Hamile olma olasılığım var mı ?

aes04

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
47
31
8
27
Kızlar merhaba. Ben 2 yıllık evliyim. 5 aydır da bebek deniyoruz sonuç hüsran. Doktora gittim gayet sağlıklıyım ve kistim falan da yok. Son adet tarihim 24 Temmuz. Bu gün 25 Ağustos . Son 4-5 gündür sağ ve sol kasığımda şiddetli bir ağrı var. Normalde adet günümden 3-4 gün önce karnımda hafif bi adet sancısı olurdu 1-2 dk. Sonra geçerdi. Şimdi sadece sağ ve sol kasığımda sancı var bazen sol bacağıma vuruyor. Bel ağrısı yaşamadım. Bazen sabaha bazen de akşam mide bulantısı hafif bir şekilde oluyor ama kusma falan yok Test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkarsa diye . Normalde düzenli adet görürdüm bebek denemeye başladıktan sonra hep 1 hafta gecikti. Eşim de doktora gitti. Bir ihtimal valikösel olabilir ama şimdilik sperm testini yaptırmaya acele etme denemeye yeni başlamışsınız demiş. Böyle bişey başına gelen var mı ? Gebelik olmuş mudur? Sürekli heyecan yapıp sonrasında çok üzülüyorum

Belirti için erken canım ama sormakta haklısın bende soruyorum bile bile benimde 1 günüm kaldı umudum yok ama yine de insan acaba mı diyor. Gecikmeyi beklemek en iyisi

5+3 günlük hamileyim sizin kadar belirti yaşamadım hatta hiç yaşamadım diyebilirim. Ama tabi ki herkesin hamileliği kendine özeldir umarım hamlesinizdir korkunun ecele faydası yok sonuçta er ya da geç öğreneceksiniz gerçeği artımed markasıyla erken gebelik testi yapın gitsin. Adet gecikmeleri olabiliyor benimde hiç aksamazdı korunmayı bıraktıktan beri döngülerim 26 dan 28, en son 33 e kadar çıktı

Teşekkür ederim 1 hafta geçsin adet olmazsam test yapacağım inşallah

Belirti için erken canım ama sormakta haklısın bende soruyorum bile bile benimde 1 günüm kaldı umudum yok ama yine de insan acaba mı diyor. Gecikmeyi beklemek en iyisi
Eşim çok üzülüyor bu sefer . Kendisinden dolayı olmadığını düşünüyor. Eğer öyle ciddi bişey olsaydı doktor illaki söylerdi durumun ciddiyetini

Eşim çok üzülüyor bu sefer . Kendisinden dolayı olmadığını düşünüyor. Eğer öyle ciddi bişey olsaydı doktor illaki söylerdi durumun ciddiyetini
Çok zor canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni bende öyleyim düşünmeden duramıyorum vala. Neden olmuyor sorun ne diye diye kafayı yiyeceğim. Yarın regl günüm pazartesine randevu aldım artık hsg amh falan artık neyse baksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…