Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar mrb son ilişkim 31 ağustosta oldu ve hapım 1 inde bitti bir daha almadım ve 4 eylülde ve 5 ekimde adet oldum.Son 3 haftadır hızlı kilo artışım var normalde çok ince bir insanımdır.ve çok halsizim uyku halim ve çok fazla baş dönmem var sizce bu nedir?
Valla güzelim hamile olabilirsin belki test yaptırmadınmı*istiyomusun hamileliğini hayırlı olsun diyelim benim 2tane var allah herkese versin annelik çok güzel bi duyguymuş
Valla güzelim hamile olabilirsin belki test yaptırmadınmı*istiyomusun hamileliğini hayırlı olsun diyelim benim 2tane var allah herkese versin annelik çok güzel bi duyguymuş
şöle bi durum var hap bitimine 1 gün kala son ilişki tarihim ondan sonrada hem hapı bıraktım bide üstüne 2 kere adet gördüm:s hiç aklıma o ihtimal gelmedi ta ki baş dönmeleri halsizlik başlayana kadar.İstiyorum tabiki bebek ama şu an çok erken:S