Hadi hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alın inşallahBu gun doktora gittik, keseyi gorduk sukurler olsun hersey normalmis, ama yumurtaliklarimdako kistler hala duruyor ve sag tarafda olan cok buyuk nerdeyse 12 sm aci veren sanci veren oymus , doktorum 12ci haftaya kadar yok olucaklarini soyledi insaAllah oyle olur , sadece dayanmam lazim zorlu bir sureç olacak, bol proteinli gidalarla beslenmem gerek onlar yok olmasina yardimci oluyormus
Kızlar Allah tum arzusunda olanlara nasip etsin bu guzel duygulari , ben 1 yil boyunca hep burada yazilanlari okudum kiminin sevinci kiminin kederi nihayet ben de nasipse anne olacagim, sag elim arzusunda olanlarin basina
ulasyon testinde çift çizgiyi görsem her gün deneyecem bu ayda olmazsa artık önümüzdeki ay doktora gidecem yumurtlama dönemim Salı günü normalde benim
haftaya salı mı ? yumurtalamadan önceki günde iyi diyorlar.. Her kafadan ayrı sesler çıkıyor nasıl emin olacağız biz.urtlama dönemim Salı günü normalde be
kişiden kişiye değişiyor mu acaba.. benim bazı arkadaşlarımın hiç olmamıştı meselaKasık ağrıları hamilelik boyunca oldu benim
kişiden kişiye değişiyor mu acaba.. benim bazı arkadaşlarımın hiç olmamıştı mesela
En azından olduğunda korkmayacağımız bir durummuş.. teşekkürler :)Bilemem onu tatlim ama benim olmustu doktoruma sormustum rahim genisledigi icin hafif agri olur demisti
memnun oldum bende Merve zaten :) İnşallah işe yarar Allah nasip etsin bizlere de çok isteyince çokta stres oluyor insan o da kötü etkiliyormuş ben kendimce kasmamaya karar verdim. Bu ayda olmazsa bende test alacağımBenim adım Fatmabende ovulasyon testi var ona göre yaptım geçen ay normalde ama tutmadı bu ayda yine öyle yapacam canım
En azından olduğunda korkmayacağımız bir durummuş.. teşekkürler :)
Bak zaten yumurtlama zamanında karnında ağrılar oluyor akıntılar oluyor o yumurtlama olduğuna işaret o günleri iyi değerlendirseydin
Benim normalde akıntım falan çok olurdu, ama bi kaç ay önce kadın doğum doktoru fitil verdi ne koşulda olursa olsun olmuyor artık akıntım. Ama kasıldığımda ki ağrıyı hissedebiliyorum. Valla bu sefer bir sürü gün değerlendirdim bakalım :) haftaya cuma bat'ım bakalım ne olucak :)Bak zaten yumurtlama zamanında karnında ağrılar oluyor akıntılar oluyor o yumurtlama olduğuna işaret o günleri iyi değerlendirseydin
Aminnnn. Rabbim yardım etsin sabır versin ve gönlümüzü kucağımızı doldursun.Ben de yıllardır evlat hasreti ile yanıp, tutuşanlardanımİnşallah bir gün hepimiz hamile kalıp, bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla.
Kasılınca bendede oluyor, eskiden hissetmezdim son 5-6 aydır hissediyorum ama sanırım kendimi daha iyi tanıyorum artık öyle farkına varabiliyorum.Herkeste ağri olucak diye bisey yok ki canim bende sadece akınti oluyordu ağri mağrı olmaz
Malesef bende olmadı ama ihmal etme bence korkunu da geçirmenin en iyi yolu sonuç almak neticede. Bide korunmuyormuşsunuz hamilelik olabilir mi ne bileyim bunlar belirti falan mıdır acaba ?merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evlıyım,ilkkez başıma böyle birşey geldı üstelik eşimde bende korunmuyoruz..adetlerım hep düzenlidir..
yumurtlama haftamda kahverengi lekelenmem oldu 2 gun sürdü günlük pet kullanarak idare ettim..
ve 2 kez küçük abdestimi yaparken kahverengi küçük pıhtı attım..
2 gün sonunda gecti lekelenmemde..sonra 2 gün sadece sağ kasıkta seyırme oldu 5-6 kez yıldız kayması gıbı boyle ve o da gectı..uzun süren sadece sol kasığımda kasılma basınc sıkışma hissi oluyor arada ve 2 gun süren şiddetli bel ağrısı ozellıkle sabah uyandıgımda oldu..2 gun surdu o da gecti..
bayramdı ve sonra hemen iş başı yaptım doktora gıdemedım zaten gıtmeyede korkuyorum : kıst yada daha kotu bı hastalık gıbı hıssedıyorum :
bu şekılde bışeyler yaşayan olduysa tecrubesını paylaşırsa cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?