• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma olasılığı

Busecet92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
2
0
1
32
Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve bir konu için bana yardımcı olur musunuz?
Adet düzensizliğim var ama takvime göre yumurtlama dönemine uyarak birleşme uyguladık adet günüme 2 gün var ama ben hep 10 gün falan gecikmeli oluyordum yanlız şuan kasık ağrısı bel ağrısı ve değişik bir his var içimde iki gün önce şeffaf bir akıntı geldi şuandada beyaz kremsi geliyor acaba o şeffaf hamilelik içinmiydi yoksa asıl yumurtlama dönemi o zaman mıydı düzensiz çünkü

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve bir konu için bana yardımcı olur musunuz?
Adet düzensizliğim var ama takvime göre yumurtlama dönemine uyarak birleşme uyguladık adet günüme 2 gün var ama ben hep 10 gün falan gecikmeli oluyordum yanlız şuan kasık ağrısı bel ağrısı ve değişik bir his var içimde iki gün önce şeffaf bir akıntı geldi şuandada beyaz kremsi geliyor acaba o şeffaf hamilelik içinmiydi yoksa asıl yumurtlama dönemi o zaman mıydı düzensiz çünkü
Aynı belirtiler bende de var canım ya ikinci çocuğu düşünüyoruz adetimin bittiği günden beri deneme aşamasındayiz yumurtlama zamanlarımı bilmiyorum adetim düzensiz olduğu için benim hesaplarima göre Aralık 5 6 gibi adet olmam lazım ama göğüs uçlarmda kararma ve 10 günden fazladır kaşık ağrılarım var

Yumurtlama olabilir. Ovulasyon testleri var. Yumurtlamanı öyle takip edebilirsin. Takvim yanıltıcı oluyor çoğu zaman.

Aynı belirtiler bende de var canım ya ikinci çocuğu düşünüyoruz adetimin bittiği günden beri deneme aşamasındayiz yumurtlama zamanlarımı bilmiyorum adetim düzensiz olduğu için benim hesaplarima göre Aralık 5 6 gibi adet olmam lazım ama göğüs uçlarmda kararma ve 10 günden fazladır kaşık ağrılarım var
selamlar bende bişey soracağım :(
gebelik testi 1.20 çıkıp sonrasında hamile kaldığını öğrenen var mı

Göğüs ucunun kararmasını hamilelik belirtisi diye biliyorum ama ben inşallah Allahım gönlüne göre versin

Arkadaşlar benim de bi sorum olucak yardımcı olurmusunuz 3 aylık evliyim ve ilk bi düşük yaşadım kontrol amaçlı bugün dr gittim beta 2.6 çıktı adetime 8 gün vvarufak tefek gamilelik belşrtileri var ama tabiki emin olamıyorum yumurtam döllenmiş yerkeşmeye mi yer arıyor acaba bilen varsa yazsın lütfen

Merhabalar oncelikle ben yeni katildim araniza. Busecet o seffaf akinti dediginiz sizin yumurtlama doneminizde gelen dogal bir akinti. Eger seffaf akintiniz varsa yumurtlama donemindesiniz demektir. Ben 7 aylik evliyimm bizde bebek istiyoruz. Bu ay adetim 5 gun gecti doktora gittim alttan muayene yapti. Pihti goruyorum dedi. Gebelik testi yapti kanda ama negatif cikti. Benim adetim cok yogun gelir. Bu kez cok.az gelmeye basladi ve rengi koyu degildi. 5 gunluk gecikmeden sonra 3 gun boyunca sanci cektim. Adetim gelmek bilmedi. Kanamam az oldu bu ay. Adetim bittigi halde hala goguslerim ve arada bel ve yumurtalik agrilarim oluyor. Daha once olmamisti. Benimde icimde bi suphe var acaba hamilemiyimdir diye

Arkadaşlar bende yeniyim 4 gün adetim geçikti kan tahlili verdim negatif cıktı doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi hamile olabilir miyim acaba :( cok istiyorum

Canim benim yeni evli oldugumuz icin gecikmeler yasamamiz normalmis banada doktorum soylemisti. Bende bi keresinde 10 gun gecikti kanda test yaptim negatif cikti. Ve olmak gereken gunden 15 gun sonra adet gordum. Bu durum tamamen psikolojikmis. Doktorum bana cok fazla benek konusunu kafama takmamami akisina birakmami soyledi. Esinle bebek icin degil istek icin birlikte ol dedi. Biz nekadar cok kafamiza takarsak hamile kalmamiz o kadar zorlasiyor. Bizde 7 aylik evliyiz. Bizde cok istiyoruZ. artik bende ustune cok dusmuyorum Rabbim nezmana nasip ederse o zaman diyorum

Canim benim yeni evli oldugumuz icin gecikmeler yasamamiz normalmis banada doktorum soylemisti. Bende bi keresinde 10 gun gecikti kanda test yaptim negatif cikti. Ve olmak gereken gunden 15 gun sonra adet gordum. Bu durum tamamen psikolojikmis. Doktorum bana cok fazla benek konusunu kafama takmamami akisina birakmami soyledi. Esinle bebek icin degil istek icin birlikte ol dedi. Biz nekadar cok kafamiza takarsak hamile kalmamiz o kadar zorlasiyor. Bizde 7 aylik evliyiz. Bizde cok istiyoruZ. artik bende ustune cok dusmuyorum Rabbim nezmana nasip ederse o zaman diyorum

Ben evleneli 1 sene oldu ilk defa böyle bişey yaşıyorum bu kadar geçikti de ister istemez umutlandım teşekkür ederim ama

Back