Hamile olma imkanım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jeai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jeai

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
12
0
1
25
Merhaba ben 2 ay önce bir ilişkiye girdim prezervatifle korunduk ve ilişkiden 1 saat sonra yasmin kullanmaya başladım ilk kutu bittikten 5 gün sonra regl oldum. İkinci kutuya da başladım ve 2. Kutu sırasında lekelenmeler oluştu 2. Kutu bittikten 4 gün sonra regl oldum şu an reglimin 4. Günü. Dün 2 tane bugün sabah 1 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama mide bulantılarım oluyor yemeden içmeden kesildim sıkıntı yaptım kendime. Hamile değilsin diyorlar ama bi içimi rahatlatın hamilelik istemiyorum hamile değilimdir değil mi? Bu arada regl miktarım yasmin kullanmadan öncekilere göre biraz az geliyor acaba bu ilaçtan mıdır? Yine 5 gün kadar sürecek sanırım ama korkuyorum işte...

ilişkinin üzerine 2 defa regli geçirmişsin.hamile olamazsın zaten ayrıca hamile olsan o kanamalar müdahale edilmedikçe durmaz.He birde bende yazmin kullanmıştım kanamayı normale göre azlatıyor zaten

ilişkinin üzerine 2 defa regli geçirmişsin.hamile olamazsın zaten ayrıca hamile olsan o kanamalar müdahale edilmedikçe durmaz.He birde bende yazmin kullanmıştım kanamayı normale göre azlatıyor zaten
Çok teşekkürler bir sorum daha olacak. Üstünr görme kanamasında parçacık olmuyor değil mi ya da regl gibi 5 gün sürmüyor

Çok teşekkürler bir sorum daha olacak. Üstünr görme kanamasında parçacık olmuyor değil mi ya da regl gibi 5 gün sürmüyor
en fazla 2 ya da 3 gün sürer ayrıca pembe ve az az olur.

Haplara reglin 3.günü yada 5.günü başlanıyor. Sizin bence ara kanama sebebiniz bu yüzden olabilir. Sanırım reglken başlamadınız.
Ve haplar kanama miktarını azaltıp gününü kısaltabiliyor çok normal.
3 testte de negatifse hamile değilsinizdir.

Regl bittikten 1 gün sonra başladım ben. 1. Kutu bittikten sonraki reglden itibaren 2. Kutunun bitişine kadar kahverengi lekelenmeler oldu.

Dogum kontrol hapina yanlis zamanda baslamissiniz sadece o var. Lekelenme sebebiniz ondandir muhtemelen.
Hamile olamazsiniz, 2 ay regl gorup testlerin negatif cikmasi demek yuzde 500 hamile degilsiniz demektir

Dogum kontrol hapina yanlis zamanda baslamissiniz sadece o var. Lekelenme sebebiniz ondandir muhtemelen.
Hamile olamazsiniz, 2 ay regl gorup testlerin negatif cikmasi demek yuzde 500 hamile degilsiniz demektir
Tamamdır o zaman çok sağ olun

Kullandiginiz ilacin yat etkisi olabilir cunku bas donmesi bulanti gibi sorunlar olusabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…