buyrun derlerimizi paylaşalım birlikte hazırlanalım

nilkon4246

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.954
286
173
38
merabalar nil ben . sosyal bilğiler ögretmenliği 2008 mezunuyum . sınava 7. girişim olacak .öncesindede iyi ya da kötü hazırlandım ama olmadı bu yıl bebişimle birlikte hazırlanıyoruz sınava benim gibi kısmetse hamiş girecek olanlar bekiyorum hepinizi

Aynı kaderı paylasıyoruz canım ben de kızımla çalısıyorum kpss ye umarım emeklerımız bosa cıkmaz :)

ayy süper bir topik olmuş
hem kpss dertlerimizi hem hamile dertlerimizi paylaşalım kaynaşalım

niloşum valla şu lanet topikteki yazıları okudukça üzüldüm soğudum

burda herşeyden uzak rahat bir dönem geçirelim inşallah
şimdiden hayırlı olsun ve lütfen güzel insanlarla dolsun

Aynı kaderı paylasıyoruz canım ben de kızımla çalısıyorum kpss ye umarım emeklerımız bosa cıkmaz :)

kızımla derken ilk bebeğinize hamilesiniz ve o da kız dimi
yoksa dedim hem çocuk hem hamilelik hemde ders offffff
merhaba burda güzel bir sohbetimiz olsun inşallah.

niloşum hayırlı olsun topiğin.

kızımla derken ilk bebeğinize hamilesiniz ve o da kız dimi
yoksa dedim hem çocuk hem hamilelik hemde ders offffff
merhaba burda güzel bir sohbetimiz olsun inşallah.
:) ilk bebeğim canım ıcımde kıpır kıpır oynarken calısıyorum ınsallah hem cocuklarımızı kucagımıza alırız hemde ıyı bır sekılde atanırız

Ben hamile olarak hazırlanıyorum ama doğurup öyle giricem: ))Hamilelikte son günlerim..

Kızım benimle beraber ders çalışmayı öğrendi beraber dershaneye gidip geliyoruz .Benim için değişik bi deneyim oldu ilk defa hazırlanıyorum.

geçen senelerde yeltenmiştim ama hiç denemedim, çalışmadan girmek istemedim..

Ayrıca oğlumda var kreşe gidiyor ..Gündüzleri rahat çalışabiliyorum..

merhaba arkadaşlar

Ebon arkadaşımın tavsiyesi üzerine sizlere katıldım bende hamile olarak gireceğim sınava Allah'ın izniyle çalışmalarınız nasıl gidiyor ben bu aralar zorlanıyorum.. progestan kullanmaya başladım uyku yapıyor, uyuyup uyansam da baş dönmesi devam ediyor ve şuan bile başım acayip dönüyor :86: az önce tarih testi çözeyim dedim ama soruları anlamakta güçlük çektim :26: sanırım ilacı bırakıncaya kadar çalışamayacağım :44: ve buna üzülüyorum

:) ilk bebeğim canım ıcımde kıpır kıpır oynarken calısıyorum ınsallah hem cocuklarımızı kucagımıza alırız hemde ıyı bır sekılde atanırız

öncelikle hepimiz için sağlık diliyorum
sonrada hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

ilkaycım geçer bu dönemde yorma kendini
buarada topiğin sahibi arkadaşım sanırım banlandı ama gelir bikaç güne
bende mehteran takımı gibi ders çalışıyorum 2 ileri bir geri :)))
bir gün çalışıyorsam birgün kalıyor
yıllardır çalışmanın verdiği rahatlık ve bıkmışlık var bu yıl
ama bir depar atmam şart

ben çalıştığım için bide zor oluyor açıkcası
olsun evde de olsam vakit hiç geçmez, hareket oluyor biraz

saatler alınsa da yemekten sonra akşam yürüyüşlerine çıksak
yemekten sonra çok şişkinlik oluyor bende

hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
doğumdan sonra gelin hikayenizi paylaşın bizimle
tecrübeye ihtiyacımız var

geçsin bu dönem ilaç düzenimi mahvetti:26: benim denemelerimde iyi degil hala düşük puanim:44: ben ilk defa hazirlanarak giriyorum sinava ama bazen ümitsizliğe düşüyorum. ? Sirf sinav icin isimi biraktim evdeyim ama olmayacak heralde diye:26: bide bu düşük tehlikesi beni biraz üzdü :26:

