hamıle olma olasılıgım var mı

limonatask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
6
0
36
28
merhabalar daha 18 yaşındayım. erkek arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıstık fakat tam olarak birleşme saglamadık.boşalma durumu olmadı. ama korunmadan sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık gebe kalmış olabilir miyim ? 15 ekimde regl oldum, şuanda aşırı göğüs ağrım ve şişliğim var. not : ilişkinin arkasından 6 gün geçti ella kullanmalı mıyım? cevaplarınızı beklıyorum

ya erkek arkadaşında cinsel yolla bulaşan hastalıklar varsa bunları düşünüyor musun?

Tamda riskli günde olmuş hamile kalma riskinin yüksek olduğu bir gün ve sürtünme ile hamile kalınmaz diye bişey yok yada boşalmadan hamile kalınmaz diye bişey yok çevremde gördüm sürtünme ile hamile kalan. Bu acelenşz nedir anlamıyorum erkeklerin işi bu kullanırlar gerisi kadına düşer hamilemiyim öylemi böylemi !!! Sonra olan yavrulara oluyo doğsalar ilk gün hayata eksi ile başlıyorlar kürtaj olsalar masum yavruların yaşama hakları dğnyaya gelmeden ellerinden alınıyo

yaa demeyin böyle cidden stresten 9 doguruyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…