Doktora gitmeniz yararlı olur ki gebelik gerçekten var ise kanama yaşamanız sağlıklı değildir.Merhaba arkadaslar benim annem kardeşime hamile oldugunda 6 ay normal adet gördü. Adet olduğu için hamile olacağını hiç düşünmemiş. Rahatsızmis hep. Adeti gecince doktora gidiyor hamile olduğunu öğreniyor. Kendi yeni hamile sanıyor ama 6 aylık gebe olduğunu öğreniyor. Şehir efsanesi degil gerçek. Ve bende şu an idrarda hamile gözüküyorum ama adet oluyorum. Acaba genetik bi durum mu. Kan tahlili daha olmadım
Haklısınız yurtdisinda yasiyorum.tahlil için doktordan haber bekliyorum. Burda önce evde kaset test yapılıyor sonra doktor uygun gorurse tahlil oluyorsunuz.Doktora gitmeniz yararlı olur ki gebelik gerçekten var ise kanama yaşamanız sağlıklı değildir.
Lütfen gelişmeleri burdada paylaşırmısınız, sonucu bizede bildirir misiniz? Enazindan hamileyken adet olunabildiğini biliyoruz hatta 9 ay boyunca adet görenler var ama adet görmeye devam eden hamilelerin testlerinde gebelik çıkıyormu çıkmıyormu onu hep birlikte öğrenmis oluruz bizde. Bende sizin gibi yurtdışında yasiyorum 4 aylik bi gebelik süphem var ocak ayının başında Türkiyedeydik, gebelik şüphemin 13.haftasinda 2 tane 1 er hafta arayla kan testi yaptirdim 2 ayrı merkezde sonuclar negatif. İdrar testlerimde zaten hep negatif. Ben kan testleri negatif cikinca tamam dedim hamilelik yok emin oldum rahatladim Almanyaya döndüm. Aptal gibi Türkiyedeyken bi ultrasona girseydimMerhaba arkadaslar benim annem kardeşime hamile oldugunda 6 ay normal adet gördü. Adet olduğu için hamile olacağını hiç düşünmemiş. Rahatsızmis hep. Adeti gecince doktora gidiyor hamile olduğunu öğreniyor. Kendi yeni hamile sanıyor ama 6 aylık gebe olduğunu öğreniyor. Şehir efsanesi degil gerçek. Ve bende şu an idrarda hamile gözüküyorum ama adet oluyorum. Acaba genetik bi durum mu. Kan tahlili daha olmadım
Seni cok iyi anladım yurtdisinda doktor tahlil ne gezer. Bende senin gibiyim. Dilim yok eşim konuşur Türkçeye çevirir. Ve yorumlasam burası böyle falan filan. Kan testiyle ortaya çıkıyor. Biliyorsun biz adet olmayınca hamilelik şüphesi yaşarız. Adet görüncede hamile olacağımızı düşünmeyiz. Annem de adet olmuş günü gününe hamile olacağı aklına gelmemiş. Bi ay olmayınca kan tahlilinde öğrenmiş. Kaç ay olduğunu ebe muayene edince öğrenmiş. Sen kan yapmışsın o zamana dönük bir gebeliğin yok bu kesin yani. Yani adette olsa kan testi yapsan hamilelik çıkıyor. Ama sen bi ultrasonla rahminin içine baktır. Miyon polip filan bisey olmasın. Ayrıca hareket varsa parazit olabilir. Zorlada olsa bi nedenle paratiz belirtilerim var de. Doktorla görüşmek için mecbur sıra bekle. Gurbet gelinleri olarak bizim sıkıntılarımızı hiç kimse anlamaz.Lütfen gelişmeleri burdada paylaşırmısınız, sonucu bizede bildirir misiniz? Enazindan hamileyken adet olunabildiğini biliyoruz hatta 9 ay boyunca adet görenler var ama adet görmeye devam eden hamilelerin testlerinde gebelik çıkıyormu çıkmıyormu onu hep birlikte öğrenmis oluruz bizde. Bende sizin