Gebeliğe Hazırlık hamile olsak da ilk ay adet ağrıları olur mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de adetime yaklaşık bir hafta kaldı kendimi dinlemekten yoruldummm bayram da belli olacak inşallah.

Olur haberleşelim ama ben ümitli değilim çünkü ben 2 gün çift çizgi gördüm ovulasyon testinde ilk gün değerlendirdim diğer gün değerlendirmedim ondan yumurtayı kaçırmış olabilirim diye düşünüyorum 😕
Valla bende tek gün yaptım Ama umut ışte Allah kesmiyor

Benimde bel agrilarim var hatta bobreklerim agriyor sanmistim ama adet onceside olur bel agrim her ay
Beklemekten başka çare yok. Adet tarihine 4gün kala felan erken hamilelik testleri var ama döllenme geç olunca pozitif çıkma ihtimali dişüyor. Sonra insan üzülüyor. En iyisi adet tarihi geçince hastanede kan testi vermek bence. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.

Beklemekten başka çare yok. Adet tarihine 4gün kala felan erken hamilelik testleri var ama döllenme geç olunca pozitif çıkma ihtimali dişüyor. Sonra insan üzülüyor. En iyisi adet tarihi geçince hastanede kan testi vermek bence. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.
Kan verdim iste 0,1 çıktı sonuç bekleyeceğim elbette ama umudum bitti

Idrarda pozitif gormeden kolay kolay kan tahliline cesaret edemeyebilirim beklicem bakalim 2 gun kala bi denicem belki

Back