• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak isteyenler ama Olamayanlar MUJDE !

darkask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
31
0
36
İstanbul
Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz :-) bu arada kahverengi lekelenme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebeginizin ilk mujdesi olabilir.kucuk kuzucuk rahim duvarina saplanmaya calisiyordur :-)

canım ya bende bu ay ilk defa uyguluyorum ama daha çift çizgiyi göremedik bu gün 18 günüm testi uygulamaya başlıyalı 5 günüm ama hep silik çıkıyo acaba adetim bittikten hemen snramı yumurtladım bilmyorum adetten 2 gün snra beyaz akıntım oldu 2 gün ama bda olmadı akıntı
yumrtladıkdan sonra tek çizgimi çıkıyo yoksa silik mi yardım edersn çok sevnirim

bu ay hamile kalamazsam önümüzdeki ay denicem mantıklı:44:

Rehalcim oncelikle adet dongunu iyi bilmelisin.zaten nasil nezaman kullanman gerektigi ayrintili bi sekilde yaziyo.pozitif ama koyu renkli bir pozitif yumurtanin hazir oldugunu gosterir.bu ay pozitifi gormediysen yumurtlamamis da olabilirsin

Sunuda ankatmamda fayda var cinsel iliski sirasinda ve esniz icinize bosalirken poponuzun altinda yastik bulunsun.bir sure esiniz icinizde kalsin.vajinanin yukariya egimli oldugundan emin olun.sonra kagit havluyla vajina girisini kapatip bu sekikde 2 saat dizler kirik yatin.bu spermin yumurtaliga kolay ulasmasini sagliyacak.

Gecen ay ovulasyon testimin azizligine ugradim.iki cizgi aynimi koyumu derken kacirdim
Bu ay yine yaptim testi gecen aydan tecrubeli oldugum icin.koyu cizgi olunca harekete gectik ama ertesi gun yapamadik malesef.su an regl olma zamanim ve karnim sancili.sanirim olmadi..bu ovulasyon testi bana yaramadi

Bende test aldım bu ay.. Bu sabah yapmam lazımdı ama unuttum acaba akşam yapsam testi olurmu???

Back