4 yıllık evliyim evliyim uni.bitirdim o yüzden çocuk düşünmedik kondom la korunsun hic hap falan almadim aslında ben bebek sahibi olmayı çok istedim fakat eşim uni.bitirmem konusunda çok diretti ve çocuğun bizi engelleyebilicegini düşündü şuandada istemiyor ona göre daha 3 yıl var hersey dört dörtlük olmalı yumurtlama gunumde kondom yırtılmis ve içimde kalmış ben şansa bırakmak istedim fakat eşim ertesi gün ella almış gelmiş zorla içirdi tam 13 saat sonra ben çok üzüldüm adetin tam 10 gün var ve kasiklarım çok ağrıyor acaba ilaca . Acaba hamile kalmis olabilimiyim biraz uzun oldu fakat çok heyecanlıyım
Keşke içmesyedim çok pişman oldum belki olurdu aldıralim dersede diretir dogrurum ben çocuklara deliriyorum annesiz büyüdüm çokta iyi anne olucam biliyorum eşim istemedikce herseyden soguyorum
yaslarnızda kucuk degıl tatlım hele esın 35 olmus daha 3 sene cocouk ıstemıyorum demıs 40 yasında mı baba olacak bu adam.. 20 yasında bı cocugunuz olsa kocan 60 yasında olacak hemen hemenesın ıstemıyorsa canım hamıle olsan bıle ya aldırmak ısteyecek ya da sureklı bunu senın yuuzne vuracak... baksana daha hayatını yasayacakmıs kocan...