Hamile olmak isterken bir adet miyoma sahip oldum!

Princess of Rain

♥ ♥ My Little Princess♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
3.749
3
156
İngiltere
selam hanimlar ya lutfen bana yardim edin:gitme:1 yildir cocuk yapmaya ugrasiyoruz biliyorum 1 yil normal sayiliyor bebek olmazsa evet bizimkide olmadi 1 yildir.mafoldumbenama simdi rahmimde 1 tane 1.5 cmlik fibroid yani miyomum teshis edildi doktorlar rahime ve sana bir yan etkisi yok dedi sadece bebek olusumunu engelleyebilir dediler ya:1shok:ve gelecek ay rahim filmi cekilcem acaba rahim filminde miyomun bana zarari yada tehlikesi oldugu anlasilirmi ve bu tarz miyomlarda tedavi sekli nasil olur kizlar netten arastirdim acik ameliyat yada bazen ilac tedavisi yapiyorlarmis ama benim doktorum korkulacak birsey olmadigini ve bana zarari olmadigini soyledi 10 kadindan 8 de kesinlikle miyom vardir dedi.:sinifsinif:ama ben korkuyorum ya cocugum olmazsa miyomu olupta cocuk sahibi olanlar varmi aramizda kizlar lutfen bana yardimci olun lutfen :gitme:mafoldumben

Son düzenleme:
ben 10 gun once sezeryanla bır bebek dunyaya getırdım amelıyatımda ıkı adet cevız buyuklugunde miyom aldılar yanı bundan haberım yoktu buna ragman hamıle kalmısım sıkma canını ıns olur

SELAM CANIM KONU Bıhayli eskide kalmış ama bende dün bebiş için dr a gittim benimde 1,5 cm miyomum varmış şok oldum banada bebek için ve senin için sakıncası yok ilerde büyürse alırız dedi şuan hamilesin galiba bana bu konuyu yazdığınla şuanki durumun arasında ki gelişmeleri yazarsan sevinirim çok karışık bir durumdayım moralim çok bozuk inşallah görür yazarsınn

miyom her bayanda olabilir asıl önemli olan nerde oluştuğu ona göre bebek sahibi olmayı engeller yada engellemez benimde iki tane var ama doktorum şu anda hamiş kalmana engel değil dedi iyi dedim hoş hamile falan kaldığım yok ama :)))) en azından bunun engel olmadığını biliyorum herkese geçmiş olsun

selam arkadaslar evet bu konumu actiktan hemen sonra hamile kaldim rabbim banada nasip etmisti bu guzelligi fakat 4.ayimda erken dogum yaptim .miyomlarin etkisi varmiysi yokmuydu bilmiyorum benim miyomlarim rahim disinda bu arada iki miyomum var artik.hamilelikte biraz buyum ayapmisti ama doktorlar miyomlardan kaynaklanmadigini soyluyorlar bana.bugun doktora gittim yine miyomlarim kuculmus tekrar bebek yapmaya baslayin dedi doktorum cok korkuyorum kizlar ayni seyleri yasarim diye Allah hepimizin yardimcisi olsun.Amin

selam geçmiş olsun canım.benim de rahim dışında 5cm lik bir miyomum var.bu ay ilk defa bebiş için çalışmalara başladık.doktorlar bebek için engel teşkil etmediğini ama erken doğum ve düşük riskinin fazla olduğunu söylediler.korkuyorum ama...bakalım ne olacak.peki sende hamilelik süresince ağrı yaptı mı myomlar?

benimkilerde rahim disinda canim agri yapmadi canim ne agrim ne de kanamam vardi ama erken dogum yaprtim iste 4 aylikken dusuk yaptim.bizde tekrar basladik bebek yapmaya insallah bu sefer hayirlisi olur.rabbim sanada hayirlisini versin canim

benimkilerde rahim disinda canim agri yapmadi canim ne agrim ne de kanamam vardi ama erken dogum yaprtim iste 4 aylikken dusuk yaptim.bizde tekrar basladik bebek yapmaya insallah bu sefer hayirlisi olur.rabbim sanada hayirlisini versin canim

Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde aynı zamanda 1,5 cm lik 1 adet miyomun olduğunu da öğrenmiştim.Acaip üzülmüştüm.Ama sonra gördüm ki üzülecek birşey yokmuş.Doktorum her üç kadından birinde olduğunu söyledi.Hamileliğimi de asla etkilemedi.Hatta hamileliğim çok rahat geçti.Şİmdi canım oğlum 12 yaşında.Ancak bu 12 yıl için de 1 oğlum ve 7 adet miyomum ( en büyüğü 5,5 cm)1 adette yumurtalığımda kist oluştu.Ve her geçen yıl adet kanamalarım acaip fazla olmaya başladı.Ağrı falan hiç olmadı.Sadece heray litrelerce kan kaybediyordum.Bir çok dr a gittim.Hepsi de bu durum eninde sonunda seni masaya yatıracak dedi.Her seferinde ameliyatı erteledim.Ancak Dr.Fırat Ortaç'la tanışana kadar.Bu konuda inanılmaz başarılı ve bir o kadar karşısındaki kişiyi rahatlatan bir doktor.Kendisine şimdi minnettarım.Ameliyatım çok iyi geçti.Yaklaşık 7 ay oldu.Şimdi neden daha önce olmadım diye pişmanlık duyuyorum.Her ay yaşadımğım işkence sonunda bitti.Hem doktorum hem de hastanedeki tüm ekipten inanılmaz memnun ayrıldım.

gecmis olsun canim ama ben su anda ameliyat olamam riskli birazcik en ufacik bir hatada fazla kanamam olursa rahimim alinirmis onun icin su anda ameliyat olamam.rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versede bende kurtulsam bunlardan yada arkadasca yasayip gitsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…