gibi yurtdışında yasiyorum 4 aylik bi gebelik süphem var ocak ayının başında Türkiyedeydik, gebelik şüphemin 13.haftasinda 2 tane 1 er hafta arayla kan testi yaptirdim 2 ayrı merkezde sonuclar negatif. İdrar testlerimde zaten hep negatif. Ben kan testleri negatif cikinca tamam dedim hamilelik yok emin oldum rahatladim Almanyaya döndüm. Aptal gibi Türkiyedeyken bi ultrasona girseydimkan testleri negatif gelince hic gerek duymadim ultrasona. Sonra Almanyaya dönünce karnimda bianda bi şişlik ve devamli kıpır kıpır hareketlenmeler başladi benim içim içimi yiyo ama kimse beni anlamiyo. Cok kolay yargiliyolar bi doktora gitsene diyip duruyolar. Eşim, "salak salak konuşma 3 kere adet oldun, 2 kan testin negatif cikti daha ne hamileliği ne şüphesi" diyip başından savıp duruyo Almancam yok, dil bilmem yol bilmem yardim isteyecegim kimsem yok buraya soruyorum burdada ya azarliyolar ya dalga geciyolar. Almanya Türkiye gibi degil her istedigin an kalkip doktora gidemiyosun öyle kolay kolay ultrasona giremiyosun ki zaten okadar şehre uzaktayizki eşim yanıma düşmeden mümkün degil benim gidebilmem ha buarada şuan 4.adetimi görüyorum ama kıpırtılar bagirsakmi yoksa bebekmi ayirt edemiyorum ve kafayi yiyorum AKLIMI ŞUAN TEK KURCALAYAN ŞEY, ACEBA BU HAMİLEYKEN DÜZENLİ ADET GÖRENLERİN GEBELİĞİ İLERİ HAFTALARA RAGMEN KAN TESTLERİNDE BİLE ÇIKMIYOR MU? Tek kaygım şuanda bu. İnsanlar azarlamak veya alay etmek yerine yazsalar bi bilgi verseler ahh. Misal veriyorum aylarca adet görüpte ta ileri aylarda hamile olduğunu öğrenenler kan testiylemi öğrendi yoksa direk ultrasona girincemi anlaşıldı bunun hakkinda bi bilgi veren ciksa. Gurbette kimsesizlik cok zor heleki seni hiç tınlamayan bi eşin varsa.. aceba bu hamileyken adet olanlar misal 6. Veya 7.ayında hamile oldugunu öğrenenler ozamana kadar kan testi yaptirdida hiçmi cikmadi yoksa adet görüyoruz diye hicmi kan testi yaptirmadi işte bunu bilmiyorum. Enazindan siz bize sonucu bildirirseniz belki bende şüphelerimden kurtulurum.
Ayrıca tahmin edersin ki doktorum kan tahlili yapmadı beni bile görmedi hatta. Sorun olmaz demiş ve 1 hafta beklesin. Adet bitince evde test yapsin demiş.Seni cok iyi anladım yurtdisinda doktor tahlil ne gezer. Bende senin gibiyim. Dilim yok eşim konuşur Türkçeye çevirir. Ve yorumlasam burası böyle falan filan. Kan testiyle ortaya çıkıyor. Biliyorsun biz adet olmayınca hamilelik şüphesi yaşarız. Adet görüncede hamile olacağımızı düşünmeyiz. Annem de adet olmuş günü gününe hamile olacağı aklına gelmemiş. Bi ay olmayınca kan tahlilinde öğrenmiş. Kaç ay olduğunu ebe muayene edince öğrenmiş. Sen kan yapmışsın o zamana dönük bir gebeliğin yok bu kesin yani. Yani adette olsa kan testi yapsan hamilelik çıkıyor. Ama sen bi ultrasonla rahminin içine baktır. Miyon polip filan bisey olmasın. Ayrıca hareket varsa parazit olabilir. Zorlada olsa bi nedenle paratiz belirtilerim var de. Doktorla görüşmek için mecbur sıra bekle. Gurbet gelinleri olarak bizim sıkıntılarımızı hiç kimse anlamaz.
