ilişkinin üzerine 2 defa regli geçirmişsin.hamile olamazsın zaten ayrıca hamile olsan o kanamalar müdahale edilmedikçe durmaz.He birde bende yazmin kullanmıştım kanamayı normale göre azlatıyor zatenMerhaba ben 2 ay önce bir ilişkiye girdim prezervatifle korunduk ve ilişkiden 1 saat sonra yasmin kullanmaya başladım ilk kutu bittikten 5 gün sonra regl oldum. İkinci kutuya da başladım ve 2. Kutu sırasında lekelenmeler oluştu 2. Kutu bittikten 4 gün sonra regl oldum şu an reglimin 4. Günü. Dün 2 tane bugün sabah 1 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama mide bulantılarım oluyor yemeden içmeden kesildim sıkıntı yaptım kendime. Hamile değilsin diyorlar ama bi içimi rahatlatın hamilelik istemiyorum hamile değilimdir değil mi? Bu arada regl miktarım yasmin kullanmadan öncekilere göre biraz az geliyor acaba bu ilaçtan mıdır? Yine 5 gün kadar sürecek sanırım ama korkuyorum işte...
Çok teşekkürler bir sorum daha olacak. Üstünr görme kanamasında parçacık olmuyor değil mi ya da regl gibi 5 gün sürmüyorilişkinin üzerine 2 defa regli geçirmişsin.hamile olamazsın zaten ayrıca hamile olsan o kanamalar müdahale edilmedikçe durmaz.He birde bende yazmin kullanmıştım kanamayı normale göre azlatıyor zaten
Çok teşekkürler sağ olunDeğilsin için rahat olsun
en fazla 2 ya da 3 gün sürer ayrıca pembe ve az az olur.Çok teşekkürler bir sorum daha olacak. Üstünr görme kanamasında parçacık olmuyor değil mi ya da regl gibi 5 gün sürmüyor
Çok teşekkürler sağ olunen fazla 2 ya da 3 gün sürer ayrıca pembe ve az az olur.
Haplara reglin 3.günü yada 5.günü başlanıyor. Sizin bence ara kanama sebebiniz bu yüzden olabilir. Sanırım reglken başlamadınız.
Ve haplar kanama miktarını azaltıp gününü kısaltabiliyor çok normal.
3 testte de negatifse hamile değilsinizdir.
Regl bittikten 1 gün sonra başladım ben. 1. Kutu bittikten sonraki reglden itibaren 2. Kutunun bitişine kadar kahverengi lekelenmeler oldu.Haplara reglin 3.günü yada 5.günü başlanıyor. Sizin bence ara kanama sebebiniz bu yüzden olabilir. Sanırım reglken başlamadınız.
Ve haplar kanama miktarını azaltıp gününü kısaltabiliyor çok normal.
3 testte de negatifse hamile değilsinizdir.
Tamamdır o zaman çok sağ olunDogum kontrol hapina yanlis zamanda baslamissiniz sadece o var. Lekelenme sebebiniz ondandir muhtemelen.
Hamile olamazsiniz, 2 ay regl gorup testlerin negatif cikmasi demek yuzde 500 hamile degilsiniz demektir
Kullandiginiz ilacin yat etkisi olabilir cunku bas donmesi bulanti gibi sorunlar olusabiliyorMerhaba ben 2 ay önce bir ilişkiye girdim prezervatifle korunduk ve ilişkiden 1 saat sonra yasmin kullanmaya başladım ilk kutu bittikten 5 gün sonra regl oldum. İkinci kutuya da başladım ve 2. Kutu sırasında lekelenmeler oluştu 2. Kutu bittikten 4 gün sonra regl oldum şu an reglimin 4. Günü. Dün 2 tane bugün sabah 1 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama mide bulantılarım oluyor yemeden içmeden kesildim sıkıntı yaptım kendime. Hamile değilsin diyorlar ama bi içimi rahatlatın hamilelik istemiyorum hamile değilimdir değil mi? Bu arada regl miktarım yasmin kullanmadan öncekilere göre biraz az geliyor acaba bu ilaçtan mıdır? Yine 5 gün kadar sürecek sanırım ama korkuyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?