Gebeliğe Hazırlık Hamile olmadan folik asit kullanmaya başlayıp midesi bulanan oldu mu.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.296
691
373
Kocaeli
Arkadaşlar eşimle iki ay çocuk denedik ilk ay olmadı ikinci Ay sol kasık ta agrı ve batmalarım vardı herhalde oldu dedim adetim bir hafta kala sol kasığımda nefes da i aldırmayan bir ağrı yarım saat kıvrandırdı beni doktora gittik 4mm kist çıktı tabi hayal kırıklığına ugradık adetinin 5. Günü gel bakalım dedi gittin rahmin pırıl pırıl dedi hormon testine gerek yok dedi biz çocuk istiyoruz folik asit e başlayım mı dedim olur başlayalım dedi omepa vm verdi kullandım iki tablet bitti üçüncü deyim dün içerken ölü balık gibi koktu çok tiksindim herhalde anlık birşey dedim bugun de içtim kahvaltıdan sonra yine midem bulandı ölü balık gibi koktu bu ay denedik adetim 3. De salı günü test yaptım negatif çıktı bu ay da sol kasığımda çok agrı batma var mide bulantısı var kusma yok dünden beri gögüs hassasiyeti var beklemek de can sıkıyor tahmın edersiniz inşallah aranızda bunları yaşamış birisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…