Gebeliğe Hazırlık hamile olsak da ilk ay adet ağrıları olur mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer adet olmazsan kan testi yaptırırsın. Şimdi erkenmiş ben adet günü geldi sandım. Şimdi Hamile olabilirsin de olmayabilirsin de. Bu durum bu ay ya da önümüzdeki ay da belirsiz kalabilir. Ama bu yılman için için sebep olmaz. En güzel zamanda olacaktır.

E ama 5 gun once degeri cikmaya cok insan var baksana bat gununde 50 cikan var katlanarak devam ettigini dusunursen geriye don 5 gun oncesine hic birsey kalmiyor ki
gerçekten mi ben bunu bilmiyordum.. bekleyeceğim pazar gününü Allah büyük, teşekkür ederim söylediğin için. İnşallah vardır ama sanki adet kramplarımdan başka bir belirtim kalmadı gibi hissediyorum

umarım.. hayırlısı yılmış değilimde korkmuş durumdayım sonra sanki ne kaybedeksin bekle diyorum kendimce Allah büyük

evet 2 haziran bak ne güzel moral verdin bana bekleyelim o günü

Benimde cok adet kramlarim var hemde 8-10 gundur ama zaten ablamda dedi adet agrisiyla o kadar benzer ki bu seylerin hepsi olabilir bekliyoruzz olmazsada bir sonraki ay deneriz :)

Hem bişey olmaz Merve sonuçta daha gençsin stres yapma elbet olur benim çevremde çocuk için uğraşıp 5 yolun sonunda hamile kalan oldu yani Allah sana ne zaman evlat nasip etse o zaman olur zaten Allah’ın takdiridir

Hem bişey olmaz Merve sonuçta daha gençsin stres yapma elbet olur benim çevremde çocuk için uğraşıp 5 yolun sonunda hamile kalan oldu yani Allah sana ne zaman evlat nasip etse o zaman olur zaten Allah’ın takdiridir
Asıl onlara yardım etsin Allah onlara sabır versin.. güzel olacak inşallah. Başarıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…