Hamile olma olasılığım varmı

Prenses3025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
36
Merhabalar iliskiye gireli 2 hafta olucak pek iliski denilemez ustten zevk suyu gelme olasiligi var iliskiden 5 gun sonra normal gunumde adet oldum adetim 7 gün sürdü ve adetim bittikten sonra 2 gün kahve renkli akıntı geldi kusma yorgunluk karin agrisi gibi belirtiler yok ama gogusumun ucundaki mavi damarlar belirginlesmeye basladi beyaz tenliyim hamile olabilirmiyim?

Merhabalar iliskiye gireli 2 hafta olucak pek iliski denilemez ustten zevk suyu gelme olasiligi var iliskiden 5 gun sonra normal gunumde adet oldum adetim 7 gün sürdü ve adetim bittikten sonra 2 gün kahve renkli akıntı geldi kusma yorgunluk karin agrisi gibi belirtiler yok ama gogusumun ucundaki mavi damarlar belirginlesmeye basladi beyaz tenliyim hamile olabilirmiyim?
Adet olduysanız belirtide yoksa bence takmayın damar olayı yumurtlamaya yakında olabilio

Kist oluşmuş olabilir belki cnm zannetmiyorum hamile değilsindir. Bide göğüsdeki damarlar o kadar çabuk çıkmıyor. İlk sızlama oluyor.

Bekarsin ve cocuk dusunmuyorsun dusunursen evlenecekmisin?
Su konular her türlü sinir ediyor beni yani sacma degilmi tam iliski degil zevk suyu ha ustune 7 gun adet görmüşsün ve hamile oldugundan supheleniyorsun
6 yildir boşuna ugrasmisim bosuna tup bebege para vermisim isin sırrı zevk suyundaymis

Edit: 6 yillik evliligimde zevk suyu hic görmedim enteresan dimi

Profilinde de yaşın 17 yaziyor şaka mi bu????

Back