Sen bide işe gidiyorsun haklısın zorlanmakta.. evet ya bende yürüyüş yapmak istiyorum çok hareketsiz kaldım :26:

ilkaycım bu aylarda evde olup fazla fazla çalışınca mayıs hazirana enerji kalmıyor
inşallah sende bu aylardaki eksiğini o zaman telafi edeceksin

ayrıca dur daha ne yürüyüşü önce bir 3 ayı tamamla :)))
ilk 3 ay kendini yormaman gerekiyor malum

buarada sevgili arkadaşlar fırsat bulup bebeişlerle ilgili kitap okuyabiliyormusunuz
ben arada okumaya çalışıyorum beğendiğim faydalı bölümleri burada paylaşarım arada
hatta en son öğrendiğim bir biligiyi paylaşayım sizinle
anne adayı hamileliği boyunca ne kadar çok değişik tatlar yer içerse
bebekde katı yiyeceğe geçiş döneminde yiyecekleri kabullenmesi o kadar kolay oluyormuş
faydalı şeylerden yiyip için bol bol :)))

kemik suyuna çorbanın bebeğin gelişimine çok faydası varmış ayrıca
bir arkadaşımın bebeğinin gelişimi çok geriden gelince doktor ona bunu ve nesguikli süt önermiş
bunlar bebeğin sonradan kilo alıp gelişmesine yardımcı olmuş
tabi inşallah bunlara gerek kalmadan düzenli besleniyorsunuzdur

sevgili arkadaşlar 2013 ün 1 nisanında aldım oğlumu kucağıma o dönem açıktan adalet okuyordum ki bu hala okuyorum kısmetse bu yıl bitecek oğlumla beraber aöf nin sınavlarına hazırlandık ve sanırım uğurlu geldi miniğim bu yılda hem kpss hem dgs ye hazırlanmaya çalışıyoruz tabi birde okul var ben önlisans mezunu olarak giricem bebeği olan arkadaşlar veya olucaklar aday memurluk sürenizi nasıl geçireceksiniz bebekte varken aday memurlukta ücretsize ayrılabiliyormuyuz hepimize bol şans yavrularımız şans getirsin bizlere:)

clemim renginaç çok teşekürler açtigım topiki unutarak çıgır açtim kk da
hepiniz hoş geldiniz topiği açtıgım gün 5 gün banlandım sonrada bi ara ben giremedim derken unuttum ama şimdi yeniden burda başlıyoruz herkes çalışsın ve çalıştıklarını yazsın bu yıl çift kısmetle giriyoruz atanacaz inşallah
çok tatlı oluyo kımıldamadan bile onu hissettikten sonra bambaşka tabi sınavda tekme atarlar artık

12 günün kalmış sag salım kavuş inş bebişine ve çok akıllı bi bebişin olsun

ilkaycım ben seni 2012 gelinlerinden hatırladım hoş geldin dinlen iyileşince buraya gel bekleriz

canım bende aynı bu aralar çok tembelim bakalım napcaz

sanada bol şanslar yine gel

nasıl gidiyor hamilelik
biz dün öğrendik oğlumuz olacak
dün ilk defa hareketlerini gördüm, çok güzel bir duyguydu
ilk defa ozaman gerçekten hissettim bebişimi

ders de malum bir ileri iki geri

Bende varim kismetse bizde sinava:)hazirlaniyoruZ.. isyerinden firsat buldukca calismaya calisacgm ama halen maalesef baslamis degilim:/sinavada az kaldi insallah hayirlisi ile bebeklerimizi kucagimiza aliriz bide ataniriz...

bende kpssye hazırlanıyorum bebişimle birlikte sınava gircem.. Biraz utanıyorum ama 8 aylık hamile olucam sınava grdiğimde karnı burnunda nasıl olcak bakalım

Bizde kizimla hazirlanioruz kizlar :) 19 haftalik hamileyim allah kismet ederse dogumdan 1 ay kadar sonraya denk gelio sinav. Kizim icin hersey belki diorum onun sansina bu kez atanirim. Birbirimize destek olalimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…