• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmaktan korkuyorum.

violet_hill_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
14
0
1
Muğla
21-26 nisanda adet oldum. 27sinde çamaşırlarımız varken sürtünmeyle bi ilişkim oldu. (çok pişmanım)
Bu şekilde sürtünme ile ilişkilerde ancak vajina üstüne boşalma olursa çok düşük bi ihtimal hamilelik olacağını biliyorum. Ama;
** mayısta beklediğimden 3 gün önce adet oldum.
** Normalde 6 gün süren hastalığım o zaman 4 gün sürdü, ve daha az geldi.
** Pazar adet olmam lazımdı, olmadım. İdrarımı yaptıktan sonra sildiğimde çok az kan geliyor ama adet kanı gibi koyu değil. Leke gibi.
çok şeyler yazılmış, çok korktum. Ondan gecikmiş olabilir mi?
Mide bulantısı, kusma, baş dönmesi, halsizlik yok. **Yalnızca fazla akıntım var.
Tüm bunlar yalnızca stresten olabilir mi?
Adetin hemen son günü ilişkilerde hamilelik mümkün mü? Dölleyecek hazırda yumurta yokken.
Cevaplarınız işin şimdiden teşekkür ederim.

21-26 nisanda adet oldum. 27sinde çamaşırlarımız varken sürtünmeyle bi ilişkim oldu. (çok pişmanım)
Bu şekilde sürtünme ile ilişkilerde ancak vajina üstüne boşalma olursa çok düşük bi ihtimal hamilelik olacağını biliyorum. Ama;
** mayısta beklediğimden 3 gün önce adet oldum.
** Normalde 6 gün süren hastalığım o zaman 4 gün sürdü, ve daha az geldi.
** Pazar adet olmam lazımdı, olmadım. İdrarımı yaptıktan sonra sildiğimde çok az kan geliyor ama adet kanı gibi koyu değil. Leke gibi.
çok şeyler yazılmış, çok korktum. Ondan gecikmiş olabilir mi?
Mide bulantısı, kusma, baş dönmesi, halsizlik yok. **Yalnızca fazla akıntım var.
Tüm bunlar yalnızca stresten olabilir mi?
Adetin hemen son günü ilişkilerde hamilelik mümkün mü? Dölleyecek hazırda yumurta yokken.
Cevaplarınız işin şimdiden teşekkür ederim.

bence bosa sıkıntıya sokmussun kendını ben sanmıyorum hatta ımkansız yanı.. ınsanlar tam olarak bırlesıyorlar da hamılelık olmuyo surtunmeyle bıseycık olmaz cnm.. hem adet olmussun mayısta. gunu yada akıntı sorun degıl sen korktugun ıcın sıkıntı yapmıssın.. bı sıkıntı oldugunu sanmıyorum ama nette bu konuyla ılgılı bır suru sacmalık var kafana takma onları. acık olucak ama karsındakı kısı ıcıne bıle bosalmamıs cok cok dusuk bır ıhtımal hem sımdıye kadar kendını bellı ederdı artık korkmana gerek yok. stres yaparsan adet yıne duzensızlesecek untuma cnm. rahat ol.

Ya hamilelik bu kadar kolay değil biliyorum ama.. "Adet görse bile hamilelik olabilir, üstüne görmüştür.." böyle şeyler insanın içine kurt düşüyor. Teşekkür ederim cevabınız için.

Ya hamilelik bu kadar kolay değil biliyorum ama.. "Adet görse bile hamilelik olabilir, üstüne görmüştür.." böyle şeyler insanın içine kurt düşüyor. Teşekkür ederim cevabınız için.

rıca ederım.hamıle kalıp adet olanına denk gelmedım ben. hem camasır var hem surtunme.. hıc sanmam canım. yıne de korkuyorsun madem test yapabılırsın.. en azından rahatlarsın yanı.

Peki normalde adetin son günü hamile kalınır mı?

evet cınsel bırlesme olursa tabıkı kalınır.yada açıyım bıraz.. kesınlıgı yoktur ozellkle adetten 5 gun snra hamılelk ıhtımalı yukselr ama adetlıyken hamıle kalamazsın dıye bırsey yok tabıkı

Son düzenleme:
Hamile kalsaniz neolacak peki?
Lutfen bir anlik heveslerle pisman olacaginiz seyler yapmayin, zina buyuk gunah ama bir cana kiymak cok daha buyuk gunah.. Umarim hamile degilsinizdir...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back