• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak istiyorum ama korkuyorum

MehmetinHatunu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
15
4
16
24
Merhaba iyi akşamlar buranın en tecrübesiz üyesi benim sanırım henüz 20 yaşımdayım 5 aylık evliyim ve en başından beri anne olmak istiyorum şuan adetim üç gündür gecikiyor ama adet olacak gibi bı his var içimde sürekli kontrol ediyorum akıntıdan başka bişey yok korkuyorum çünkü bunu bu ay istemiyorum çünkü 9 gündür koronayım ilaçların bi kısmını da kullandım çoğu arkadaşım kullanmadan önce test yaptır dedi ama imkan vermedim iki üç gündür kasıklarım çok ağrıyo eminim sizin bana vercek bilgileriniz vardır şimdiden teşekkür ederim hepinize🤗

Yani canım eşinle deneme yapıyorsan çocuk için nasıl o vebali alıp kullanabildin ilaçları?

Hele hele bebeğin hücrelere ayrıldığı en önemli dönemdir ilk 3 ay.

Kesinlikle sabah hemen hamilelik testi yap.
Testte çizgi varsa bağlı olduğun sağlık ocağını ara. Kan vermek istediğini kanda beta hcgye bakmalarını söyle.

Ve sonuçlanana kadar da ilaç kesinlikle kullanma

5 aydır sürekli test yapıyorum ama hep husran eşimle bu ay doğru düzgün ilişkiye bile girmedim o yüzden ihtimal vermedim
Yani canım eşinle deneme yapıyorsan çocuk için nasıl o vebali alıp kullanabildin ilaçları?

Hele hele bebeğin hücrelere ayrıldığı en önemli dönemdir ilk 3 ay.

Kesinlikle sabah hemen hamilelik testi yap.
Testte çizgi varsa bağlı olduğun sağlık ocağını ara. Kan vermek istediğini kanda beta hcgye bakmalarını söyle.

Ve sonuçlanana kadar da ilaç kesinlikle kullanma

5 aydır sürekli test yapıyorum ama hep husran eşimle bu ay doğru düzgün ilişkiye bile girmedim o yüzden ihtimal vermedim

Bak kuzum
Onu sen bilemezsin.
Ben de hiç beklemediğim ay hamile olduğumu öğrendim.
İnşallahh hamileysen Allah korumuştur bebeğini.
Lütfen ilaçları alma.
O ilaçlar çok ağır.
Ki hamilelikte parol dışında ilaç bile vermiyorlar.
Ben ihtimaldir diye o dönemde migren atakları geçirirken kafanı duvarlara vura vura sabah ettim ya hamileysem ve ilaçlar bebeğime zarar verirse diye.

Allah korusun
Lütfen dediklerimi yap
Sabah hemen test yap.
Sağlık ocağını ara gelip senden kan alsınlar

Bak kuzum
Onu sen bilemezsin.
Ben de hiç beklemediğim ay hamile olduğumu öğrendim.
İnşallahh hamileysen Allah korumuştur bebeğini.
Lütfen ilaçları alma.
O ilaçlar çok ağır.
Ki hamilelikte parol dışında ilaç bile vermiyorlar.
Ben ihtimaldir diye o dönemde migren atakları geçirirken kafanı duvarlara vura vura sabah ettim ya hamileysem ve ilaçlar bebeğime zarar verirse diye.

Allah korusun
Lütfen dediklerimi yap
Sabah hemen test yap.
Sağlık ocağını ara gelip senden kan alsınlar
Peki hemen test yapacağım teşekkür ederim 😇

Sonuç nedir acaba ? Öncelikle çok geçmiş olsn
Henüz bilmiyorum bugün virüsü atlattık yarın dışarı çıkabilirim test alıp hastaneye gitmeyi düşünüyorum kasiklarimda ağrı var iki gündür adetim gecikiyo keşke ilaçları kullanmasaydım ama bilemezdim ki test yapsam bile belli olmazdı çok tedirginim gerçekten

Henüz bilmiyorum bugün virüsü atlattık yarın dışarı çıkabilirim test alıp hastaneye gitmeyi düşünüyorum kasiklarimda ağrı var iki gündür adetim gecikiyo keşke ilaçları kullanmasaydım ama bilemezdim ki test yapsam bile belli olmazdı çok tedirginim gerçekten
İnsallah bir şey olmaz canm , içini ferah tut . Dua et

Back