Gebeliğe Hazırlık hamile olsak da ilk ay adet ağrıları olur mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gun doktora gittik, keseyi gorduk sukurler olsun hersey normalmis, ama yumurtaliklarimdako kistler hala duruyor ve sag tarafda olan cok buyuk nerdeyse 12 sm aci veren sanci veren oymus , doktorum 12ci haftaya kadar yok olucaklarini soyledi insaAllah oyle olur , sadece dayanmam lazim zorlu bir sureç olacak, bol proteinli gidalarla beslenmem gerek onlar yok olmasina yardimci oluyormus
Kızlar Allah tum arzusunda olanlara nasip etsin bu guzel duygulari , ben 1 yil boyunca hep burada yazilanlari okudum kiminin sevinci kiminin kederi nihayet ben de nasipse anne olacagim, sag elim arzusunda olanlarin basina 💋💋💋💋💋💋💋
Hadi hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alın inşallah :KK36: iyi dileklerin içinde çok sağol. Ne güzel duygular yaşıyorsundur eminimm Rabbim hepimize yaşatsınn

Aynen merv bende ovulasyon testinde çift çizgiyi görsem her gün deneyecem bu ayda olmazsa artık önümüzdeki ay doktora gidecem yumurtlama dönemim Salı günü normalde benim

Benim adım Fatma 😄 bende ovulasyon testi var ona göre yaptım geçen ay normalde ama tutmadı bu ayda yine öyle yapacam canım

Kadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook ta ... gurubumuza bekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim adım Fatma 😄 bende ovulasyon testi var ona göre yaptım geçen ay normalde ama tutmadı bu ayda yine öyle yapacam canım
memnun oldum bende Merve zaten :) İnşallah işe yarar Allah nasip etsin bizlere de çok isteyince çokta stres oluyor insan o da kötü etkiliyormuş ben kendimce kasmamaya karar verdim. Bu ayda olmazsa bende test alacağım

Bak zaten yumurtlama zamanında karnında ağrılar oluyor akıntılar oluyor o yumurtlama olduğuna işaret o günleri iyi değerlendirseydin

Ben de yıllardır evlat hasreti ile yanıp, tutuşanlardanım :( İnşallah bir gün hepimiz hamile kalıp, bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla.

Bak zaten yumurtlama zamanında karnında ağrılar oluyor akıntılar oluyor o yumurtlama olduğuna işaret o günleri iyi değerlendirseydin
Benim normalde akıntım falan çok olurdu, ama bi kaç ay önce kadın doğum doktoru fitil verdi ne koşulda olursa olsun olmuyor artık akıntım. Ama kasıldığımda ki ağrıyı hissedebiliyorum. Valla bu sefer bir sürü gün değerlendirdim bakalım :) haftaya cuma bat'ım bakalım ne olucak :)

Ben de yıllardır evlat hasreti ile yanıp, tutuşanlardanım :KK43: İnşallah bir gün hepimiz hamile kalıp, bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla.
Aminnnn. Rabbim yardım etsin sabır versin ve gönlümüzü kucağımızı doldursun.

Herkeste ağri olucak diye bisey yok ki canim bende sadece akınti oluyordu ağri mağrı olmaz
Kasılınca bendede oluyor, eskiden hissetmezdim son 5-6 aydır hissediyorum ama sanırım kendimi daha iyi tanıyorum artık öyle farkına varabiliyorum.

merhaba arkadaşlar,

4 yıllık evlıyım,ilkkez başıma böyle birşey geldı üstelik eşimde bende korunmuyoruz..adetlerım hep düzenlidir..
yumurtlama haftamda kahverengi lekelenmem oldu 2 gun sürdü günlük pet kullanarak idare ettim..
ve 2 kez küçük abdestimi yaparken kahverengi küçük pıhtı attım..
2 gün sonunda gecti lekelenmemde..sonra 2 gün sadece sağ kasıkta seyırme oldu 5-6 kez yıldız kayması gıbı boyle ve o da gectı..uzun süren sadece sol kasığımda kasılma basınc sıkışma hissi oluyor arada ve 2 gun süren şiddetli bel ağrısı ozellıkle sabah uyandıgımda oldu..2 gun surdu o da gecti..
bayramdı ve sonra hemen iş başı yaptım doktora gıdemedım zaten gıtmeyede korkuyorum : kıst yada daha kotu bı hastalık gıbı hıssedıyorum :
bu şekılde bışeyler yaşayan olduysa tecrubesını paylaşırsa cok sevınırım

merhaba arkadaşlar,

4 yıllık evlıyım,ilkkez başıma böyle birşey geldı üstelik eşimde bende korunmuyoruz..adetlerım hep düzenlidir..
yumurtlama haftamda kahverengi lekelenmem oldu 2 gun sürdü günlük pet kullanarak idare ettim..
ve 2 kez küçük abdestimi yaparken kahverengi küçük pıhtı attım..
2 gün sonunda gecti lekelenmemde..sonra 2 gün sadece sağ kasıkta seyırme oldu 5-6 kez yıldız kayması gıbı boyle ve o da gectı..uzun süren sadece sol kasığımda kasılma basınc sıkışma hissi oluyor arada ve 2 gun süren şiddetli bel ağrısı ozellıkle sabah uyandıgımda oldu..2 gun surdu o da gecti..
bayramdı ve sonra hemen iş başı yaptım doktora gıdemedım zaten gıtmeyede korkuyorum : kıst yada daha kotu bı hastalık gıbı hıssedıyorum :
bu şekılde bışeyler yaşayan olduysa tecrubesını paylaşırsa cok sevınırım
Malesef bende olmadı ama ihmal etme bence korkunu da geçirmenin en iyi yolu sonuç almak neticede. Bide korunmuyormuşsunuz hamilelik olabilir mi ne bileyim bunlar belirti falan mıdır acaba ?

Bende geçen ay çok ağrı oldu yumurtlama zamanında bazen olabiliyor yani ondan dedim ama akıntı zaten en büyük göstergesi

Merv sen değerlendirmişsin bekliyoruz güzel haberleri benim yeni başlıyor değerlendirme safhası sen açılışı yap bende geliyorum arkandan 😄

Back