- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
- Konu Sahibi nilkon4246
-
merabalar nil ben . sosyal bilğiler ögretmenliği 2008 mezunuyum . sınava 7. girişim olacak .öncesindede iyi ya da kötü hazırlandım ama olmadı bu yıl bebişimle birlikte hazırlanıyoruz sınava benim gibi kısmetse hamiş girecek olanlar bekiyorum hepinizi
Aynı kaderı paylasıyoruz canım ben de kızımla çalısıyorum kpss ye umarım emeklerımız bosa cıkmaz :)
:) ilk bebeğim canım ıcımde kıpır kıpır oynarken calısıyorum ınsallah hem cocuklarımızı kucagımıza alırız hemde ıyı bır sekılde atanırızkızımla derken ilk bebeğinize hamilesiniz ve o da kız dimi
yoksa dedim hem çocuk hem hamilelik hemde ders offffff
merhaba burda güzel bir sohbetimiz olsun inşallah.
:) ilk bebeğim canım ıcımde kıpır kıpır oynarken calısıyorum ınsallah hem cocuklarımızı kucagımıza alırız hemde ıyı bır sekılde atanırız
merhaba arkadaşlar
Ebon arkadaşımın tavsiyesi üzerine sizlere katıldımbende hamile olarak gireceğim sınava Allah'ın izniyle çalışmalarınız nasıl gidiyor ben bu aralar zorlanıyorum.. progestan kullanmaya başladım uyku yapıyor, uyuyup uyansam da baş dönmesi devam ediyor ve şuan bile başım acayip dönüyor :86: az önce tarih testi çözeyim dedim ama soruları anlamakta güçlük çektim :26: sanırım ilacı bırakıncaya kadar çalışamayacağım :44: ve buna üzülüyorum
Ben hamile olarak hazırlanıyorum ama doğurup öyle giricem: ))Hamilelikte son günlerim..
Kızım benimle beraber ders çalışmayı öğrendi beraber dershaneye gidip geliyoruz .Benim için değişik bi deneyim oldu ilk defa hazırlanıyorum.
geçen senelerde yeltenmiştim ama hiç denemedim, çalışmadan girmek istemedim..
Ayrıca oğlumda var kreşe gidiyor ..Gündüzleri rahat çalışabiliyorum..
öncelikle hepimiz için sağlık diliyorum
sonrada hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ilkaycım geçer bu dönemde yorma kendini
buarada topiğin sahibi arkadaşım sanırım banlandı ama gelir bikaç güne
bende mehteran takımı gibi ders çalışıyorum 2 ileri bir geri :)))
bir gün çalışıyorsam birgün kalıyor
yıllardır çalışmanın verdiği rahatlık ve bıkmışlık var bu yıl
ama bir depar atmam şart
ben çalıştığım için bide zor oluyor açıkcası
olsun evde de olsam vakit hiç geçmez, hareket oluyor biraz
saatler alınsa da yemekten sonra akşam yürüyüşlerine çıksak
yemekten sonra çok şişkinlik oluyor bende
geçsin bu dönem ilaç düzenimi mahvetti:26: benim denemelerimde iyi degil hala düşük puanim:44: ben ilk defa hazirlanarak giriyorum sinava ama bazen ümitsizliğe düşüyorum. ? Sirf sinav icin isimi biraktim evdeyim ama olmayacak heralde diye:26: bide bu düşük tehlikesi beni biraz üzdü :26:
Sen bide işe gidiyorsun haklısın zorlanmakta.. evet ya bende yürüyüş yapmak istiyorum çok hareketsiz kaldım :26:
çok tatlı oluyo kımıldamadan bile onu hissettikten sonra bambaşka tabi sınavda tekme atarlar artık:) ilk bebeğim canım ıcımde kıpır kıpır oynarken calısıyorum ınsallah hem cocuklarımızı kucagımıza alırız hemde ıyı bır sekılde atanırız
12 günün kalmış sag salım kavuş inş bebişine ve çok akıllı bi bebişin olsunBen hamile olarak hazırlanıyorum ama doğurup öyle giricem: ))Hamilelikte son günlerim..
Kızım benimle beraber ders çalışmayı öğrendi beraber dershaneye gidip geliyoruz .Benim için değişik bi deneyim oldu ilk defa hazırlanıyorum.
geçen senelerde yeltenmiştim ama hiç denemedim, çalışmadan girmek istemedim..
Ayrıca oğlumda var kreşe gidiyor ..Gündüzleri rahat çalışabiliyorum..
ilkaycım ben seni 2012 gelinlerinden hatırladım hoş geldin dinlen iyileşince buraya gel beklerizmerhaba arkadaşlar
Ebon arkadaşımın tavsiyesi üzerine sizlere katıldımbende hamile olarak gireceğim sınava Allah'ın izniyle çalışmalarınız nasıl gidiyor ben bu aralar zorlanıyorum.. progestan kullanmaya başladım uyku yapıyor, uyuyup uyansam da baş dönmesi devam ediyor ve şuan bile başım acayip dönüyor :86: az önce tarih testi çözeyim dedim ama soruları anlamakta güçlük çektim :26: sanırım ilacı bırakıncaya kadar çalışamayacağım :44: ve buna üzülüyorum
canım bende aynı bu aralar çok tembelim bakalım napcazöncelikle hepimiz için sağlık diliyorum
sonrada hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ilkaycım geçer bu dönemde yorma kendini
buarada topiğin sahibi arkadaşım sanırım banlandı ama gelir bikaç güne
bende mehteran takımı gibi ders çalışıyorum 2 ileri bir geri :)))
bir gün çalışıyorsam birgün kalıyor
yıllardır çalışmanın verdiği rahatlık ve bıkmışlık var bu yıl
ama bir depar atmam şart
ben çalıştığım için bide zor oluyor açıkcası
olsun evde de olsam vakit hiç geçmez, hareket oluyor biraz
saatler alınsa da yemekten sonra akşam yürüyüşlerine çıksak
yemekten sonra çok şişkinlik oluyor bende
sanada bol şanslar yine gelsevgili arkadaşlar 2013 ün 1 nisanında aldım oğlumu kucağıma o dönem açıktan adalet okuyordum ki bu hala okuyorum kısmetse bu yıl bitecek oğlumla beraber aöf nin sınavlarına hazırlandık ve sanırım uğurlu geldi miniğim bu yılda hem kpss hem dgs ye hazırlanmaya çalışıyoruz tabi birde okul var ben önlisans mezunu olarak giricem bebeği olan arkadaşlar veya olucaklar aday memurluk sürenizi nasıl geçireceksiniz bebekte varken aday memurlukta ücretsize ayrılabiliyormuyuz hepimize bol şans yavrularımız şans getirsin bizlere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?