Gebeliğe Hazırlık hamile olsak da ilk ay adet ağrıları olur mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hastalandım sanirim hala inanmak istemiyorum ama kahverengi leke geldi henüz beklemeye devam

Merhaba kızlaar, benim catlatma ignesinden 17 gun geçti 12.ci gunumde igne yapılmıstı, hicbirsey hissetmiyorum su an ne adet ne baska bisey, daha test de yapmadm, sizce yapmalı mıyım? bisey ola bilir mi?

Bence yaptır sende bizim gibi merakını gidermiş olursun hayırlısı olsun bende adet sancıları var yani hissediyorum olacağını sen hissetmiyorsan demek vardır bişeyler

Merhaba kızlaar, benim catlatma ignesinden 17 gun geçti 12.ci gunumde igne yapılmıstı, hicbirsey hissetmiyorum su an ne adet ne baska bisey, daha test de yapmadm, sizce yapmalı mıyım? bisey ola bilir mi?
Sonuç nedir acaba yeni merak ettim

Sonuç nedir acaba yeni merak ettim
Kızlar ben hamileymisim, 3 haziran cok kotu sancilarim oldu nerderyse bayilacaktim kahverengi lekelenme basladi bende sandim ki adet basladi cooook uzuldum stres yaptm, sabah ilk is doktora gittik ultrasonda bakti bisey goremedi , menogon kullandigimdan dolayi bikac folekul buyumustu bende catlatma ignesinde hepsi catlamamis kistler olusmus bundan dolayi... beta hcg vermemi soyledi belki hamileyimdir diye hic beklenmedik 850 ckt cok sevndm doktor dedi ki sancilarim bundan kaynaklaniyor hamilelik ilerledikce kemdiliginden gecip gidecekler ama sancilara dayanmam gerek

Guclendirmek icin progesteron proluton igneler yazdi simdi onlari yapmaktayim 15 haziran gel dedi goruruz ozamana keseyi... ama dun benim.fecii sancilarim oldu yine bayilacaktm nerdeyse dayanamiyorum artk ama dayanmam gerek hamilelikten dolayi agrikesici kullanamiuorum, korkuyorum yarin gidicem kontrole , dua edin benim icin belki kistler patlamis yok olmustur...

çookkk sevindimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallah ömrü güzel olsun miniğin ve umarım tüm sorunların çözülmüş olur. Hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallahhh

İnşallah senin yumurtlama zamanın nE zaman kaçırma o günleri iyi değerlendirelim

benim adet günüm değişti galiba 27 günde oluyordum son 2 ay 24 günde oldum hatta geçen ay 27 saydım yinede 24 te olunca demekki değişti dedim :) şu sıralar olması gerekiyor bakalım.. test alamadım tatilde burada değildim yine ordan burdan hesap yapıyorum. Amannn sanki her gün yapsam ne olucak ki birinden birinde tutar diyede düşünmüyor değilim :)

haber var mı nasıl geçti muaynen bir sorun yok inşallah

Benimde adet dönemim bugün bitti artık bir iki gün sonra test yapmaya başlayacam bende hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

haber var mı nasıl geçti muaynen bir sorun yok inşallah
Bu gun doktora gittik, keseyi gorduk sukurler olsun hersey normalmis, ama yumurtaliklarimdako kistler hala duruyor ve sag tarafda olan cok buyuk nerdeyse 12 sm aci veren sanci veren oymus , doktorum 12ci haftaya kadar yok olucaklarini soyledi insaAllah oyle olur , sadece dayanmam lazim zorlu bir sureç olacak, bol proteinli gidalarla beslenmem gerek onlar yok olmasina yardimci oluyormus
Kızlar Allah tum arzusunda olanlara nasip etsin bu guzel duygulari , ben 1 yil boyunca hep burada yazilanlari okudum kiminin sevinci kiminin kederi nihayet ben de nasipse anne olacagim, sag elim arzusunda olanlarin basina

Benimde adet dönemim bugün bitti artık bir iki gün sonra test yapmaya başlayacam bende hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
aminnn :) bu sefer 1 hafta boyunca deneyelim ne kadar çok oluyor o kadar şans sonuçta bu ay inşallah çokk güzel haberler veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…