Aynen yüksek değil ama benimkinden yüksek benim 0,1 çıkmıştı :)Yüksek çıkmamış hamilelik için 5 ve üzeri olması gerekiyormuş bir dahaki ay artık yapacak bişey yok Allah’ın takdiri
inşallahh :)Hayırlısı olsun inşallah bir daha ki ay beklediğimiz sonucları görürüz :)
Sonuç nedir acaba yeni merak ettimMerhaba kızlaar, benim catlatma ignesinden 17 gun geçti 12.ci gunumde igne yapılmıstı, hicbirsey hissetmiyorum su an ne adet ne baska bisey, daha test de yapmadm, sizce yapmalı mıyım?bisey ola bilir mi?
Kızlar ben hamileymisim, 3 haziran cok kotu sancilarim oldu nerderyse bayilacaktim kahverengi lekelenme basladi bende sandim ki adet basladi cooook uzuldum stres yaptm, sabah ilk is doktora gittik ultrasonda bakti bisey goremedi , menogon kullandigimdan dolayi bikac folekul buyumustu bende catlatma ignesinde hepsi catlamamis kistler olusmus bundan dolayi... beta hcg vermemi soyledi belki hamileyimdir diye hic beklenmedik 850 ckt cok sevndm doktor dedi ki sancilarim bundan kaynaklaniyor hamilelik ilerledikce kemdiliginden gecip gidecekler ama sancilara dayanmam gerekSonuç nedir acaba yeni merak ettim
çookkk sevindimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallah ömrü güzel olsun miniğinGuclendirmek icin progesteron proluton igneler yazdi simdi onlari yapmaktayim 15 haziran gel dedi goruruz ozamana keseyi... ama dun benim.fecii sancilarim oldu yine bayilacaktm nerdeyse dayanamiyorum artkama dayanmam gerek hamilelikten dolayi agrikesici kullanamiuorum, korkuyorum yarin gidicem kontrole , dua edin benim icin belki kistler patlamis yok olmustur...
aynen valla bir anı bile kaçıramayız artık hepimiz hamiş hamiş gezicezzzMerv bu ay hazırlıklara başlıyoruz tekrar devam çocuk girişimlerine
İnşallah senin yumurtlama zamanın nE zaman kaçırma o günleri iyi değerlendirelim
haber var mı nasıl geçti muaynen bir sorun yok inşallahGuclendirmek icin progesteron proluton igneler yazdi simdi onlari yapmaktayim 15 haziran gel dedi goruruz ozamana keseyi... ama dun benim.fecii sancilarim oldu yine bayilacaktm nerdeyse dayanamiyorum artkama dayanmam gerek hamilelikten dolayi agrikesici kullanamiuorum, korkuyorum yarin gidicem kontrole , dua edin benim icin belki kistler patlamis yok olmustur...
Bu gun doktora gittik, keseyi gorduk sukurler olsun hersey normalmis, ama yumurtaliklarimdako kistler hala duruyor ve sag tarafda olan cok buyuk nerdeyse 12 sm aci veren sanci veren oymus , doktorum 12ci haftaya kadar yok olucaklarini soyledi insaAllah oyle olur , sadece dayanmam lazim zorlu bir sureç olacak, bol proteinli gidalarla beslenmem gerek onlar yok olmasina yardimci oluyormushaber var mı nasıl geçti muaynen bir sorun yok inşallah
aminnn :) bu sefer 1 hafta boyunca deneyelim ne kadar çok oluyor o kadar şans sonuçta bu ay inşallah çokk güzel haberler veririz birbirimizeBenimde adet dönemim bugün bitti artık bir iki gün sonra test yapmaya başlayacam bende hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?