Gebeliğe Hazırlık hamile olsak da ilk ay adet ağrıları olur mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merv sen değerlendirmişsin bekliyoruz güzel haberleri benim yeni başlıyor değerlendirme safhası sen açılışı yap bende geliyorum arkandan 😄
İnşallah ama bir sürü dediğimde 5 güncük tabi Allah bilir de :) geçen ay 1 gündü ya sadece bu sefer çok geliyor gözüme. inşallah işe yarar

Bende geçen ay çok ağrı oldu yumurtlama zamanında bazen olabiliyor yani ondan dedim ama akıntı zaten en büyük göstergesi
bende de işte kasılma oluyor kitliyor kalıyor bazen. Takip ettim bi süre benimde o günlere denk gelmişti. Kişiden kişiye değişir ama belki..

Malesef bende olmadı ama ihmal etme bence korkunu da geçirmenin en iyi yolu sonuç almak neticede. Bide korunmuyormuşsunuz hamilelik olabilir mi ne bileyim bunlar belirti falan mıdır acaba ?
bugün tekrar kahverengi lekelenmem oldu reglıme 5 gun var kızlarrr :(

bugün tekrar kahverengi lekelenmem oldu reglıme 5 gun var kızlarrr :KK43:
tam kahve mi yoksa daha açık falan mı ? benim adetime 1 gün kala olmuştu. Ama senin anlattığın şekilde değil tabi. sonradan adet oldum. hatta gecikmiştim ve ilk kez olunca ne oluyor demiştim kendimce. Adet belirtin falan var mı ? bence ihmal etme görünn

tam kahve mi yoksa daha açık falan mı ? benim adetime 1 gün kala olmuştu. Ama senin anlattığın şekilde değil tabi. sonradan adet oldum. hatta gecikmiştim ve ilk kez olunca ne oluyor demiştim kendimce. Adet belirtin falan var mı ? bence ihmal etme görünn
tam kahverengi cnm,kasıklarımda ara ara agrı değilde sancı var bıde devamlı adet olacakmışım hissi ve wc ye daha cok çıkmaya başladım.yanı tutmakta güçlük cekıyorum sanki aşırı bı şişkinlik ..bıde goğuslerım cok şişti evet her regli dobnemi şişer ama bu sefer şişme değilde çok dolgunlaştı uçları baya belirgin oldu değişik ya sol goğus ucum çok sızlıyor sütyen deyince bıle canım acıyor..hıç tertlemedıgım kadar terlıyorum avuç iölerimde yanma var fakat gecelerı üşüyorum battanıye örtüyorum bu sıcakta ya :(
ama bunların hepsı reglı berlıtısı aynı zamanda zaten..19 u regli günüm beklemedeyim..
ama reglıden sonraki hafta mutlaka doktora gıdecegım,çikolata kistine benziyor sanki şikayetlerım..oyle hissedıyorum:(

tam kahverengi cnm,kasıklarımda ara ara agrı değilde sancı var bıde devamlı adet olacakmışım hissi ve wc ye daha cok çıkmaya başladım.yanı tutmakta güçlük cekıyorum sanki aşırı bı şişkinlik ..bıde goğuslerım cok şişti evet her regli dobnemi şişer ama bu sefer şişme değilde çok dolgunlaştı uçları baya belirgin oldu değişik ya sol goğus ucum çok sızlıyor sütyen deyince bıle canım acıyor..hıç tertlemedıgım kadar terlıyorum avuç iölerimde yanma var fakat gecelerı üşüyorum battanıye örtüyorum bu sıcakta ya :KK43:
ama bunların hepsı reglı berlıtısı aynı zamanda zaten..19 u regli günüm beklemedeyim..
ama reglıden sonraki hafta mutlaka doktora gıdecegım,çikolata kistine benziyor sanki şikayetlerım..oyle hissedıyorum:KK43:
Belki de hamilesindir, bir test alıp denesen yada acile gitsen kan versen. Belki de kist değil bebek büyütüyorsundur içinde :) Ne olursa olsun ihmale değecek bişey değil sağlık

Belki de hamilesindir, bir test alıp denesen yada acile gitsen kan versen. Belki de kist değil bebek büyütüyorsundur içinde :) Ne olursa olsun ihmale değecek bişey değil sağlık
hayırlısı Allahtan merv çok teşekkür ederim ilgin için,regli mi beklıyorum..günümde olmazsam test yapacagım,olursam da biter bitmez doktora gideceğim..dermansız dert vermesin rabbim..

hayırlısı Allahtan merv çok teşekkür ederim ilgin için,regli mi beklıyorum..günümde olmazsam test yapacagım,olursam da biter bitmez doktora gideceğim..dermansız dert vermesin rabbim..
Aminnn inşallah kötü şeyler düşünmemek gerekk. Allahın izniyle güzel şeylerdir inşallah

tam kahverengi cnm,kasıklarımda ara ara agrı değilde sancı var bıde devamlı adet olacakmışım hissi ve wc ye daha cok çıkmaya başladım.yanı tutmakta güçlük cekıyorum sanki aşırı bı şişkinlik ..bıde goğuslerım cok şişti evet her regli dobnemi şişer ama bu sefer şişme değilde çok dolgunlaştı uçları baya belirgin oldu değişik ya sol goğus ucum çok sızlıyor sütyen deyince bıle canım acıyor..hıç tertlemedıgım kadar terlıyorum avuç iölerimde yanma var fakat gecelerı üşüyorum battanıye örtüyorum bu sıcakta ya :KK43:
ama reglıden sonraki hafta mutlaka doktora gıdecegım,çikolata kistine benziyor sanki şikayetlerım..oyle hissedıyorum:KK43:
merhaba.. şikayetlerin devam ediyor mu hala sonuç alabildin mi ?

merhaba mervgl ,nasılsın cnm?
ya devam eden şikayetlerımi az sonra iletecegım ama aslında yepyenı bışeyde danışmak ıstoyorum ilk defa hiç akıntım yok reglı oncesı..kupkuruyum..normalde akıntım başlardı çoğalırdı reglı olurdum..bıde genıtal bolgemde bı hasaslık var yanı bole otururken vs batma gıbı acıma hissi temızlerken dokunurken acıma sızlama hissi gibi..ama kupkuruyum akıntı hıç yok ve yarın engec perşembe reglı olmam gerekıyor..şikayetlerim arasında ise sadece bel ağrım var ara ara üşüme durumlarım okadar..şişlik devam karnımda ve göğsumde....bide dün baş ağrım vardı çok şiddetli..tansıyonum vs düştü sanırım boğazım ağrıdı aşırı halsızlık bacak agrısı vs ama bugun gectı.yenı olarak sadece iştahsızlık eklendı..yarın yada perşembe regli olmam lazım..beklemedeyım bakalım

bugün cok sancım var,hala olmadım regli ama olacağım sanki..çümkü ağrımın sıklığı şiddeti tam regli agrım gibi..çok üşüyorum ayrıca..olacagım zaman hep boyle olurum zaten :((

Ben de 23 haziran da regl olacağım normalde ama regl olacakmış gibi kasık ağrılarım, göğüs ağrılarım var 4-5 gündür. bir de; bir haftadır ara ara tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum saat 3-4 civarı halsizlik çöküyor, mide bulantısı oluyor hafif. Belki çok istediğim için ben kuruntu yapıyorumdur hissettiğim her şeyi. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.

Back