Anlamadim ne demek istediğini. Neyi okumam lazim
Cok şükür sonunda beni anlayan biri çıktı yaSeni cok iyi anladım yurtdisinda doktor tahlil ne gezer. Bende senin gibiyim. Dilim yok eşim konuşur Türkçeye çevirir. Ve yorumlasam burası böyle falan filan. Kan testiyle ortaya çıkıyor. Biliyorsun biz adet olmayınca hamilelik şüphesi yaşarız. Adet görüncede hamile olacağımızı düşünmeyiz. Annem de adet olmuş günü gününe hamile olacağı aklına gelmemiş. Bi ay olmayınca kan tahlilinde öğrenmiş. Kaç ay olduğunu ebe muayene edince öğrenmiş. Sen kan yapmışsın o zamana dönük bir gebeliğin yok bu kesin yani. Yani adette olsa kan testi yapsan hamilelik çıkıyor. Ama sen bi ultrasonla rahminin içine baktır. Miyon polip filan bisey olmasın. Ayrıca hareket varsa parazit olabilir. Zorlada olsa bi nedenle paratiz belirtilerim var de. Doktorla görüşmek için mecbur sıra bekle. Gurbet gelinleri olarak bizim sıkıntılarımızı hiç kimse anlamaz.
O etiketlediğim arkadaşla özelden mesajlaşmıştikta durumumu anlamaya calisiyodu onun icin hani uzunca size anlattimya meseleyi oda okusun diye onuda etiketledimAnlamadim ne demek istediğini. Neyi okumam lazim
Hiç problem değil. Burda gitsen de doktora ilginmeyecekler eminim. Sende benim gibi sanal alemden kendi doktorun olacaksın. Sabırla bekle Türkiye ye gelince iyice bi doktora gider araştırirsin. Ben teşekkür ederim. İnşallah hersey seninde gönlünce olur.Cok şükür sonunda beni anlayan biri çıktı yainsanlar okadar kolay yargılıyorki azarlayanlar alay edenler. Bitürlü anlatamiyorum burası Türkiye gibi degil heran elimizin altinda iki adımlık yol gidip kan verecegimiz saglik ocaklari yok, özel hastaneler yok hersey karma karisik zaten, seninde dedigin gibi eşim olmadan hicbisey yapamiyorum oda defedip başından savıyo takıntılı biri oldugum icin yine evham yapiyosun senle ugrasamam diyo. Bin pişmanim Türkiyedeyken ultrasona girmedigime. Nebileyim ben buraya dönünce böyle olacagimi ama sizin simdi söyledikleriniz cok rahatlatti beni anneniz adet görmesine rağmen kan testinde cikmis demekki gebeliği. Benimkide insaallah bagirsaktir. Aynen eğer zaten gecmezse illaki bagirsak sıkıntısından giderim doktora. Ama şuan zaten feci bagirsak salgini varmis burda. Muhtemelen bendekide öyle bisey insaallah. Sizde eğer bi sonuc alirsaniz yinede beni burdan bilgilendirin olurmu. Insaallah hersey gönlünüzce olsun cok cok sagolun
Amin insaallah cümlemizeHiç problem değil. Burda gitsen de doktora ilginmeyecekler eminim. Sende benim gibi sanal alemden kendi doktorun olacaksın. Sabırla bekle Türkiye ye gelince iyice bi doktora gider araştırirsin. Ben teşekkür ederim. İnşallah hersey seninde gönlünce olur.
Sizede hayirli geceler olumlu veya olumsuz bildirim yapicam. İyi gecelerAmin insaallah cümlemizesizde gelişmeleri bana burdan bildirin lütfen olurmu. Gebeliğiniz varsa ve testte cikarsa enazindan bende iyce rahatlamis olurum demekki hamileyken adet görülse bile testte cikiyomus diye simdilik hayirli geceler