- 10 Şubat 2019
- 235
- 151
- 23
- 32
Bende korku doluyumMerv haber bekliyoruz ay heyecanlandım
Hepimizin bekleyen isteyen herkesin inşallah ❤Hepimizin aynı dönemde demekki bakalım kiminki hayırlı sonuçlanacak
Valla bende tek gün yaptım Ama umut ışte Allah kesmiyorOlur haberleşelim ama ben ümitli değilim çünkü ben 2 gün çift çizgi gördüm ovulasyon testinde ilk gün değerlendirdim diğer gün değerlendirmedim ondan yumurtayı kaçırmış olabilirim diye düşünüyorum
Inşallah çok güzel sonuçlanır inşallah hamilesindir canım hepimiz hamileyizdirBenim de adetime yaklaşık bir hafta kaldı kendimi dinlemekten yoruldummm bayram da belli olacak inşallah.
Beklemekten başka çare yok. Adet tarihine 4gün kala felan erken hamilelik testleri var ama döllenme geç olunca pozitif çıkma ihtimali dişüyor. Sonra insan üzülüyor. En iyisi adet tarihi geçince hastanede kan testi vermek bence. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.Benimde bel agrilarim var hatta bobreklerim agriyor sanmistim ama adet onceside olur bel agrim her ay
İnşallah çok güzel zamanda hamile olursun ve sağlıklı hayırlı evlatların olur.Sonuç olumsuz.. Rabbim size nasip etsin inşallah. 0,1 çıkmış sonuç.
Umarımm.. Teşekkür ederim cümlemiz için inşallahİnşallah çok güzel zamanda hamile olursun ve sağlıklı hayırlı evlatların olur.
Kan verdim iste 0,1 çıktı sonuç bekleyeceğim elbette ama umudum bittiBeklemekten başka çare yok. Adet tarihine 4gün kala felan erken hamilelik testleri var ama döllenme geç olunca pozitif çıkma ihtimali dişüyor. Sonra insan üzülüyor. En iyisi adet tarihi geçince hastanede kan testi vermek bence. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.
Beklemekten başka çare yok. Adet tarihine 4gün kala felan erken hamilelik testleri var ama döllenme geç olunca pozitif çıkma ihtimali dişüyor. Sonra insan üzülüyor. En iyisi adet tarihi geçince hastanede kan testi vermek bence. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.
Bu ay değilmiş ama önümüzdeki ay yüksek bir değer için her zaman umut vardır.Kan verdim iste 0,1 çıktı sonuç bekleyeceğim elbette ama umudum bitti
Kan verdim iste 0,1 çıktı sonuç bekleyeceğim elbette ama umudum bitti
kendi kendime düşünmek yemek bitirmek istemedim kendimi en iyi şansım bu gibi geldi.. Inşallah güzel haberlerin olurIdrarda pozitif gormeden kolay kolay kan tahliline cesaret edemeyebilirim beklicem bakalim 2 gun kala bi denicem belki
5 gün var..4 gun mu vardi?
korkuyorum.. bu ay planlı değildi önümüzdeki ay ne olur bilmiyorumBu ay değilmiş ama önümüzdeki ay yüksek bir değer için her zaman umut vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?