• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma olasılığım nedir kızlar nolur yardım edin

papatya531

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
24
0
36
İstanbul
erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. 2 kere hemde çok büyük hata yaptığımızı sonradan anladık. vajinamda meni kaldımı kalmadımı bilmiyor.. İlk yaptığımızda adetim normal oldu. İkinci yaptığımızdan sonra adetim 15 gün erken oldu. Göğüslerimde ağrı var. Sizce gebe kalmış olabilir miyim ? Üstüne görme diye birşey varmış. Ondan tedirgin oldum biraz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz lütfen bir cevap yazın :( bugünde kaburgalarımda ağrı başladı. yaşlarımızda henüz 18 :(

adet olmuşsun hemde 2 kez yani gebe değilsindir meraklanma.ama istiyorsan eczaneden evde gebelik testi al için rahat etsin.

tasdik etmediğim bi durum..hamile değilsindir merak etme.ama umarım bu korku sana yetmiştir.böyle şeyler yapma lütfen.ilerde aşık olup evleneceğin adamı şimdiden aldatma lütfen.ne kadar temiz olursan o kadar temiz biriyle evlenirsin.

sürtünme yoluyla hamile kalma olasılığı çok düşük. çok büyük bir ihtimalle değilsindir. eğer adetin gecikmişse eczaneden bir test çubuğu alabilirsin. fiyatı gayet uygundur.
Bundan sonraki ilişkilerin için hap kullanmanı tavsiye ederim. riske girmemiş olursun.

regl olduğuna göre sorun yoktur.. üstüne görme farklı daha kısa ve farklı bir kanama ve genelde olmaz.. bi test al emin ol.. hem hamile kalmak ta o kadar kolay bişey değil
öyle filmlerde olduğu gibi hoop hamile kalınmıyor fizyoloji gereği.. ama dikkatli olmalısın sonradan üzülmektense en başında dikkat etmek en iyisi

Back