oncelikle beni yargilamanizi istemiyorum. erkek arkadasimla korunmasiz iliski yasadim. fakat icime bosalma olmadi. yaklasik 1 hafta kadar cok fazla antibiyotik kullandim ayrıca son zamanlarda cok fazla strese maruz kaliyorum. hamile olma olasiligimi dusunme sebebim iste adetimin ilk defa bu kadar gecikmesi. asiri bi siskinligim var belki bu usuttugum icindir ve ek olarak kremsi beyaz bi akintim var. bazen de aniden sicaklar basiyor onun haricinde bir seyim yok. hamile olmak istemiyorum cunku benim ailem yok ve ben bir sey gormemisken bunu cocuguma verecek gücüm henüz yok. bunu kafaya taktiğim için psikolojik olarak cok yıprandım. yarin test yaptıracağım fakat sizlere de danismak istedim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile olma olasılığı
- Konu Sahibi msla06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.875
- 3
- 89.194
- 528
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Ah be guzelim seni yargılamak değilde keşke böyle şeyler yapmasaniz bugün kaçıncı konu biliyormusun neden genciliginizi heba ediyorsunuz gezin tozun eylenin konuşun sohpet edin...oncelikle beni yargilamanizi istemiyorum. erkek arkadasimla korunmasiz iliski yasadim. fakat icime bosalma olmadi. yaklasik 1 hafta kadar cok fazla antibiyotik kullandim ayrıca son zamanlarda cok fazla strese maruz kaliyorum. hamile olma olasiligimi dusunme sebebim iste adetimin ilk defa bu kadar gecikmesi. asiri bi siskinligim var belki bu usuttugum icindir ve ek olarak kremsi beyaz bi akintim var. bazen de aniden sicaklar basiyor onun haricinde bir seyim yok. hamile olmak istemiyorum cunku benim ailem yok ve ben bir sey gormemisken bunu cocuguma verecek gücüm henüz yok. bunu kafaya taktiğim için psikolojik olarak cok yıprandım. yarin test yaptıracağım fakat sizlere de danismak istedim.
İnsaAllah hamile değilsindir
abla gercekten anlik bir sey oldu ben de pisman oldumAh be guzelim seni yargılamak değilde keşke böyle şeyler yapmasaniz bugün kaçıncı konu biliyormusun neden genciliginizi heba ediyorsunuz gezin tozun eylenin konuşun sohpet edin...
İnsaAllah hamile değilsindir
- 3 Ağustos 2023
- 21
- 4
- 1
- 26
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Canim benim anlıyorum seni... Seni yadirgamiyorum beni yanlış anlama yine sen ve senin gibileri düşündüğümden söylüyorum Allah gönlüne göre versin kuzum..abla gercekten anlik bir sey oldu ben de pisman oldum
- 27 Haziran 2023
- 193
- 38
- 13
- 25
Ertesi gün hapı icseydin için rahat olurdu
Canim benim anlıyorum seni... Seni yadirgamiyorum beni yanlış anlama yine sen ve senin gibileri düşündüğümden söylüyorum Allah gönlüne göre versin kuzum..
ay rahatlattin abla cok tesekkurlerAntibiyotikler gününü bile azaltır mesela benim 4 günden 1 e indirdi 2 yıl öyle regl oldum o yüzden antibiyotikler ve stres yapmıştır aklına hemen bebek gelmesin zaten o kadar kolay olmuyor iyice içine kadar gelmesi gerekiyor 3 aylık hamileyim az çok böyledir sanırım
- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 53
- 24
seks gayet olağan bir şey ama korunma olursa. Evlilikte bile maddi manevi insan birkaç yıl hazır hissetmeyebiliyor çocuk için o yüzden kendinizi suclamayın bu hayattaki en doğal şey, kimsenin ysşadıklarını yargılamak bize düşmez çok fazla stresse maruz kalıyorum demissin reglin gecikmesinin en büyük etkeni strestir kendini rahat bırak hala reglin gelmezse bie doktora görün kist vb olabilir
- 3 Ağustos 2023
- 21
- 4
- 1
- 26
cook tesekkur ederiimYani canım şimdi çok bilgin olmadığı için kokrman normal de ben sanmıyorum yüzde 90 yoktur sen stres hiç yapma antibiyotikler maalesef çok kötü etkileri var biraz daha bekle 2 haftada zaten iyice her şey belli olur istersen yazarsın bana
- 3 Ağustos 2023
- 21
- 4
- 1
- 26
Önemli değil canım sen sakin ol tekrar test yap erken gebelik testi 2 hafta sonra doğru ondan sonra yine yazcook tesekkur ederiim
2 kere test yaptim ikisi de negatif sonuc verdiÖnemli değil canım sen sakin ol tekrar test yap erken gebelik testi 2 hafta sonra doğru ondan sonra yine yaz
- 3 Ağustos 2023
- 21
- 4
- 1
- 26