Gebeliğe Hazırlık hamile olsak da ilk ay adet ağrıları olur mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklediğimden 4 gün önce adet oldum.. Ben umutsuzlardanım artık inşallah sizde iyi sonuçlar olur

Ben de hastalanacak gibiyim karnım ve belim ağrıyor özellikle belim çok. Erken hastalanacam sanirim

Yemin ederim şuan bende şiddetli bel ve adet sancıları var nerdeyse adet olacak gibi hissediyorum ya

Bir saat sonra hastaneye gidip kan testi yapmayı düşünüyorum bende bari yok dese kendimi ümitlendirmem

Ben de hastalanacak gibiyim karnım ve belim ağrıyor özellikle belim çok. Erken hastalanacam sanirim
Valla kızlar benim içime bir huzur indi olunca, elbette hala üzgünüm. Ama ilk sonucu gördüğüm gibi değil. Kendimii dinlemiyorum kendime hasta muamelesi yapmıyorum yada dikkat et bişey olmasın diyerek düşüncelere boş yere dalmaktan çok daha iyi en azından kötü bile olsa elinde sonuç olması.

10 dk ya gidiyorum bakalım artık haber verecem size ama hiç ümitli değilim sizde olmayın hayırlısı olsun tabiki

Evet belirsizlik o kadar kötü ki insan sürekli kendini dinliyor

Pek ümitli değilim ama hayırlısı olsun
En azından iyi yada kötü bir sonuç olacak elinde.. hamile miyim diye düşünmektense artık bundan sonra olması için ne yapabiliriz diyeceğiz. Rabbim hayırlısını nasip etsin. İnşallah çok güzel sağlıklı yavrularımız olur :)

benimkinden çok çıkmış.. demekki doğru zaman değilmiş bizler için. Allah güzelini güzel zamanda versin eğer üzülüyorsan bana dediklerini hatırla.. çok iyi olacak herşey
Yüksek çıkmamış hamilelik için 5 ve üzeri olması gerekiyormuş bir dahaki ay artık yapacak bişey yok Allah’ın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…