belli olmaz.. Aminn hepimize inşallahhKendimden de çok ümitli değilim ama inş Allah hepimize nasip eder
mutlaka haber ver iyi hayırlı sonuçlar inşallahBen sonucu size yazarım ama hiç ümitli değilim
Valla kızlar benim içime bir huzur indi olunca, elbette hala üzgünüm. Ama ilk sonucu gördüğüm gibi değil. Kendimii dinlemiyorum kendime hasta muamelesi yapmıyorum yada dikkat et bişey olmasın diyerek düşüncelere boş yere dalmaktan çok daha iyi en azından kötü bile olsa elinde sonuç olması.Ben de hastalanacak gibiyim karnım ve belim ağrıyor özellikle belim çok. Erken hastalanacam sanirim
Evet belirsizlik o kadar kötü ki insan sürekli kendini dinliyorValla kızlar benim içime bir huzur indi olunca, elbette hala üzgünüm. Ama ilk sonucu gördüğüm gibi değil. Kendimii dinlemiyorum kendime hasta muamelesi yapmıyorum yada dikkat et bişey olmasın diyerek düşüncelere boş yere dalmaktan çok daha iyi en azından kötü bile olsa elinde sonuç olması.
En azından iyi yada kötü bir sonuç olacak elinde.. hamile miyim diye düşünmektense artık bundan sonra olması için ne yapabiliriz diyeceğiz. Rabbim hayırlısını nasip etsin. İnşallah çok güzel sağlıklı yavrularımız olur :)Pek ümitli değilim ama hayırlısı olsun
benimkinden çok çıkmış.. demekki doğru zaman değilmiş bizler için. Allah güzelini güzel zamanda versin eğer üzülüyorsan bana dediklerini hatırla.. çok iyi olacak herşeyMaalesef sonuç olumsuz değer 0.13 çıktı
Yüksek çıkmamış hamilelik için 5 ve üzeri olması gerekiyormuş bir dahaki ay artık yapacak bişey yok Allah’ın takdiribenimkinden çok çıkmış.. demekki doğru zaman değilmiş bizler için. Allah güzelini güzel zamanda versin eğer üzülüyorsan bana dediklerini hatırla.. çok iyi olacak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?