- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
E ama 5 gun once degeri cikmaya cok insan var baksana bat gununde 50 cikan var katlanarak devam ettigini dusunursen geriye don 5 gun oncesine hic birsey kalmiyor ki5 gün var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ama 5 gun once degeri cikmaya cok insan var baksana bat gununde 50 cikan var katlanarak devam ettigini dusunursen geriye don 5 gun oncesine hic birsey kalmiyor ki5 gün var..
korkuyorum.. bu ay planlı değildi önümüzdeki ay ne olur bilmiyorum
Merve senin kaç gün oldu deneyeli yanı erkendir belki dahaSonuç olumsuz.. Rabbim size nasip etsin inşallah. 0,1 çıkmış sonuç.
Eğer adet olmazsan kan testi yaptırırsın. Şimdi erkenmiş ben adet günü geldi sandım. Şimdi Hamile olabilirsin de olmayabilirsin de. Bu durum bu ay ya da önümüzdeki ay da belirsiz kalabilir. Ama bu yılman için için sebep olmaz. En güzel zamanda olacaktır.5 gün var..
Erken bakmışsınız hiç belli olmaz moralinizi yüksek tutun5 gün var..
gerçekten mi ben bunu bilmiyordum.. bekleyeceğim pazar gününü Allah büyük, teşekkür ederim söylediğin için. İnşallah vardır ama sanki adet kramplarımdan başka bir belirtim kalmadı gibi hissediyorumE ama 5 gun once degeri cikmaya cok insan var baksana bat gununde 50 cikan var katlanarak devam ettigini dusunursen geriye don 5 gun oncesine hic birsey kalmiyor ki
evet 2 haziran bak ne güzel moral verdin bana bekleyelim o günüIkimizinde bat i ayni sanirim 2 haziran mi? Bende bgn versem hic bir deger cikcagini sanmiyorum
11. gün bugün işte.. bekleyeceğim dua edelim birbirimizeMerve senin kaç gün oldu deneyeli yanı erkendir belki daha
umarım.. hayırlısı yılmış değilimde korkmuş durumdayım sonra sanki ne kaybedeksin bekle diyorum kendimce Allah büyükEğer adet olmazsan kan testi yaptırırsın. Şimdi erkenmiş ben adet günü geldi sandım. Şimdi Hamile olabilirsin de olmayabilirsin de. Bu durum bu ay ya da önümüzdeki ay da belirsiz kalabilir. Ama bu yılman için için sebep olmaz. En güzel zamanda olacaktır.
inşallahhhhErken bakmışsınız hiç belli olmaz moralinizi yüksek tutun
evet 2 haziran bak ne güzel moral verdin bana bekleyelim o günü
yapacak bir şey yok zaten başka daha iyi çalışmak gerek anlaşılan :)Benimde cok adet kramlarim var hemde 8-10 gundur ama zaten ablamda dedi adet agrisiyla o kadar benzer ki bu seylerin hepsi olabilir bekliyoruzz olmazsada bir sonraki ay deneriz :)
Asıl onlara yardım etsin Allah onlara sabır versin.. güzel olacak inşallah. Başarıcaz :)Hem bişey olmaz Merve sonuçta daha gençsin stres yapma elbet olur benim çevremde çocuk için uğraşıp 5 yolun sonunda hamile kalan oldu yani Allah sana ne zaman evlat nasip etse o zaman olur zaten Allah’ın takdiridir
çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ve iyi ki böyle bir topluluktayımTabiki başaracazo yüzden üzme kendini canını sıkma
mutlaka yine haberleşelim bende yoksa bile inşallah sizler hamilesinizdirKesinlikle insana çok iyi geliyor![]()