hamile olup degerler dusunce dogal dusuk yapanlar varmı?

ilktos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
62
0
86
Yalova
arkadaslar merhaba ben hamıle oldugumu 4 nısanda öğrendım adetım 1 gun gecmıstı ertesı gunu 5 nısanda kan tahılı yaptırdım hcg 58.35 cıkmıstı bı kaç hafta beklemeyı dusunuyordum ama hafta sonu acıköğretım sınvlarından sonra pazartesı kasıklarımda sıddetlı sızım sızım sızlayan bır agrı cok hafıfte kahverengı lekelenme oldum.pazartesı öğleden sonra doktora gıttım ultrasonda bırsey goremedı doktorum kanda yıne hcg ye bakalım dedı ve hcg 24 cıktı dususe gecmıs dedı.gebe kalmıssın ama dusuk yapıyorsun dedı.degerler yanı 24 degerı 0 oluncaya kadar bekle kendı kendıne vucut atıcak dedı ılaç fılan vermedı.3 gundur beklıyorum kanama fılan yok ne gelen var ne gıden.kasıklarımdada agrı sıddetlı olmasada devam edıyor.benım durumda olan arkadaslar varsa yzarsanız sevınırım.en azından ne zaman adet lacagımı bılsem.

büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsun. aynı durumu ben de yaşadım. kanama yoluyla vücut atıyor. biraz ağrılı oluyor. beta değerine tekrar bakmaları gerek. çünkü düşmesi gerekiyor. çok geçmiş olsun.

tatlım bende aynısını yaşadı adet 12 gun gecti değer 26 cıktı sonra bi hafta sonra 89 a yukseldi ama cok düşktü dr kendi atacak dedi ilaç falan vermedi nitekim öle oldu son gidişimden 4 gun sonra kanamam başladı ve rahat bi sürecti öle ağrı sancı parça öle şeyler yaşamdım sadece 12 gun surdu azalmakla birlikte sonraki adetimde 43 gun sonra oldu gecikmeli bidahaki ayda ham,le kaldım zaten

ben adet gecikmesinden bir gun sonra degerim 70le hamile oldugumu ogrendim ama kimyasal denmedi bana cunku degerim yukseldi ve idrar testlerinde iki cizgi de koyulasmisti zaten
aradan 13 gun gecti hersey cok normalken bir sabah kanamam basladi
ve inanilmaz agri
5 gun hastanede yattim ben dusuk yapabilirsin dediler kanamayi gorunce ve o gece dusuk oldu. o gun baktiklarinda deger yine 60lardaydi yani bu degerle dusuk basladi
iki gun sonra 29 oldu sonra tekrar bakilmadi ama 10 gun kadar surdu kanamam siddetli bir sekilde
en sonunda da parca geldi zaten et gibi

arkadaslar kanamam basladı cok agrım varr agrı kesıcı kar emıyor valla

benim normalde majezik ictigimde adet sancim yrim saat icinde kesilir
ama dusuk yaparken haplar fayda etmedi igne fayda etmedi
korkunc bir agriydi
sen sakin ayaga kalkma dinlen baya hicbir seyle ugrasma, rahmin iyice iyilesmesi lazim
gecmis olsun.
bir de rahim asagida enfeksiyona acik durumda usutmemeye dikkat et

maalesef bende yaşadım aynısını hevesim kursağımda kaldı ilk bebeiş denememizdi ve hemen hamiş kalacağıma ihtimal vermiyordum adet gecikmesi olunca test yaptım 7-8 günde 2. çizik pemce çıktı gittim kan verdim değerim 93 çıktı doktor geç dönllenme dedi ama 2 gün sonra bi daha kan ver dedi verdim değerim 150 ye çıktı 3 gün sonra karnım çok ağrısı doktor tekrar kan ver dedi verdim değerim 76 ya düştü zaten sonucu almadan kanamam başladı doktor kimyasa gebelik dediğimiz gebelik bu kürtaja gerek yok kendi atar vucüt dedi.. çok üzülmüştüm 20 ay geçti üzerinden tekrardan hamile kalamdım zaten.... kısmet rabbim tekrar vereği zamanı tez getirsin inş...

canım benımde evde yaptıgım testlerde cıft cızgı baya bı koyuydu.göğüslerım fılanda sızlıyordu dokunamıyordum ama ıste sonrdan degerler dusmeye basladı ve bugunde kanama basladı.cok agrım var.sırtımda polar ayaklarımda sıcak su torbası.duz duvarı tırmalıycam neredese.az önce yengemle konustum oda bırdahakı aya hemen hamıle kalırsın yıne dıyor eskıler hanı derlermısya dusugun 1 ayagı ıcerıde dıye.ıste o da bana aynısını soyledı.hayırlısıyla bırdahakı aya umudumu yıtırmeden beklıycem.

canım ınsallah en kısa zamanda bebegıne sende kavsursun.benım 1 oğlum var 5.5 yasında tek tesellım o oldu bu olayı atlatmada.

insallah yeniden hamile kalirsin saglikla
evet eskiler oyle diyorlar
ama ben cok kan kaybettigim icin ve cok fazla ilac kullandigim ve hazir olmadigim icin bir ay korunmustum.
bazen diyorum keske korunmasaydim belki olurdu diye
neyse sonra denemelre basladik 3.ay bitti bakalim benim bebis ne zaman gelecek

benım esım cok ıstıyor bır oğlum var bırde kızım olsun dıyor.oğlumda cok heveslı kardes ıstıyorum dıyor.söz herseyıyle ılgılenıcem ben anne dıyor.ama bakalım kısmet dıyorum artık hayırlısı.ınsallah sende en kısa zaman da bebegıne kavusursun.

arkadaslar kanamam basladı cok agrım varr agrı kesıcı kar emıyor valla

Canım benim... Allah yardımcın olsun... ben de bir düşük yaptım biliyorum ne zor olduğunu... Rabbim en kısa zamanda sana bir melek daha nasip etsin inşallah en sağlıklısından...

Bende şuan aynı durumdayım çok geçmiş olsun(
9 nisanda adet gecikmemin 6.günüydü hcg değerim 88 di 10nisanda kahverengi lekelenme geldi 104 oldu hcg
11nisan sabahı sancılarla duşta parça düştü
( akşamı 55çıktı değer çok mutsuzum Allah herşeyin en hayırlsıını bilir böyle diyerek kendimi toparladım ışın ( röntgen ve tomografi) ve ilaç almıştım bende bilmeden.
Şuanda sancılarla kanamayla atmaya çalışıyorum..

Sizede çok geçmiş olsun,mutsuz olma lütfen daha sağlıklı hamilelikleriniz olur inşallah,bende yaşadım geçen aylarda bu süreci,sağlıklı olsaydı düşmezdi dedim kendimi teselli ettim,geçiyor yani bir şekilde ama atlatıyorsun..Dİnlenmene bak kafanı başka şeylerle meşgul edersen daha çabuk geçer bu dönem,psikolojin düzelsinki çıkacağın yeni hamilelik yolunda daha sağlam daha huzurlu daha umutlu olabilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…