Gebeliğe Hazırlık Hamile olmak ya da olamamak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Merhabalar tatlış anne adayları ben aslında ne yapacağımı şaşırmıl durumdayım. Cocuğum olsun istiyorum ama yine de süreçten olsun ona yetememekten bakmamaktan ne biliyim herşeyden cok endişeliyim. 1 yıllık evliyim ee 27 yaasındayım da. Bide vajinısmusum - sanırım - eşimle tam olarak birleşme yaşandı sayılmaz. Ee bide mantar var sanırım ama doktora gitmeye vakkum yüzünden aşırı korkuyorum. Cok garip bi cıkmazdayım . Ne yapacam nasıl bir yolizleyecem bilmiyorum. Bu arada ilişki yaşıyoruz korunmuyoruz ama tam anlamıyla birleşemiyoruz kızlığım bile bozulmadı!

Canim mantarın var ve nasıl duruyorsun?Oda cinsel iliskinizi kötü etkiler tabi.Cocuk sahibi olmadan once bu mantar sorununu cozMelisin.Hamilelikte yasamak daha kötüdür.Ben yasamadim ama yasayan arkadaslarim mahvolmustu.Bence bebek sahibi olunmadan once tum tahlillerini yaptir eksikliklerin varsa vitamin vs tedavi yontemiyle sorunlarin olursa duzelt.ve lutfen mantar olayini coz.Vajinusmus icin zaten tamamiyle tedavi olman gerekli.Bu sekilde olmaz canm.

Öncelikle tam 'birleşme' yaşamaya bak bence. Kızlık zarı için diyebileceğim tek şey orayı takma kafana çünkü doğumla bozulabilir belki de sadece!!
Mantar için senin de eşinin de doktora gitmenizi acilen tavsiye ederim.

Çocuk için de Allah gönlüne göre versin inşallah diyim..

Ya aslında vajinismus sayılmam pek. Mesela onlar dokundurtup yaklaştırmıyor muş bende öyle bişey yok. Sanırım mantardan dolayı ağrı olduğu için tam yaklaştıramıyorum.. mantar için doktora gitmiştim bi krem vermişti ama kremi bırakınca tekrar edito ben de anlamadım. Bide alttan muayeneden cok korkuyorum o yüzden gitmek istemiyorum

Uff hafta sonları calışmıyor bi o. Ben de pazartesine randevu almıştım ama işe baslayacam galiba bi ortak günümüz yokki ! Zaten randevu almak asırı zor bir iş. gidemiyoruz vakit bulup cıldıracam..

Mecbur alttan muayene olacaksin.Herzmanda bakmiyorlar canm.Fitilde vermesi gerekirdi.mantar canini yakiodur senin.Git sen doktora git

her şey beyinde biter canımm. alttan muayne de bir şey yok, daha kötüsü adetliyken alttan muayne etmesi ama onu da aşıyorsun. sağlığın için dene bunu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…