• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak :(

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Merhaba kızlar,
Geçen ay 21inde adet olmama rağmen bu ay 15inde oldum.
Bir yıllık evliyim.
Artık bebek sahibi olmak istiyorum. Fakat idrar yolları enfeksiyonu geçirdim ve iltihabım çok fazla.
Sizce benim çocuğum olur mu?
Ve benim yumurtlama zamanım nedir?
Yardımcı olur musunuz?
Dualarınızı esirgemeyin bende hayırlısıyla anne olayım :(

1 adet orta boy yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya (içme suyu) ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce ılık olarak 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Merhaba kızlar,
Geçen ay 21inde adet olmama rağmen bu ay 15inde oldum.
Bir yıllık evliyim.
Artık bebek sahibi olmak istiyorum. Fakat idrar yolları enfeksiyonu geçirdim ve iltihabım çok fazla.
Sizce benim çocuğum olur mu?
Ve benim yumurtlama zamanım nedir?
Yardımcı olur musunuz?
Dualarınızı esirgemeyin bende hayırlısıyla anne olayım :(

Öncelikle kadın doğuma gitmen gerekli canım. Bazı kontrollerini yaptırman lazım, (swear testi---guatır testi- tiroit testi- şeker testi-) idrar yolların içinde tedavi görmen lazım. Hamilelik düşünen herkes folikasit içmeyede başlıyor. Sen kadın doğuma çıktığında doktorun seni yönlendirecektir. Sadece çocuk sahibi olmak istediğini ve ne yapman gerektiği hakkında bilgi alman gerekir. İdrar yollarındaki sorununuda sorabilirsin. Adet günlerini 3 aylık sırasıyla bir kağıda yaz. Dr. yumurtalama günlerinide söyler. Ona göre hareket edersen iyi olur. Bende bebek istiyorum, başta yukarıdaki kontrollerden geçtim.

Son düzenleme:
Back