• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmayip ta adet goremiyenler acil yardimmm:(

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
son 13 kasimda gelen ve 2 aydir gelmeyen adet moralimi bozuyor 2 defa doktora gidicem:S yanlis tedavi korkusu yasiyorum doktor bakti bebek yok dedi hersey normal kist te yok ovuler de normal ama adet olmam icin ilac verdi annem uyardi sakin icme biraz daha bekle 2 ci aya gidiyorum nerdeyse benimle ayni durumu yasayan var mi bunu cok kez yazdim da sanirim ayni durumu yasiayn yok :S iyi pazarlar hanimlar

güzelım sen ıdrar testı yaptınmı?onuda dene bakalım negatıfse ben sana daha öncede yazmıstım gecıktırmeden baska bır dra gıt dıye ona göre oda derse ılacla adet görürsün dıye yazdım ya ne yaptın gıtmeyı düşünmüyomusun dra hala?bence ıhmal etme gıt hatta önce ıdrar testı yap öyle gıt

meraba cnm stres yapma bence çünkü havalardan oluyor bendede oldu düzelir cnm ilaç .çme bencede iyi akşamlar

muhtemelen yumurtlama sorunu yaşıyorsun aynı derdi ben 1 yıl boyunca çektim 1 yıl içinde sadece 2 kere kendiliğimden adet gördüm çocuk istiyordum tam iğne tedavisine geçecektim bitkisel çay ve ilaç kullandım ve o ay hamile kaldım
yani hiç yumurtlamayan biriydim aynı menopozdaki kadınlar gibiydim bu durum çok canımı sıkıyordu heğ ağlıyordum kendimi gergin hissediyorum sonra tesadüf o bitkisel çayı buldum adet düzenliyormuş yumurtlamaya yardımcı oluyormuş bide ek olarak 2 çeşit bitkisel hap kullandım onlarda aynı görevi görüyordu galiba işe yaradıki tam bir yıl sonra ilk defa kullanmaya yumurtlamam oldu ve hamile kaldım bana göre bir mucizeydi

Back